2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

hakkında hayırlısı cnm iş evde olur bebişinde çok bekletmeden gelirr anneciğine :)

İnşallah saydıkların bebısın habercıdır uyku canım yemekten 1 saat sonra falan bana bır coktu gozumu acamıyorumkafam dusuyor sankı masaya koydum basıı öyle durdum bıraz sımdı gectı ama o kadar yogun degıl valla canım ben neye yoracagımı sasırdım agrılarım bıle her aykı gıbı degıl benımle dalga gecıyor sankı olsamı olmasammı dıye dusunuyor galıba

inşallah balım... çok sevindim inş ikisi de tutar

Guzel canım cok sevındım bu durumlara bebk kısmetıyle gelır der bu ay hem bebısın hem evın olur ınsalah

olmasın olmasınn bebiş gelsinnn ay belirtilerimiz bile nerdeyse aynı senınle canm

inş kuzum :) ben kaçıyorum simdi umarım tekrar karsılastıgımızda hala kırmızılarımız gelmemişş olurr :) öpüyorum cok tatlım

Tamma canım ınsallah gelmemıs olur kendılerı sahsen hıc sevılmemekteler bende senı öpuyorum canım hoscakal

Amin canim senle batlarimiZ yakin bir gun var arada ayni zamanda guzel haberler veririz insallah hayirlisiyla
inş bacım bende cumaya doktorcuğuma gidiyorum tam 13. gün.. bakalım benim yumoşlar ne alemde... ama ben bu ay hamiş kalamayacağım sanırsam çünkü eşimde enfeksiyon var önce onun icabına bakmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…