2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İnşallah cnm ya en azından bilsem daha iyi değerlendiririz gibime geliyo işe yarar umarım

ben pek anlamıyorum şeker ama iyi haberdir umarım

cnm gecen ay bnmde arttı snr düştü ve aniden arttı yumurtladm snr aynı devam etti gibi tekrar düşüşe geçti yükseldi ve ertesi gün düştü adet oldm inş seninki pozitif olur

Canim yarinda bir olc yuksek cikarsa hamilelik dusunebilirz

ben pek anlamıyorum şeker ama iyi haberdir umarım
Keşke olsa canım ama ben %100 lük ihtimalle oldugunu sanmıyorum :) yumoş günün öncesi 1 calısma oldu sadece onunda tutması mucize olur valla.ayrıca gectıgımız salı günü erken gbelik testi yaptım negatifti.regliden 6-7 gün önceydi.umudum yok benim sadece ates degısınce kafam karıstı neden dır diye.yarın sabah düşer yine kanımca

Valla benim umudum hiç yok.nerdeyse 3 aydır ölçüm yapıyorum ve hep not alırım karsılastırma yaptıgımda hiçbirinde böyle yükseliş olmamıstı regliye yakın hep düşüş devam ederdi oyuzden merak ettim

kızlar bu ovulasyon testiyle yumurtlama gününe tespit edip değerlendirdiği halde hamile olmayan varmı ...yani garanti sonuçmu onu merak ettim...tekrar çocuk yapmaya karar verince almayı düşünüyorumda

Ben varim cnm aslinda ocak ayindan beri yapiyorum ama tam o gunler esimle denk gelemedigimiz aylar cok oldu. 3 ay ciddi anlamda degerlendirdik o gunleri ama olmadi

bence doktora git kuşum ne olur ne olmaz... ona göre listeye tekrar hallederim ben

Yo aramızda 4 yaş var ama bilemiyorum zaten uzuluyorum ama onun soyledikleriyle daha çok üzülüyorum. Ben 24 o 28 yaşında
Canım yaşın kaçtı senin? Ya da şöyle sorayım eşin senden çok mu büyük? Genelde yaş olarak fazla fark olduğunda bu tip saçmalıklar yapıyo erkekler.

. Orada alıyorlar mi bilmiyorum ama çarşıda bi yerde 66 demişlerdi

Canim benimki aynen oyle dedi zaten ben seni öğretmensin diye aldım dedi :) sen sukret haline

aynı zamanda hamilelik belirtisimi çift cizgi mogiş heyecan yaptım şimdi ben ne olur birşey deyin
bacım hamile çıkma ihtimalin var tabi ama tekrar yumurtluyorda olabilirsin... şimdilik bekle bakalım ve test yapmaya devam

şimdi şöyle... bu yükseliş çok hoşuma gitti bana güzel şeyler hissettiriyor ama bak ama var burda... adet sabahı da düşüşler yaşanabiliyor hele ki adetin pazartesi gelirse düşüş yarın başlar... yok yarın ise ve eğer gebe değilsen ateş yarın düşer birden hemde... lakin dediğim gibi benim hoşuma gitti bu yükselme

aaa bende çok memnun kalmıştım teoman beyden gerçekten çok ilgili senden de duydum gönül rahatlığıyla gidebilirim benim ev devlet hastanesinin hemen karşısı açıkçası dibimde hastane varken başka yerlere gitmek istemiyordum.

36.6 ikende ertesi sabahı 36.4 e de düşüp regli olmuşlugum var daha önce.bu ay hiç 36.9 görmedim ben canım.en fazla 36.7 oldu oda sadece 1 kez.yumoş hesabına göre yarın regli olmam gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…