2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Benımkı senın dedıgın gıbı akıntı degıl canım normal akıntı en azından rahatlatır canım tesekkur edeım

Bilmiyorum ki canım mantarsa eğer sirkeli suyla flan geçmez sadece şikayetlerin azalır.gecmezse yanma bi doktora görün vakit kaybetme benim gibi...

Tamam canım gecmezse hafta ıcı dr gıderım ama cok yogun degıl yanmam sureklıde degıl arada oluyor gecıyor ben mantar oldugunu dusunmuyorum canım ama ınsallahda degıldır

Canim benimki aynen oyle dedi zaten ben seni öğretmensin diye aldım dedi :) sen sukret haline
Kizginlikla soylemistir cnm cok takma kafana hem sanki öğretmen dediğin milyarder. emin ol eşin kendinden çok senin için istiyordur. düşünsene atandığımızı birde sabahçı öğretmen olduğumuzu istediğin gibi çocuğunada bakarsın evinin işine de bakarsın. benden sana bi tavsiye evliliğinle ilgili hiçbir olumsuz söylemi dikkate alma canım canını sıkmasına da izin verme. evin içindekini en iyi o evdeki anlar. biz bi keresinde eşimle çok şiddetli bir kavga etmiştik hemde düğünden 3 hafta sonra. tamam dedim bitti bu ilk aydan bunu yapıyorsa ömür geçmez bu adamla. oturdum düşündüm 2-3 gün hiç konuşmadım onunla ama olanları da hiç kimseye anlatmadım içimde yaşadım. çünkü o an eşimle ilgili söylenecek en ufak kötu şey benim fitilimi iyice ateşleyebilir ve evliiğimi bitirebilirdi. böyle durumlarda insanlar kendilerine destek noktaları ararlar " arkadaşımda bunu söylüyor evet haklıyım der sin . şimdi herşey gayet güzel o beni anladı ben onu anladım ve bir daha öyle bir kavgamız hiç olmadı.

Tamam canım gecmezse hafta ıcı dr gıderım ama cok yogun degıl yanmam sureklıde degıl arada oluyor gecıyor ben mantar oldugunu dusunmuyorum canım ama ınsallahda degıldır
Yanma olayı varsa tedavı olmazsan dahada artar.eczaneden ilaç al birkaç kullanmada hemen gecırıyor yanmayı.bol bol su iç.ayrıca yanmaya sıcakta iyi geliyor.sıcaksu torbası al bacak aranda dursun epey rahatlatıyor inan

bi topikte okudum kadının adet olması gereken gün bhcg 472 çıkmış üçüz gebelikmiş. bir tanesinin 3 haftalıkken 53000 küsürmüş onunda ikizmiş millet ne değerler görmüş ben 0.7 yi görünce acaba hamilemiyim demiştim. o değerleri görünce benim yaptığım hüsnü kuruntu çok komik geldi. değerlere bak yaaa :)

Ayyy kendi kendime konuşuyor gibi hissettim kendimi ama şunu da yazmadan geçemeyeceğim. Sabah eltim geldi bence sen hamilesin dedi o nerden çıktı kız dedim valla öyle doğuyo içime dedi. dedim senini içine doğan değil benim içimde doğmayı bekleyecek olan önemli. bak görürsün gebesin dedi bata daha var 12 gün var gel teskere geeelll

Sen enazindan 0.07 gormussun ben gecen ay 0.00 cikmisti diye baya gulmustum ama nasil hazrlamisim kendimi hamileym diye

bize de kısmet olur mu birgün acep

Canim yanma mantardan dgilde idrar yollari daki iltihaptan olur bol bol su icmeni ve icebilirsen yogurdun ustnde toplanan suyu icmeni tavsiye ederim maydanoz suyuda iyi gelir ama gebeysen eger onu icemezsn

haber ver bana doktorun ne dediğini kuzum
Mogami geçmişi tam okuyamadm zamanım yok eşim dışarı çıktı döndügümde hazırlanmış ol gezmeye gidelim dedi.hanfendiyi merak ettim ovu sü pozitif çıkmış 1 hafta arayla. bugünde koyu çıktıysa ovüsü ona söyle kan testi yaptırsın bakalım hala ovulasyon testleri koyu çıkarsa ovulasyon günlerinden sonra hamilelik belirtisiymiş.

Sen enazindan 0.07 gormussun ben gecen ay 0.00 cikmisti diye baya gulmustum ama nasil hazrlamisim kendimi hamileym diye
sen değerlere gecen ay gülmüşsün bu ay hamileyim bende şimdi güldm o zaman bu batta hamileyim nasıl oran orantı kurdum ama Matematiğim hep zayıftı zaten benim

Kızlarr telefonumda ve tabletımde mobıl uygulama yuklenmıyor tapatalk uzerınde olamz dıye hata verıyor nasılnasıl ozledım sızlerıııı ben 10 agustostu batım daha yenı adet oldum 2 ayın uzerıne doktoruma gıttım 3 ay daha tedavı verdı sonra dıger yontemlere gececez dedı ehlıyet ısım fılan da var ısıme geldı o zamana kadar kılo ver dedı rejımdeyım hersey nasıp işi artık gerısı allaha doktora kalmısss

Ne olsun canm ben de iyi bi kontrolden geçtim bu ay okumussundur prolaktin um yuksek cikti bu hafta bi doktora daha gitcez oluruz inşallah bi kere daha ve son kez batdas olalim sonra hamiledas olalım inşallah ☺☺

insallah canım hamiledaş olmayıda nasip etsın Allah.kontrolden gecmen iyi olmus ona göre tedavını olursun sonrada gelsın bebiş :):):)

Günaydın kızlar.. Gece yatmadan pembe bi akıntım oldu sabah test yaptım negatif çıktı batımda 2 gün geçti bişe yok ya kırmızıları görecem belimde çok ağrıyo ??

Canim, yerlesme bile olsa ufak bir hesap yapalim. Diyelim ki kandaki hcg seviyesi 1 (aslinda daha dusuk oluyor ama, farz-i misal). Hcg seviyesi 2 gune bir ikiye katliyor. O zaman yerlesmeden sonraki hcg seviyesi kabaca;
2. Gun -----> 2
4. Gun ----->4
6. Gun ----->8, olur.
Ancak 5-6 gun sonra kanda gorunmeye basliyor. Evdeki yaptigimiz testlerin de esik degeri 20 mIU/ml.

:)))) azcik daha sabir, insallah adetin gelmez :)

canım tebrıkler inşallah saglıklı bi gebelık gecırırsın darısı basımıza :):):):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…