bende ağustos ayında hiç olmadığım kadar yandım... ateşim hep 36,9 lardaydı ama ne oldu adet oldum36.6 ikende ertesi sabahı 36.4 e de düşüp regli olmuşlugum var daha önce.bu ay hiç 36.9 görmedim ben canım.en fazla 36.7 oldu oda sadece 1 kez.yumoş hesabına göre yarın regli olmam gerekiyor.
onunla bi ilgisi yoktur canım ben bütün yaz vantilatörle uyudumMogami birde dün 36.4 cıktıgı sabah üstüm açık birşekilde uyanmıstım havalarda serinlemeye basladı malum üşüdügümü hissetmiştim zaten.üstüm acık kalmıs dıe ısı dusmus olabılırmı? Gectıgımız salı günü testım negatıftı pek umutlu degılım acıkcası rahimde azda olsa hissediliyor
Benim ısı yarın düşer ozaman :) resmen dalga gecıyor benimle vucudum.gercı bu ay hiç umutlu degıldım hala degılım :) oyuzden hayal kırıklıgı yaşamambende ağustos ayında hiç olmadığım kadar yandım... ateşim hep 36,9 lardaydı ama ne oldu adet oldum
bakalım bugun de yapıcam ne cıkacak merak ediyorum dün hiç yoktu bugun de kopkuyo cıkarsa test şaşırmamyap tatlım testlerini olur mu bak belliymiş ama yine de kaçırmamak için dene bakalım afroditim bende niye bu kadar erken çatlıyor dedim acaba
zaten sen kendini adete hazırla böylece varsa bi minik sürprizi daha güzel olurBenim ısı yarın düşer ozaman :) resmen dalga gecıyor benimle vucudum.gercı bu ay hiç umutlu degıldım hala degılım :) oyuzden hayal kırıklıgı yaşamam
canım biz eskişehir olarak şanslıyız sanki devlet hastanesindeki çoğu doktor ilgili ama teoman bey dediğin gibi ayrı bir ilgilicnm bn eskişehirdeym 4-5 ay özele gittim ilgilendi ama aman aman bi ilgi yoktu eşim de hep devlete de gidelim diyodu bn hep tersleyip reddediyodm sonunda geçen hst gittim inan çok sasırdm özelde gittiğim 2 dr dan daha fazlla ilgili anlayışlı açıklayıcı her konuda hemsiresi de sekreteri de öyle eşim haklı çıkmış olundu ve aradığım dr u buldum şu an tek olumsuz yanı özelde muayene saatinden yada 10-15 dk içinde giriyosn bnm gittiğim şimdiki dr çok yoğun muayene aralarında aşılama yapıyo öğlen arasında hsg cekiyo filan o yüzden randevu saatinden 1 saat içinde girebiliyosn
pielorr Tatlım ben bugun buyuk ıhtımal adet olacagım lavaboya gıttım akıntım gelmıs rengı sarı gıbı ucunda cok az bır kısmında acık kahverengı gıbı leke vardı belımde agrıyor
inşallah adet olamaaaa :)Selam kızlar.
Tuhaf bir şey oldu sizlere danışayım :)
Vucut ısım son 3-4 gündür düşüşe gecmişti.36.5-36.4 derken bu sabah 36.9 cıktı regli desen yarın engec pazartesı olurum ben.bu yükseliş neden merak ettim.burnumdan cıkan nefes bile sanki yakıyor burnumuhastamı olucam acaba? Kendimi boğa gibi hissettim dün geceden beri :) özellikle Mogami ye soruyorum bunu hani diyorduya atese bakma sen die
ayy bi hemşeri daha buldum burdaa..:) ben de seneye o tarafa tasınıyorum arkadasım uzaktan komsu olcaz sanırım :)aaa bende çok memnun kalmıştım teoman beyden gerçekten çok ilgili senden de duydum gönül rahatlığıyla gidebilirim benim ev devlet hastanesinin hemen karşısı açıkçası dibimde hastane varken başka yerlere gitmek istemiyordum.
kız koş acile teste nasıl durabiliyosun koşşşşşşKızlar idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı
Benim ısı yarın düşer ozaman :) resmen dalga gecıyor benimle vucudum.gercı bu ay hiç umutlu degıldım hala degılım :) oyuzden hayal kırıklıgı yaşamam
aa öyle mi cnm şimdi ne alemdesin peki o zamandan beri varmı gelen giden
oooo baya da belirgin canm yaaa hamilesin senEllerim titriyor ya
Ay ölüyorum heyecandan kalkamam bi yerekız koş acile teste nasıl durabiliyosun koşşşşşş
ayy inşallah vardır yaaakardeşim yüzünden yaptım onu şimdi inat ve sabırla bekliyorum adet günümü :)
Kızlar idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı
Sağol canım inanamıyorum şu an bir kendime geleyim
Tebrık ederım canım cok sevındım Allah sag salım kucagın almayı naısp etsın canım bak benım kzuende hafta sonu cıft cızgıyı gormustu marsaya gıtmıs hem kan tahlılını yaptırmıs hemde ultrasondan bakmıslar ıstersen sende gıt ıcın rahatlar
Ay ölüyorum heyecandan kalkamam bi yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?