2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Selam kızlar...Esra tebrik ederim canım.Allah kucağına almayı nasip etsin inşaAllah.

Canim titriyorm da silik sanki biraz ya korktum
şimdi bize anlat

1- ov testi yapmış mıydın kuzum
2- adetten sonra kaçıncı gün oldu ilişkilerin
3- akıntın olduğu gün ilişki oldu mu
4- ilişkiden sonra yattın mı yada özel bişey yaptın mı
5- belirti var mıydı

Ay canım bende sadece yumoşta bi kere çalıştım onu da tutturabildim mi bilmiyorum hakkımızda hayırlısı

Aynen canım bende bır daha kontrol yapmam ılk ve son oldu canım gecen ıkı ayda dırek kahverengı akıntım geldı ama bu ay cok farklı cogunlugu beyaz cok acık bellı belırsız bır kahvelık var ama arada tamamen degıl bu benı suphelendıryor ınsalalh dedıgın gıbıdır canım suan sadece bel agrım var ve ben bugun 1lt su ya ıctım ya ıcmedım sureklı lavaboya gıdıyorum ınsallah bunların sebebı bebıstır ve kabız gıbıyım canım

silik olması normal tatlım burada kaç arkadasımız hayalet çizgilerde gördü miniğinii :) kan testinide yaptırıp güzel bi değer görürsün inş. cnm bu arada belirtilerin varmıydı? varsa nelerdi? :)
Canim normalde de adet zamanı göğüs şişer bel ağrısı olur ilk gün göğüs yine şişti adet günü kasık ağrısı oldu adet günü iki gün gecikti sonra bi damla leke geldi kesildi başka gelmedi bugün dördüncü Gün kasık ağrısı hala var çok şaşırdım çünkü eşimde enfeksiyon çıktı düzgün çalışmadık bile

Kız biz bu ay çalışmadk bile düzgün ya Allahım çok şükür ya
tatlım kabızlık durumu bendede vardı bugün iyi gibiyim.. kabızda bebişin belirtisi olabilir malum hormonlardan ötürü :) bak esra51 e lekelenme tarzında bişey yaşamış bat zamanı ve yerleşmeymiş şimdi pozitifi gördü.. lekelenmen olursada inş. yerleşme olur kuzum yaa bizde esranın peşinden gidelim istiyorum baksana ne kadar heyecanlandı mutlu olduu ne güzel :)

kız eşinde lökosit mi vardı... bizimkinde de iltihap var

Canim ov testi yapmadım akıntı olmadı kaçıncı gün ilişki oldu bilmiyorum çünkü eşimin Spermi enfeksiyon çıktı hiç umursamadim yani yatmadim özel bişey yapmadım hatta hemen tuvalete gittim

olacagı varsa oluyo işte cnm :) inş. saglıklı bi gebelik gecirip bebişe kavusursunda tatlım

Canim ov testi yapmadım akıntı olmadı kaçıncı gün ilişki oldu bilmiyorum çünkü eşimin Spermi enfeksiyon çıktı hiç umursamadim yani yatmadim özel bişey yapmadım hatta hemen tuvalete gittim
hmmmm bir kez daha anladık ki önemsememek lazımmış

İnşallah canım benım esranın yazdıklarını okudukca bende mutlu oluyor sevınıyorum neguzel bır duygu dıyorum Allah'ım bızlerede nasıp etsın canım ınsallah canım bekleyıp gorecegız ınsallah bızde arkasından gıderız

Esracım hayırlı olsun sağlıkla doğusun inşallah

ya benide uyku basıp duruyo uzandım az önce nerdeyse uyuyodum normalde gündüz uykusu hiç sevmem uykumda gelmez çünkü zaten geç uyanıyorum :) bide int.te okudum bi hamilelik belirtisi de tükürük salgısının artmasıymış sankibenimde salgım artmiş gibi.. ayy herseyi belirtiye yorumluyorum gidişatım hiç iyi değil

Selam kizlar sabah dr gittim bir sagda birde solda yumurtam varmis 3 4 gune catlar dedi 10 gun gun asiri iliski olsun dedi insallah gunun gecer gelirsin dedi dr olumlu konustu ilk defa hayirlisi olsun hakkimda nedense bu ay olacakmis gibi hissediyorum insallah yanilmam dunde eve baktik begendik kismetse evde olacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…