2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Mogami birde dün 36.4 cıktıgı sabah üstüm açık birşekilde uyanmıstım havalarda serinlemeye basladı malum üşüdügümü hissetmiştim zaten.üstüm acık kalmıs dıe ısı dusmus olabılırmı? Gectıgımız salı günü testım negatıftı pek umutlu degılım acıkcası rahimde azda olsa hissediliyor

36.6 ikende ertesi sabahı 36.4 e de düşüp regli olmuşlugum var daha önce.bu ay hiç 36.9 görmedim ben canım.en fazla 36.7 oldu oda sadece 1 kez.yumoş hesabına göre yarın regli olmam gerekiyor.
bende ağustos ayında hiç olmadığım kadar yandım... ateşim hep 36,9 lardaydı ama ne oldu adet oldum

onunla bi ilgisi yoktur canım ben bütün yaz vantilatörle uyudum

bende ağustos ayında hiç olmadığım kadar yandım... ateşim hep 36,9 lardaydı ama ne oldu adet oldum
Benim ısı yarın düşer ozaman :) resmen dalga gecıyor benimle vucudum.gercı bu ay hiç umutlu degıldım hala degılım :) oyuzden hayal kırıklıgı yaşamam

canım biz eskişehir olarak şanslıyız sanki devlet hastanesindeki çoğu doktor ilgili ama teoman bey dediğin gibi ayrı bir ilgili

inşallah adet olamaaaa :)

ayy bi hemşeri daha buldum burdaa..:) ben de seneye o tarafa tasınıyorum arkadasım uzaktan komsu olcaz sanırım :)

Benim ısı yarın düşer ozaman :) resmen dalga gecıyor benimle vucudum.gercı bu ay hiç umutlu degıldım hala degılım :) oyuzden hayal kırıklıgı yaşamam

larsson yine batımız aynı. :) ne durumdasın son günlerde ates dışında.. rahimin aşağı indigini falan hissediyormusun ?

aa öyle mi cnm şimdi ne alemdesin peki o zamandan beri varmı gelen giden

Yok canım gelen gıden bırsey ben anlamadım adet olacakmısım gıbı arada agrım gelıyor gecıyor olmuyorum daha sonra yıne bır agrı oluyor suan belım agrıyor canım yanmamda gecıyor arada yenıden baslıyorlutfen vucudum bana oyun yapmasın artk

Kızlar idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı

Tebrık ederım canım cok sevındım Allah sag salım kucagın almayı naısp etsın canım bak benım kzuende hafta sonu cıft cızgıyı gormustu marsaya gıtmıs hem kan tahlılını yaptırmıs hemde ultrasondan bakmıslar ıstersen sende gıt ıcın rahatlar

Sağol canım inanamıyorum şu an bir kendime geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…