Bakalim benimki kaç çıkacakcanım benim bat 28 yada 29 olması lazımdı 27 sinde kan testi yaptım 273.45 cıkmıstı
İnşallah seninde yüzün güler canım
Dayanırim galibaAyy nasil sevinecektir canim dayanabilirsen kan testinden sonra soyle
Teşekkürler tatlım ben günüm geçti neden silik diyorumAman allahiim esraacim cok sevindim yaa o kadar bariz ki test sonucun yuppii oleyyy ☺☺
bana mı bu mesaj kuzumAma benim eşimde de vardı kız
kız eşinde lökosit mi vardı... bizimkinde de iltihap var
Evet canım eşimde de enfeksiyon vardı oldubana mı bu mesaj kuzum
kuşum benimkinde de 8-10 yazıyordu internette bi doktora gönderdim o da iltihap var ilaç kullansın yazmış... ayrıca gebeliği engeller... sen bi ürologa götür...Mogamicim bisey sorucam canım benim mantar sorunum için doktora gitmiştik. Esimin idrar tahlilinde 4 lökosit yazıyor bende de 4 lökosit çıkmıştı aile hekimine göstermistim raporu çok az iltihap var bol su ile gider demisti. 4 lökosit spermi ne kadar etkiler acaba? Sonucu henüz gosteremedik doktora bu arada
Esra51 tebrik ederim canım
ama kuşum sen antibiyotik kullandı demedin mi bu arada bu lökosit idrarda mı sperm testinde mi çıktıEvet canım eşimde de enfeksiyon vardı oldu
İlk yaptıgın test normalmıydı yoksa erken gebelik testımıydı cnm?Adet gününden dört bes gün önce yaptım negatif oturdum aksama kadar ağladım
cnm sirke işe yarıyor bebişede zararı olmaz korkma.aslında sirkeyi mantar olmadan once haftadar bir uygulamak lazımmıs die okudum koruma amaçlı. Suyla karıstır biraz taharet alır gibi kullan.her wc den sonra yap rahatsızlık varsa.ben gecen ay mantar olmustum ama azda olsa sırke ıyı gelmustı lakın ilaçsız gecmedı malesefKızlar genıtal bolgede kasıntısı yanması mantarı olanlar sanırım elma sırkesını sulandırıp suruyordu onu nasıl uyguluyordunuz bırde benım gunum 1 gun gectı eger adet olmazsam hamıssem bugun uygulamam ıstıyorum hamıleysem bır zararı olurmu acaba
Kızlar genıtal bolgede kasıntısı yanması mantarı olanlar sanırım elma sırkesını sulandırıp suruyordu onu nasıl uyguluyordunuz bırde benım gunum 1 gun gectı eger adet olmazsam hamıssem bugun uygulamam ıstıyorum hamıleysem bır zararı olurmu acaba
gel canım gel bizim buralar iyidir :)inşallah adet olamaaaa :)
ayy bi hemşeri daha buldum burdaa..:) ben de seneye o tarafa tasınıyorum arkadasım uzaktan komsu olcaz sanırım :)
kuşum benimkinde de 8-10 yazıyordu internette bi doktora gönderdim o da iltihap var ilaç kullansın yazmış... ayrıca gebeliği engeller... sen bi ürologa götür...
gerçi benimkinin ki sperm testinde çıktı aynı şey mi bilmiyorum
zamanı değil demekki fıstık ben cumaya kendi doktoruma soracağım bu lökosit olayınıAynı şeydir diye düşünüyorum ama doktor bilir tabi ki.ürologa gitmiştir zaten durumu anlatınca idrar testi istemisti.sürekli bisey cıkıyo ya iyice stres oluyor insan.
zamanı değil demekki fıstık ben cumaya kendi doktoruma soracağım bu lökosit olayını
İlk yaptıgın test normalmıydı yoksa erken gebelik testımıydı cnm?
cnm sirke işe yarıyor bebişede zararı olmaz korkma.aslında sirkeyi mantar olmadan once haftadar bir uygulamak lazımmıs die okudum koruma amaçlı. Suyla karıstır biraz taharet alır gibi kullan.her wc den sonra yap rahatsızlık varsa.ben gecen ay mantar olmustum ama azda olsa sırke ıyı gelmustı lakın ilaçsız gecmedı malesef
Canım ben küçük pet şişeye suyu doldurup rengi devi değişecek kadar elma sirkesi koydum arda pamuğu ıslatıp bazense yıkadım ise fazlada denemedim faydası olduğu bilmiyorum.
Bende mantar kuruluk yapmıstı yumos gunume denk gelmıstı zaten hıc yumurta akıntım bıle olmamıstı.akıntı mantardan kaynaklanıyordur.akıntı kasıntı yapmaz kı cnm.mantar vardır o akıntı yapıyordur galıba.bende sadce cok koyu peynır kıvamında beyaz minik minik vardı ama coktu.vajina girişini sarmıstı nerdeyseMantar mı değilmi bilmiyorum bugun oldu zaten hafıf yanma bende dedım uygulasam ıyıgelırmı acaba ne oldugunu bende bılmıyorum olmazsa eve gıttıgımde bır deneyım rahatlatır ama suda var benım akıntım var her lavaboya gıttgımde peceteye gelıyor acaba o da yanma yaparmıkı
Mantar mı değilmi bilmiyorum bugun oldu zaten hafıf yanma bende dedım uygulasam ıyıgelırmı acaba ne oldugunu bende bılmıyorum olmazsa eve gıttıgımde bır deneyım rahatlatır ama suda var benım akıntım var her lavaboya gıttgımde peceteye gelıyor acaba o da yanma yaparmıkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?