ben pek anlamıyorum şeker ama iyi haberdir umarımSelam kızlar.
Tuhaf bir şey oldu sizlere danışayım :)
Vucut ısım son 3-4 gündür düşüşe gecmişti.36.5-36.4 derken bu sabah 36.9 cıktı regli desen yarın engec pazartesı olurum ben.bu yükseliş neden merak ettim.burnumdan cıkan nefes bile sanki yakıyor burnumuhastamı olucam acaba? Kendimi boğa gibi hissettim dün geceden beri :) özellikle Mogami ye soruyorum bunu hani diyorduya atese bakma sen die
cnm gecen ay bnmde arttı snr düştü ve aniden arttı yumurtladm snr aynı devam etti gibi tekrar düşüşe geçti yükseldi ve ertesi gün düştü adet oldm inş seninki pozitif olurSelam kızlar.
Vucut ısım son 3-4 gündür düşüşe gecmişti.36.5-36.4 derken bu sabah 36.9 cıktı regli desen yarın engec pazartesı olurum ben.bu yükseliş neden merak ettim.burnumdan cıkan nefes bile sanki yakıyor burnumuhastamı olucam acaba? Kendimi boğa gibi hissettim dün geceden beri :) özellikle Mogami ye soruyorum bunu hani diyorduya atese bakma sen die
Canim yarinda bir olc yuksek cikarsa hamilelik dusunebilirzSelam kızlar.
Keşke olsa canım ama ben %100 lük ihtimalle oldugunu sanmıyorum :) yumoş günün öncesi 1 calısma oldu sadece onunda tutması mucize olur valla.ayrıca gectıgımız salı günü erken gbelik testi yaptım negatifti.regliden 6-7 gün önceydi.umudum yok benim sadece ates degısınce kafam karıstı neden dır diye.yarın sabah düşer yine kanımcaben pek anlamıyorum şeker ama iyi haberdir umarım
kızlar bu ovulasyon testiyle yumurtlama gününe tespit edip değerlendirdiği halde hamile olmayan varmı ...yani garanti sonuçmu onu merak ettim...tekrar çocuk yapmaya karar verince almayı düşünüyorumda
bence doktora git kuşum ne olur ne olmaz... ona göre listeye tekrar hallederim benselam kızlarr bilgisayarım bozulduğundan giremedim foruma bende tuhaf şeyler oluyor, adet olmadım daha bugün 38.gün adet günü test yaptım erken gebelik testlerinden ama negatif çıktı. kasıklarımda ara ara ağrı oluyor özellikle öksürdüğüm zamanlarda filan, göğüslerim ağrıyordu önceki gün ve dün iç çamaşırıma kahverengi lekelenme oldu onun dışında birşey olmadı,kabızlık problemim var biraz ama sıksık tuvalete çıkıyorum bilemedim tekrar test yapsammı?geçen ay tam gününde zamanında olmuştum adetim bu ay 8 gün gecikti adet günü yaptığım testte negatif çıkınca benim kafan çok karıştı kızlar olabilirmi? test güvenilir bir testti predictor early . ne yapsamm eşimede söyleyemiyorum hemen umutlanacak diye
Canım yaşın kaçtı senin? Ya da şöyle sorayım eşin senden çok mu büyük? Genelde yaş olarak fazla fark olduğunda bu tip saçmalıklar yapıyo erkekler.
. Orada alıyorlar mi bilmiyorum ama çarşıda bi yerde 66 demişlerdiHım anladım canım onu bende yaptım elıme bırsey geldı dogru hıssettıysem dun adet gunumdu olmadım sanırım bugun olcagım bende akıntım geldı sarı gıbı ucunda hafıf kahverengı lekelı cok az devamı gelecek galıba dur bakalım bellı olmaz burcunaz arastır elle muayenın yanıltabılecegını soylemıstı ınsallah öyle olur canım medlıne kan tahlılıne para alıyorlarmı
Canim benimki aynen oyle dedi zaten ben seni öğretmensin diye aldım dedi :) sen sukret halineBen son defasinda dayanmdim soktum lafi sen benim ogretmen maasima guvenerek mi aldin beni dedim. Bu atnir ii maas alir gul gibi gecinir gideriz mi dedin de benimle evlendin dedim. Sonr bir suru ozur yok sen yanlis anladin bilmem ne. Ay sanki biz onlara evlenirkwn atama sozu vermisiz.
bacım hamile çıkma ihtimalin var tabi ama tekrar yumurtluyorda olabilirsin... şimdilik bekle bakalım ve test yapmaya devamaynı zamanda hamilelik belirtisimi çift cizgi mogiş heyecan yaptım şimdi ben ne olur birşey deyin
Geçmişte yaşayanın gelecegi olmazmıs derlerbacım geçmişteyim ondan görmedim dur okuyayım
şimdi şöyle... bu yükseliş çok hoşuma gitti bana güzel şeyler hissettiriyor ama bak ama var burda... adet sabahı da düşüşler yaşanabiliyor hele ki adetin pazartesi gelirse düşüş yarın başlar... yok yarın ise ve eğer gebe değilsen ateş yarın düşer birden hemde... lakin dediğim gibi benim hoşuma gitti bu yükselmeSelam kızlar.
kız geçmişini bilmeyenin de geleceği olmazmışG
Geçmişte yaşayanın gelecegi olmazmıs derlerbugune gelllllll
aaa bende çok memnun kalmıştım teoman beyden gerçekten çok ilgili senden de duydum gönül rahatlığıyla gidebilirim benim ev devlet hastanesinin hemen karşısı açıkçası dibimde hastane varken başka yerlere gitmek istemiyordum.teoman haluk minsin cnm devlet hastanesinde, daha önce ümit hastanesinde önce talat beye gittim snr sabahattin beye gittim pek memnun kalmadm ama bu dr gerçektn özel hastaneye gitmişssn gibi çok ilgili ve tüp bebek uzmanıymıs
36.6 ikende ertesi sabahı 36.4 e de düşüp regli olmuşlugum var daha önce.bu ay hiç 36.9 görmedim ben canım.en fazla 36.7 oldu oda sadece 1 kez.yumoş hesabına göre yarın regli olmam gerekiyor.şimdi şöyle... bu yükseliş çok hoşuma gitti bana güzel şeyler hissettiriyor ama bak ama var burda... adet sabahı da düşüşler yaşanabiliyor hele ki adetin pazartesi gelirse düşüş yarın başlar... yok yarın ise ve eğer gebe değilsen ateş yarın düşer birden hemde... lakin dediğim gibi benim hoşuma gitti bu yükselme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?