hakkında hayırlısı cnm iş evde olur bebişinde çok bekletmeden gelirr anneciğine :)Selam kizlar sabah dr gittim bir sagda birde solda yumurtam varmis 3 4 gune catlar dedi 10 gun gun asiri iliski olsun dedi insallah gunun gecer gelirsin dedi dr olumlu konustu ilk defa hayirlisi olsun hakkimda nedense bu ay olacakmis gibi hissediyorum insallah yanilmam dunde eve baktik begendik kismetse evde olacak gibi
Sağol canım darısı hepinizeEsracım hayırlı olsun sağlıkla doğusun inşallah
Hemde ne güzel ya korku olsa da içimde çok mutlu oldumo vakit o ilaçta fayda sağlamış olmalı... sonu çoook güzel oldu ne güzel
ya benide uyku basıp duruyo uzandım az önce nerdeyse uyuyodum normalde gündüz uykusu hiç sevmem uykumda gelmez çünkü zaten geç uyanıyorum :) bide int.te okudum bi hamilelik belirtisi de tükürük salgısının artmasıymış sankibenimde salgım artmiş gibi.. ayy herseyi belirtiye yorumluyorum gidişatım hiç iyi değil
Sağol canım darısı hepinize
inşallah balım... çok sevindim inş ikisi de tutarSelam kizlar sabah dr gittim bir sagda birde solda yumurtam varmis 3 4 gune catlar dedi 10 gun gun asiri iliski olsun dedi insallah gunun gecer gelirsin dedi dr olumlu konustu ilk defa hayirlisi olsun hakkimda nedense bu ay olacakmis gibi hissediyorum insallah yanilmam dunde eve baktik begendik kismetse evde olacak gibi
Selam kizlar sabah dr gittim bir sagda birde solda yumurtam varmis 3 4 gune catlar dedi 10 gun gun asiri iliski olsun dedi insallah gunun gecer gelirsin dedi dr olumlu konustu ilk defa hayirlisi olsun hakkimda nedense bu ay olacakmis gibi hissediyorum insallah yanilmam dunde eve baktik begendik kismetse evde olacak gibi
olmasın olmasınn bebiş gelsinnnİnşallah saydıkların bebısın habercıdır uyku canım yemekten 1 saat sonra falan bana bır coktu gozumu acamıyorumkafam dusuyor sankı masaya koydum basıı öyle durdum bıraz sımdı gectı ama o kadar yogun degıl valla canım ben neye yoracagımı sasırdım agrılarım bıle her aykı gıbı degıl benımle dalga gecıyor sankı olsamı olmasammı dıye dusunuyor galıba
Teşekkürler canım inşallah nasıl dururum pazartesiye kadar bilmiyorum darısı başınıza inşallahcanım çok sevindim senin adına inşallah pazartesi hcg sonucunla kesinleşir ve sağsalim kucağına alırsın bebeğini
Amin canim hepimizin olsun insallah sira Senle elisada insallah sizdende guzel haberler alirizhakkında hayırlısı cnm iş evde olur bebişinde çok bekletmeden gelirr anneciğine :)
olmasın olmasınn bebiş gelsinnnay belirtilerimiz bile nerdeyse aynı senınle canm
Teşekkürler canım inşallah nasıl dururum pazartesiye kadar bilmiyorum darısı başınıza inşallah
Amin canim senle batlarimiZ yakin bir gun var arada ayni zamanda guzel haberler veririz insallah hayirlisiylainşallah balım... çok sevindim inş ikisi de tutar
inş kuzum :) ben kaçıyorum simdi umarım tekrar karsılastıgımızda hala kırmızılarımız gelmemişş olurr :) öpüyorum cok tatlım:) sonumuzda aynı olur bebıs gelır ınsallah tatlım
Amin canim hepimizin olsun insallah sira Senle elisada insallah sizdende guzel haberler aliriz
inş kuzum :) ben kaçıyorum simdi umarım tekrar karsılastıgımızda hala kırmızılarımız gelmemişş olurr :) öpüyorum cok tatlım
Tesekkur edrim tatlim adet olmamissin insallah hamis olrsun gelmesin kirmizilarGuzel canım cok sevındım bu durumlara bebk kısmetıyle gelır der bu ay hem bebısın hem evın olur ınsalah
inş bacım bende cumaya doktorcuğuma gidiyorum tam 13. gün.. bakalım benim yumoşlar ne alemde... ama ben bu ay hamiş kalamayacağım sanırsam çünkü eşimde enfeksiyon var önce onun icabına bakmak lazımAmin canim senle batlarimiZ yakin bir gun var arada ayni zamanda guzel haberler veririz insallah hayirlisiyla
Tesekkur edrim tatlim adet olmamissin insallah hamis olrsun gelmesin kirmizilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?