rahim biraz hissediliyor ana esra arkadasımızdanda anladıldıgı üzere herkeste eahim farklı olabılıyor demekki :) senle batlarımız aynı hep :) sen barı tuttur bu ay cnm sevınırım.benim kesin fiyaskoyla sonuclanacak umudum yok zaten calısmada yok.larsson yine batımız aynı. :) ne durumdasın son günlerde ates dışında.. rahimin aşağı indigini falan hissediyormusun ?
gözün aydın cnm sllah hayırlısıyla saglıklı sonuclandırsın inşEllerim titriyor ya
Hic belli olmaz tatlim bakarsin hamis olmussun hayirlisi olsun hakkimizda gelsin bebislerimiz hayirlisi ne zamansainş bacım bende cumaya doktorcuğuma gidiyorum tam 13. gün.. bakalım benim yumoşlar ne alemde... ama ben bu ay hamiş kalamayacağım sanırsam çünkü eşimde enfeksiyon var önce onun icabına bakmak lazım
Canim o cizgiyle hcg sonucu 100 lerdedir hictw silik degil.masaAllahhh:)Kız biz bu ay çalışmadk bile düzgün ya Allahım çok şükür ya
Gelmesin kirmizilar insallah bebis geli gobusuneEvet canım olmadım ama bugun belım agrıyor garıp bır akntım var olacakmıyım olmayacakmıyım cozemedım ınsallah olmam ama
Gelmesin kirmizilar insallah bebis geli gobusune
Aminnnnnnnnnnn topik hamis patlamasi yasasin insallah hayirlisiylaAyyy Allah'ım inşallah canım benım Allah'ım duysun sizleri hepimizin göbüşünü bebişlerimizle doldursun
Canim o cizgiyle hcg sonucu 100 lerdedir hictw silik degil.masaAllahhh:)
İnşallah canım sen ilk testi ne zaman yapmıştın ve kaç çıkmıştı
Esra canim gorumcenin ruyasida cikti insallah rabbim kucaginada almayi nasip etsin bebisin sagligiyla hayirlisiyla gwlsin esine soyledin mi tatlimAma benim eşimde de vardı kız
Adet gününden dört bes gün önce yaptım negatif oturdum aksama kadar ağladımSen gününden önce test yapmısmıydın canım
Evet canım çıktıEsra canim gorumcenin ruyasida cikti insallah rabbim kucaginada almayi nasip etsin bebisin sagligiyla hayirlisiyla gwlsin esine soyledin mi tatlim
Adet gününden dört bes gün önce yaptım negatif oturdum aksama kadar ağladım
cnm benım 2 gun gecmıstı 256.94 çıktı senınde çıkıcaktırİnşallah canım sen ilk testi ne zaman yapmıştın ve kaç çıkmıştı
Ayy nasil sevinecektir canim dayanabilirsen kan testinden sonra soyleEvet canım çıktıyok daha söylemedim evde değil acaba kan sonucundan sonra mı söylesem
canım benim bat 28 yada 29 olması lazımdı 27 sinde kan testi yaptım 273.45 cıkmıstıİnşallah canım sen ilk testi ne zaman yapmıştın ve kaç çıkmıştı
İnşallah seninde yüzün güler canımhım anladım canım bende adetten 2 veya 3 gun once yaptım negtaıf bır cesaret elle kontrol yaptım ondada rahım hıssettım yanlıs hıssetmedıysem cok canım sıkıldı agladım ama dun adet olmam lazımdı olmadım ara ara kasık sancım oldu dun bugun belm agrıyor lavaboya gıdyorum kahverengı denmeyecek sekılde cok ama cok acık akıntım var cogu acık renk ama ama dıger 2 ayda dırek kopkoyu kahverengı akıntım gelmıstı bu ay nıye boyle oluyor anlamadım
İnşallah canım Sağolcnm benım 2 gun gecmıstı 256.94 çıktı senınde çıkıcaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?