amin cnm inş sende bu ay hamiş çıkarsn bnde bulasıkları makineye yerleştirecektm masanın üzerine de barbunya koymustum senin gibi içini çıkarıyım diye bişi demeden bnde bunları çıkarıym dedi bn yapıcktm dememe rağmen yaptı hatta dolapta soğuk su olsn diye şiseleri de çoğunlukla o doldururAllah'tan umut kesılmez canım bır bakarsın bu ay tutar yeterkı Rabbım ol desın hayırlısı canım ınsallah tup bebege gerek kalmadan olur
Senın esın masallah yıne yapıyormus canım ben esıme gecen salata yapalım dedım ben tavada bırsey kızartıyordum sende salatayı yap dedım yapmadı ama bezelye buzluga atacaktım sagolsun oturdu benımle 5 kg bezelye ayıkladı :)
amin cnm inş sende bu ay hamiş çıkarsn bnde bulasıkları makineye yerleştirecektm masanın üzerine de barbunya koymustum senin gibi içini çıkarıyım diye bişi demeden bnde bunları çıkarıym dedi bn yapıcktm dememe rağmen yaptı hatta dolapta soğuk su olsn diye şiseleri de çoğunlukla o doldurur
ayyy cnm yaa inş ikinizde çift çizgiyi görürsünüz merakla bekliyorm hbrleriniziMaşallah canım maşllah bın kere benımkı yok canım kucuk su sısesı vardır ıcer ıctıgı yerde kalır ben arkasını toplar doldururum senınkı ne guzel yardımcı oluyor inşallah canım beklıyoruz bakalım burcunazla sozlestık salı gunune kadar adet olmazsak salı gunu test yapacagız
ayyy cnm yaa inş ikinizde çift çizgiyi görürsünüz merakla bekliyorm hbrlerinizi
İnşallah canım evet Adanada aile hekimine gittim cuma günü ertesi güne çıkıyormus haftasonu olduğu için pazartesi çıkacak pazartesi de üçe kadar okuldayimİnşallah testın pozıtıf cıkar sanırım sen adanaydın neden bu kadar gec cıkıyor canım nerde yaptırdın
İnşallah canım evet Adanada aile hekimine gittim cuma günü ertesi güne çıkıyormus haftasonu olduğu için pazartesi çıkacak pazartesi de üçe kadar okuldayim
İnşallah canım evet Adanada aile hekimine gittim cuma günü ertesi güne çıkıyormus haftasonu olduğu için pazartesi çıkacak pazartesi de üçe kadar okuldayim
Medline da Nursel hanim var canım ona gidiyorum gerekirse ama devlette iyi bi doktor bulursam ona giderim muayene 70 çünkü özeldeSen kendıne bır ara dr arıyordun buldunmu canım nereye gıdıyorsun
Medline da Nursel hanim var canım ona gidiyorum gerekirse ama devlette iyi bi doktor bulursam ona giderim muayene 70 çünkü özelde
Özel pahali ama iyi ilgileniyorlar ya devlette doktorun sekreteri bile ayrı havaHım anladım canım evet özel pahalı bende medline da selcuk beye gıdecegım onun muayenesıde 80 tl mıymıs
Özel pahali ama iyi ilgileniyorlar ya devlette doktorun sekreteri bile ayrı hava
Evet aynen öyle canım bu arada şu elle muayene işini yaptım rahim asagida benim o lekelenmë yerleşme kanaması değil büyük ihtimalleAynen bende o yuzden ozele gıdecegım devlettte suratları asık bırsey soramıyorsun en ıyısı ozel
Evet aynen öyle canım bu arada şu elle muayene işini yaptım rahim asagida benim o lekelenmë yerleşme kanaması değil büyük ihtimalle
cnm bn eskişehirdeym 4-5 ay özele gittim ilgilendi ama aman aman bi ilgi yoktu eşim de hep devlete de gidelim diyodu bn hep tersleyip reddediyodm sonunda geçen hst gittim inan çok sasırdm özelde gittiğim 2 dr dan daha fazlla ilgili anlayışlı açıklayıcı her konuda hemsiresi de sekreteri de öyle eşim haklı çıkmış olundu ve aradığım dr u buldum şu an tek olumsuz yanı özelde muayene saatinden yada 10-15 dk içinde giriyosn bnm gittiğim şimdiki dr çok yoğun muayene aralarında aşılama yapıyo öğlen arasında hsg cekiyo filan o yüzden randevu saatinden 1 saat içinde girebiliyosnÖzel pahali ama iyi ilgileniyorlar ya devlette doktorun sekreteri bile ayrı hava
Bu da benim görüşüm saygi duymalisin...Bu ne ya bence birinin evliligi icin bu kadar yikici konusmamlisin. Yazdiklarini okurken benim cnim acidi allah nilir iz ne kaar uzulmustur. Eainin kizmasinin laf sokmasinin nedeni su daha iyi i hayt yasayablecekkn neden sikinti cekelim duunces hele ki esi ogetmen memr vs degilse aman dersi calis atan bundn kolay ne var diye dsunuyordur cunku isin icinde olmayinca kolay geliyor insna benim esim uni. Mezunu degil hic boyle sinvla falnda isi olmamis e okuyosun iste nasil cozemiyorsun diyordu brgun beraber video ders izledik sonra o konunun sorulrini cozduk ve bana hak verdi hkkaten hepsi karisiyormus dedi. Yani sadece o kisinin agzindan cikan lafl yargilyamazsiniz onu tamam yaptigi soyledigi yanlis olabilir ama herkein penceresi farkli o baktigi yerden oyle goruyordur belki. Burda yapici konusmalar gorelim lutfen yikici degil
Al canim kesinlikle hele de döngün duzensizse cok faydasını goreceksin..Kızlar an itibariyle geldi kırmızılaryine önümüzdeki aya kaldı umutlar ov. Testi alayımmı bu ay ne önerirsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?