hep bahsettiğimiz yerleşme kanamasının gerçekleştiğinide görmüş oldukk :)yerleşmeymiş
şimdi bize anlatCanim titriyorm da silik sanki biraz ya korktum
Ay canım bende sadece yumoşta bi kere çalıştım onu da tutturabildim mi bilmiyorum hakkımızda hayırlısıKeşke olsa canım ama ben %100 lük ihtimalle oldugunu sanmıyorum :) yumoş günün öncesi 1 calısma oldu sadece onunda tutması mucize olur valla.ayrıca gectıgımız salı günü erken gbelik testi yaptım negatifti.regliden 6-7 gün önceydi.umudum yok benim sadece ates degısınce kafam karıstı neden dır diye.yarın sabah düşer yine kanımca
evet öyleymiş valla ben artık rahimin aşağıda olması olayına takılmıycam zaten bi seferinde aşağıda hissettim bi seferinde yoktu demiştim ya anlayamadım yani belki ilkinde elime gelen rahim değil başka bişeydi belki sonrasında rahim olmasına ragmen yeteri kadar ilerletemedim ve hissedemedim... sonucta güvenilir bi yöntem değil o yüzden ona kafa yormamaya karar verdim :) benim yakın arkadasım hamile suan 2 aylık oda ilk baslarda hep sancım var diyodu adet sancısı yaşıyodu 4-5 haftalıkken :)
Canim normalde de adet zamanı göğüs şişer bel ağrısı olur ilk gün göğüs yine şişti adet günü kasık ağrısı oldu adet günü iki gün gecikti sonra bi damla leke geldi kesildi başka gelmedi bugün dördüncü Gün kasık ağrısı hala var çok şaşırdım çünkü eşimde enfeksiyon çıktı düzgün çalışmadık bilesilik olması normal tatlım burada kaç arkadasımız hayalet çizgilerde gördü miniğinii :) kan testinide yaptırıp güzel bi değer görürsün inş. cnm bu arada belirtilerin varmıydı? varsa nelerdi? :)
Kız biz bu ay çalışmadk bile düzgün ya Allahım çok şükür ya
tatlım kabızlık durumu bendede vardı bugün iyi gibiyim.. kabızda bebişin belirtisi olabilir malum hormonlardan ötürü :) bak esra51 e lekelenme tarzında bişey yaşamış bat zamanı ve yerleşmeymiş şimdi pozitifi gördü.. lekelenmen olursada inş. yerleşme olur kuzum yaa bizde esranın peşinden gidelim istiyorum baksana ne kadar heyecanlandı mutlu olduu ne güzel :)Aynen canım bende bır daha kontrol yapmam ılk ve son oldu canım gecen ıkı ayda dırek kahverengı akıntım geldı ama bu ay cok farklı cogunlugu beyaz cok acık bellı belırsız bır kahvelık var ama arada tamamen degıl bu benı suphelendıryor ınsalalh dedıgın gıbıdır canım suan sadece bel agrım var ve ben bugun 1lt su ya ıctım ya ıcmedım sureklı lavaboya gıdıyorum ınsallah bunların sebebı bebıstır ve kabız gıbıyım canım
kız eşinde lökosit mi vardı... bizimkinde de iltihap varCanim normalde de adet zamanı göğüs şişer bel ağrısı olur ilk gün göğüs yine şişti adet günü kasık ağrısı oldu adet günü iki gün gecikti sonra bi damla leke geldi kesildi başka gelmedi bugün dördüncü Gün kasık ağrısı hala var çok şaşırdım çünkü eşimde enfeksiyon çıktı düzgün çalışmadık bile
Canim ov testi yapmadım akıntı olmadı kaçıncı gün ilişki oldu bilmiyorum çünkü eşimin Spermi enfeksiyon çıktı hiç umursamadim yani yatmadim özel bişey yapmadım hatta hemen tuvalete gittimşimdi bize anlat
1- ov testi yapmış mıydın kuzum
2- adetten sonra kaçıncı gün oldu ilişkilerin
3- akıntın olduğu gün ilişki oldu mu
4- ilişkiden sonra yattın mı yada özel bişey yaptın mı
5- belirti var mıydı
olacagı varsa oluyo işte cnm :) inş. saglıklı bi gebelik gecirip bebişe kavusursunda tatlımCanim normalde de adet zamanı göğüs şişer bel ağrısı olur ilk gün göğüs yine şişti adet günü kasık ağrısı oldu adet günü iki gün gecikti sonra bi damla leke geldi kesildi başka gelmedi bugün dördüncü Gün kasık ağrısı hala var çok şaşırdım çünkü eşimde enfeksiyon çıktı düzgün çalışmadık bile
Evet lökosit canımkız eşinde lökosit mi vardı... bizimkinde de iltihap var
hmmmm bir kez daha anladık ki önemsememek lazımmışCanim ov testi yapmadım akıntı olmadı kaçıncı gün ilişki oldu bilmiyorum çünkü eşimin Spermi enfeksiyon çıktı hiç umursamadim yani yatmadim özel bişey yapmadım hatta hemen tuvalete gittim
tatlım kabızlık durumu bendede vardı bugün iyi gibiyim.. kabızda bebişin belirtisi olabilir malum hormonlardan ötürü :) bak esra51 e lekelenme tarzında bişey yaşamış bat zamanı ve yerleşmeymiş şimdi pozitifi gördü.. lekelenmen olursada inş. yerleşme olur kuzum yaa bizde esranın peşinden gidelim istiyorum baksana ne kadar heyecanlandı mutlu olduu ne güzel :)
kuşum kaç çıkmıştı peki bizimkinde 8-10 yazıyordu... siz ilaç kullanmadınız dimi bu durum içinEvet lökosit canım
Amin canım benim inşallah hepimize nasip olurolacagı varsa oluyo işte cnm :) inş. saglıklı bi gebelik gecirip bebişe kavusursunda tatlım
Antibiyotik kullandı iki hafta değer tam yazmıyor birden büyük yazıyordu canımkuşum kaç çıkmıştı peki bizimkinde 8-10 yazıyordu... siz ilaç kullanmadınız dimi bu durum için
Esracım hayırlı olsun sağlıkla doğusun inşallahCanim ov testi yapmadım akıntı olmadı kaçıncı gün ilişki oldu bilmiyorum çünkü eşimin Spermi enfeksiyon çıktı hiç umursamadim yani yatmadim özel bişey yapmadım hatta hemen tuvalete gittim
o vakit o ilaçta fayda sağlamış olmalı... sonu çoook güzel oldu ne güzelAntibiyotik kullandı iki hafta değer tam yazmıyor birden büyük yazıyordu canım
ya benide uyku basıp duruyo uzandım az önce nerdeyse uyuyodum normalde gündüz uykusu hiç sevmem uykumda gelmez çünkü zaten geç uyanıyorum :) bide int.te okudum bi hamilelik belirtisi de tükürük salgısının artmasıymış sankibenimde salgım artmiş gibi.. ayy herseyi belirtiye yorumluyorum gidişatım hiç iyi değilİnşallah canım benım esranın yazdıklarını okudukca bende mutlu oluyor sevınıyorum neguzel bır duygu dıyorum Allah'ım bızlerede nasıp etsın canım ınsallah canım bekleyıp gorecegız ınsallah bızde arkasından gıderız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?