W[/QUOTE]Ay ölüyorum heyecandan kalkamam bi yere
Sağol canım inanamıyorum şu an bir kendime geleyim
vallahaaaaaaaaaaaaa mı... gebelik dimi..Kızlar idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı
oleeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy beee ... gözün aydın kuşum.... demek ki rahim aşağı da da olsa hamiş olabiliyormuşuz..Ellerim titriyor ya
adet belirtisine yorumluyosun dogal olarak ama hamilelikte adetle aynı belirtileri vermiş olabilir bel agrısı kasık sancısı da hamilelik belirtisi.. bakalım neler olacak umarım gelmez de bu belirtiler bebiştendir :)Yok canım gelen gıden bırsey ben anlamadım adet olacakmısım gıbı arada agrım gelıyor gecıyor olmuyorum daha sonra yıne bır agrı oluyor suan belım agrıyor canım yanmamda gecıyor arada yenıden baslıyorlutfen vucudum bana oyun yapmasın artk
aaa öyle mi mogişş rahimi aşağıdamıydııı :) bide listede olumsuz görünüyodu baktımda anlayamadım :)oleeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy beee ... gözün aydın kuşum.... demek ki rahim aşağı da da olsa hamiş olabiliyormuşuz..
Allahım ölüyorum ben gebelik ya Mogamivallahaaaaaaaaaaaaa mı... gebelik dimi..
adet belirtisine yorumluyosun dogal olarak ama hamilelikte adetle aynı belirtileri vermiş olabilir bel agrısı kasık sancısı da hamilelik belirtisi.. bakalım neler olacak umarım gelmez de bu belirtiler bebiştendir :)
Canim tebrik ederim cok sevindim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin rabbimEllerim titriyor ya
canım yaa nasıl heyecanlandıınnn ne güzel bir duygu... :) darısı basımızaa inş.Allahım ölüyorum ben gebelik ya Mogami
Sağol canım benim de silik sanki birazoleeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy beee ... gözün aydın kuşum.... demek ki rahim aşağı da da olsa hamiş olabiliyormuşuz..
Kuşum bikaç gün önce esranın lekelenmesi oldu bizde adet sandık ve bana yeni bat bile söyledi o yüzden o suratı koymuştuk ayrıca bu sabah rahim kontrolünde rahminin aşağıda olduğunu yazmıştıaaa öyle mi mogişş rahimi aşağıdamıydııı :) bide listede olumsuz görünüyodu baktımda anlayamadım :)
İnşallah canım benım hanı bana farklı gelen su benım boyle kesık kesık agrım olmaz oldumu olur arkasından hemen adet olurum ama bu defa ara ara oluyor bıraz suruyor gecıyor sonra bırseyım yokmus gıbı oluyor yenıden baslıyor bak esra da rahmın asagıda oldugunu soylemısı bana az once hamıs cıktı demekkı ona takılmamak lazımmıs inşallah gelmez canım inşallah
Kuşum bikaç gün önce esranın lekelenmesi oldu bizde adet sandık ve bana yeni bat bile söyledi o yüzden o suratı koymuştuk ayrıca bu sabah rahim kontrolünde rahminin aşağıda olduğunu yazmıştı
Canim titriyorm da silik sanki biraz ya korktumcanım yaa nasıl heyecanlandıınnn ne güzel bir duygu... :) darısı basımızaa inş.
neresi silik yahu... en az 100 lük bi çizgi o bi kere tamam mıııııııııııııııSağol canım benim de silik sanki biraz
Canim titriyorm da silik sanki biraz ya korktum
yerleşmeymişaaa çok enteresan ya ne güzel canım :) lekelenmesi nedendi acaba .. demekki son ana kadar umudu kesmemek lazımmış.. :)
Kız biz bu ay çalışmadk bile düzgün ya Allahım çok şükür yaneresi silik yahu... en az 100 lük bi çizgi o bi kere tamam mııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?