2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Günaydın tatlım iyiyiz sukur sen nasılsın canım evet canım henuz gelmedi kendılerı mumkunse gelmesınlerde
Ama ara ara sancım gelip gidiyor olmuyorum ve yanmam var bu yanma enfeksıyondansa adetı gecıktırırmı acaba

bende iyiyim tatlım saol. inş. gelmesinlerr görmek istemiyoruz kendilerini hmm bilemedim ki canımm istersen enfeksiyon belirtilerini bi arastır ama sanmıyorum.. sen idrarını yaparken de yanma hissediyomusun cnm ?

bende iyiyim tatlım saol. inş. gelmesinlerr görmek istemiyoruz kendilerini hmm bilemedim ki canımm istersen enfeksiyon belirtilerini bi arastır ama sanmıyorum.. sen idrarını yaparken de yanma hissediyomusun cnm ?

Hayır canım idrarımı yaparken yanma yok cok yogun degıl boyle hafıf ıcten ıce sankı dun ılıskıde hıssettım zaten sımdıde oturudugm halde hafıf hıssedıyorum baktım canım idrar enfeksiyonu adet gecıkmesı yapmazmıs

Hayır canım idrarımı yaparken yanma yok cok yogun degıl boyle hafıf ıcten ıce sankı dun ılıskıde hıssettım zaten sımdıde oturudugm halde hafıf hıssedıyorum
hmm anladım tuhaf cnm devam ederse şiddetlenirse dr.a görün geciktirmeden. bide ne kadar faydalı olur bilmiyorum ama bol bol su iç...
bide şu yazıyı buldum şimdi yanma sebepleri olarak;

Vajinada Yanma Sebepleri Nelerdir?
Vajinada Yanma ve Kaşıntı sebeplerinden yaygın olanları şu şekilde sayabiliriz.

• Bakteriyel Sebepler: Vajinal Flora dengesinin bozulması ve enfeksiyona sebep olan bakterilen çoğalmasıyla meydana gelir.
  • Cinsel Yolla Geçen Enfeksiyonlar: Pek çok türü olan cinsel hastalıklar vajinada yanma sebepleri arasındadır.
  • Vajinada Mantar Enfeksiyonu: “Vajinada Yanma” sebepleri arasında en yaygın görüleni Vajinal Mantar Enfeksiyonu’dur. Vajinada Mantar enfeksiyonu belirtileri ve tedavisi başıklı yazımızdan detayları okuyabilirsiniz.
  • Menopoz: Kuruluk vajinada kaşıntı oluşumuna zemin hazırları. Menopoz döneminde meydana gelen hormonal değişiklikler vajinanın kurumasına sebep olur.
  • Dış Etkenler (Kişisel Bakım Ürünleri): Kondom (prezervatif), tampon, krem, ped vb. gibi kozmetik ya da kişisel ürünlerin yapıldıkları malzemeler tahriş ve vajinada yanmaya neden olabilirler.

Tesekkur ederım canım ılgıne gecmezse hafta içidr giderim ben gunluk pedımın markasını degıstırdım ve yenı aldıgımıı begenmedım belkı ondan olabılır cunku oncesınde böyle bır sıkayetım yoktu bol bol su ıcıyordum ama su bırkac gundur ıcemıyorum canım

hmm evet günlük pedden dolayı olabilir canım belli bi markaya alışınca değiştirince hep bu şikayetler oluyo zaten kadınlarda.. inş. önemli bi durum yoktur tatlım. sen suyunu içmeyi çoğalt yine düzelir kısa zamanda

Hım evet canım ben her zamankı kullandıgım markayıkullanmaya devam ederım bır sure kullanmam ara verırım inşallah önemlı bırsey yoktur bırkac gune gecer canım cogaltacagım canım bol bol su ıcmem lazım senın bat yarınmıydı canm

evet cnm bende senin gibi yanlış hesaplama yapmışım pazatesi diye sonradan farkettim ki pazarmış :) bakalım yarın gelecekmi kırmızılarr

evet cnm bende senin gibi yanlış hesaplama yapmışım pazatesi diye sonradan farkettim ki pazarmış :) bakalım yarın gelecekmi kırmızılarr

İnşallah gelmezler canım ben surdan anladım canım gecen ay benım hesaplayıcı 18 gosterıyordu hatta hep beraber test yapacaktık ama ben 16 ıyı hatırlıyorum 9 10 gıbı aksam leke gelsı sonra uyurkende sokulmus bu ay yıne 14 gosterıyordu benım onu one cekmem lazımdı suan benım 29. gunum ınsallah gelmez canım sana bana vetum herkese kırmızlar uzak dursun bızden

canım eskişehirdemisin hangi doktora gidiyorsun
teoman haluk minsin cnm devlet hastanesinde, daha önce ümit hastanesinde önce talat beye gittim snr sabahattin beye gittim pek memnun kalmadm ama bu dr gerçektn özel hastaneye gitmişssn gibi çok ilgili ve tüp bebek uzmanıymıs

bende adetten sonraki günü 1 diye sayıyordum hep meğer ilk gelen günü 1. gün olarak baz almak gerekiyomuş öyle yapınca pazar oldu 28. günüm. bakalım hiç şaşmaz günüm en geç pazartesi olması lazım. gerçi korunmayı bıraktıktan sonra dengem hafiften bozulur gibi oldu değişiklikler oldu bünyemde tıpkı senin gibi yani :)

selam kızlarr bilgisayarım bozulduğundan giremedim foruma bende tuhaf şeyler oluyor, adet olmadım daha bugün 38.gün adet günü test yaptım erken gebelik testlerinden ama negatif çıktı. kasıklarımda ara ara ağrı oluyor özellikle öksürdüğüm zamanlarda filan, göğüslerim ağrıyordu önceki gün ve dün iç çamaşırıma kahverengi lekelenme oldu onun dışında birşey olmadı,kabızlık problemim var biraz ama sıksık tuvalete çıkıyorum bilemedim tekrar test yapsammı?geçen ay tam gününde zamanında olmuştum adetim bu ay 8 gün gecikti adet günü yaptığım testte negatif çıkınca benim kafan çok karıştı kızlar olabilirmi? test güvenilir bir testti predictor early . ne yapsamm eşimede söyleyemiyorum hemen umutlanacak diye

Benzıyoruz bırbırımıze :) benımkı ıkıncı ayına hemen toparladı eskı halıne dondu canım 28 gunde bıre bendeen gec pzara kadar olmam lazım dıyorum 2 gun uzama payı bırakıyorum bende hıc sasmaz canım bekleyıp görelım bakalım ınsallah olmayız

Çok doğru tatlım maalesef bizim değiştirmemiz gerekiyor bunu

kızlar bnmde bgn 13.günüm dün ilişki oldu ne kdar umutsuz vaka gibi görünsemde bu günleri kaçırmayalm diye ovu testi de yapmadm bgn bi iki saat snr ilkini yapıcm hesaplayıcılar pzts yum günü gösteriyo ya bakalm kısmet ne diyelim

bnm eşimde az çok arada yardm eder perde takmaya koltukların altını sileceğimde de bn kaldıramıyorm derim, gecenlerde de domates soslu tursu yaptık3-4 kg domatesi rendeledi sağolsun istediğimde yrdm eder ama bazen çok yorgun olunca yapmaz tabi o kadar da olsn artık

Allah'tan umut kesılmez canım bır bakarsın bu ay tutar yeterkı Rabbım ol desın hayırlısı canım ınsallah tup bebege gerek kalmadan olur

Senın esın masallah yıne yapıyormus canım ben esıme gecen salata yapalım dedım ben tavada bırsey kızartıyordum sende salatayı yap dedım yapmadı ama bezelye buzluga atacaktım sagolsun oturdu benımle 5 kg bezelye ayıkladı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…