2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

amin cnm inş sende bu ay hamiş çıkarsn bnde bulasıkları makineye yerleştirecektm masanın üzerine de barbunya koymustum senin gibi içini çıkarıyım diye bişi demeden bnde bunları çıkarıym dedi bn yapıcktm dememe rağmen yaptı hatta dolapta soğuk su olsn diye şiseleri de çoğunlukla o doldurur

Maşallah canım maşllah bın kere benımkı yok canım kucuk su sısesı vardır ıcer ıctıgı yerde kalır ben arkasını toplar doldururum senınkı ne guzel yardımcı oluyor inşallah canım beklıyoruz bakalım burcunazla sozlestık salı gunune kadar adet olmazsak salı gunu test yapacagız

ayyy cnm yaa inş ikinizde çift çizgiyi görürsünüz merakla bekliyorm hbrlerinizi

İnşallah testın pozıtıf cıkar sanırım sen adanaydın neden bu kadar gec cıkıyor canım nerde yaptırdın
İnşallah canım evet Adanada aile hekimine gittim cuma günü ertesi güne çıkıyormus haftasonu olduğu için pazartesi çıkacak pazartesi de üçe kadar okuldayim

İnşallah canım evet Adanada aile hekimine gittim cuma günü ertesi güne çıkıyormus haftasonu olduğu için pazartesi çıkacak pazartesi de üçe kadar okuldayim

Hım anladım canım acıle gıtseydık keske neyse kısmet pozıtıf olsunda varsın 2 gun gec ogrenelım canım bugunude yarıladık zaten

Sen kendıne bır ara dr arıyordun buldunmu canım nereye gıdıyorsun

Medline da Nursel hanim var canım ona gidiyorum gerekirse ama devlette iyi bi doktor bulursam ona giderim muayene 70 çünkü özelde

Hım anladım canım evet özel pahalı bende medline da selcuk beye gıdecegım onun muayenesıde 80 tl mıymıs

@burcunaz1 Tatlım ben bugun buyuk ıhtımal adet olacagım lavaboya gıttım akıntım gelmıs rengı sarı gıbı ucunda cok az bır kısmında acık kahverengı gıbı leke vardı belımde agrıyor

Son düzenleme:
Aynen bende o yuzden ozele gıdecegım devlettte suratları asık bırsey soramıyorsun en ıyısı ozel
Evet aynen öyle canım bu arada şu elle muayene işini yaptım rahim asagida benim o lekelenmë yerleşme kanaması değil büyük ihtimalle

Evet aynen öyle canım bu arada şu elle muayene işini yaptım rahim asagida benim o lekelenmë yerleşme kanaması değil büyük ihtimalle

Hım anladım canım onu bende yaptım elıme bırsey geldı dogru hıssettıysem dun adet gunumdu olmadım sanırım bugun olcagım bende akıntım geldı sarı gıbı ucunda hafıf kahverengı lekelı cok az devamı gelecek galıba dur bakalım bellı olmaz burcunaz arastır elle muayenın yanıltabılecegını soylemıstı ınsallah öyle olur canım medlıne kan tahlılıne para alıyorlarmı

Özel pahali ama iyi ilgileniyorlar ya devlette doktorun sekreteri bile ayrı hava
cnm bn eskişehirdeym 4-5 ay özele gittim ilgilendi ama aman aman bi ilgi yoktu eşim de hep devlete de gidelim diyodu bn hep tersleyip reddediyodm sonunda geçen hst gittim inan çok sasırdm özelde gittiğim 2 dr dan daha fazlla ilgili anlayışlı açıklayıcı her konuda hemsiresi de sekreteri de öyle eşim haklı çıkmış olundu ve aradığım dr u buldum şu an tek olumsuz yanı özelde muayene saatinden yada 10-15 dk içinde giriyosn bnm gittiğim şimdiki dr çok yoğun muayene aralarında aşılama yapıyo öğlen arasında hsg cekiyo filan o yüzden randevu saatinden 1 saat içinde girebiliyosn

Bu da benim görüşüm saygi duymalisin...

Selam kızlar.
Tuhaf bir şey oldu sizlere danışayım :)
Vucut ısım son 3-4 gündür düşüşe gecmişti.36.5-36.4 derken bu sabah 36.9 cıktı regli desen yarın engec pazartesı olurum ben.bu yükseliş neden merak ettim.burnumdan cıkan nefes bile sanki yakıyor burnumu hastamı olucam acaba? Kendimi boğa gibi hissettim dün geceden beri :) özellikle Mogami ye soruyorum bunu hani diyorduya atese bakma sen die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…