Bende mantar kuruluk yapmıstı yumos gunume denk gelmıstı zaten hıc yumurta akıntım bıle olmamıstı.akıntı mantardan kaynaklanıyordur.akıntı kasıntı yapmaz kı cnm.mantar vardır o akıntı yapıyordur galıba.bende sadce cok koyu peynır kıvamında beyaz minik minik vardı ama coktu.vajina girişini sarmıstı nerdeyseaman allah korusun cok kotuydu.gecmiş olsun cnm sirke dene tabıkı iyi gelir belki
Bilmiyorum ki canım mantarsa eğer sirkeli suyla flan geçmez sadece şikayetlerin azalır.gecmezse yanma bi doktora görün vakit kaybetme benim gibi...
Kizginlikla soylemistir cnm cok takma kafana hem sanki öğretmen dediğin milyarder. emin ol eşin kendinden çok senin için istiyordur. düşünsene atandığımızı birde sabahçı öğretmen olduğumuzu istediğin gibi çocuğunada bakarsın evinin işine de bakarsın. benden sana bi tavsiye evliliğinle ilgili hiçbir olumsuz söylemi dikkate alma canım canını sıkmasına da izin verme. evin içindekini en iyi o evdeki anlar. biz bi keresinde eşimle çok şiddetli bir kavga etmiştik hemde düğünden 3 hafta sonra. tamam dedim bitti bu ilk aydan bunu yapıyorsa ömür geçmez bu adamla. oturdum düşündüm 2-3 gün hiç konuşmadım onunla ama olanları da hiç kimseye anlatmadım içimde yaşadım. çünkü o an eşimle ilgili söylenecek en ufak kötu şey benim fitilimi iyice ateşleyebilir ve evliiğimi bitirebilirdi. böyle durumlarda insanlar kendilerine destek noktaları ararlar " arkadaşımda bunu söylüyor evet haklıyım der sin . şimdi herşey gayet güzel o beni anladı ben onu anladım ve bir daha öyle bir kavgamız hiç olmadı.Canim benimki aynen oyle dedi zaten ben seni öğretmensin diye aldım dedi :) sen sukret haline
Yanma olayı varsa tedavı olmazsan dahada artar.eczaneden ilaç al birkaç kullanmada hemen gecırıyor yanmayı.bol bol su iç.ayrıca yanmaya sıcakta iyi geliyor.sıcaksu torbası al bacak aranda dursun epey rahatlatıyor inanTamam canım gecmezse hafta ıcı dr gıderım ama cok yogun degıl yanmam sureklıde degıl arada oluyor gecıyor ben mantar oldugunu dusunmuyorum canım ama ınsallahda degıldır
Bu da benim görüşüm saygi duymalisin...
Sen enazindan 0.07 gormussun ben gecen ay 0.00 cikmisti diye baya gulmustum ama nasil hazrlamisim kendimi hamileym diyebi topikte okudum kadının adet olması gereken gün bhcg 472 çıkmış üçüz gebelikmiş. bir tanesinin 3 haftalıkken 53000 küsürmüş onunda ikizmiş millet ne değerler görmüş ben 0.7 yi görünce acaba hamilemiyim demiştim. o değerleri görünce benim yaptığım hüsnü kuruntu çok komik geldi. değerlere bak yaaa :)
bi topikte okudum kadının adet olması gereken gün bhcg 472 çıkmış üçüz gebelikmiş. bir tanesinin 3 haftalıkken 53000 küsürmüş onunda ikizmiş millet ne değerler görmüş ben 0.7 yi görünce acaba hamilemiyim demiştim. o değerleri görünce benim yaptığım hüsnü kuruntu çok komik geldi. değerlere bak yaaa :)
Canim yanma mantardan dgilde idrar yollari daki iltihaptan olur bol bol su icmeni ve icebilirsen yogurdun ustnde toplanan suyu icmeni tavsiye ederim maydanoz suyuda iyi gelir ama gebeysen eger onu icemezsnMantar mı değilmi bilmiyorum bugun oldu zaten hafıf yanma bende dedım uygulasam ıyıgelırmı acaba ne oldugunu bende bılmıyorum olmazsa eve gıttıgımde bır deneyım rahatlatır ama suda var benım akıntım var her lavaboya gıttgımde peceteye gelıyor acaba o da yanma yaparmıkı
haber ver bana doktorun ne dediğini kuzumHayırlısı olsun..bende hafta içi gitmeyi düşünüyorum
Sperm testinde canm evet iki hafta kullandıama kuşum sen antibiyotik kullandı demedin mi bu arada bu lökosit idrarda mı sperm testinde mi çıktı
en kısa zamanda olur inşallah canımmbize de kısmet olur mu birgün acep
Mogami geçmişi tam okuyamadm zamanım yok eşim dışarı çıktı döndügümde hazırlanmış ol gezmeye gidelim dedi.hanfendiyi merak ettim ovu sü pozitif çıkmış 1 hafta arayla. bugünde koyu çıktıysa ovüsü ona söyle kan testi yaptırsın bakalım hala ovulasyon testleri koyu çıkarsa ovulasyon günlerinden sonra hamilelik belirtisiymiş.haber ver bana doktorun ne dediğini kuzum
sen değerlere gecen ay gülmüşsün bu ay hamileyim bende şimdi güldm o zaman bu batta hamileyim nasıl oran orantı kurdum amaSen enazindan 0.07 gormussun ben gecen ay 0.00 cikmisti diye baya gulmustum ama nasil hazrlamisim kendimi hamileym diye
Ne olsun canm ben de iyi bi kontrolden geçtim bu ay okumussundur prolaktin um yuksek cikti bu hafta bi doktora daha gitcez oluruz inşallah bi kere daha ve son kez batdas olalim sonra hamiledas olalım inşallah ☺☺
Günaydın kızlar.. Gece yatmadan pembe bi akıntım oldu sabah test yaptım negatif çıktı batımda 2 gün geçti bişe yok ya kırmızıları görecem belimde çok ağrıyo ??
canım tebrıkler inşallah saglıklı bi gebelık gecırırsın darısı basımıza :):):):Kizlar bir haber de benden;
size o kadar soylememe ragmen mide bulantilarim artinca dayanamadim adetimdem 3 gun once test yaptim. bat'im 13 eylul normalde. bu testler 1 dolarcidan aldigim ucuz testlerden. gecen sene de bunlarla ogrenmistim ama adetimi 2 gun gecmisti. ne kadar guvenilir bilmiyorum. simdi ayin 15'ini bekleyecegim. cunku icimde buyuk bir korku var, gecen seneki seyleri yasamak istemiyorum. bir esime soyledim, bir de sizinle paylasiyorum. Allah nasip ederse kalp atislarini duyana kadar hamileyim de demeyecegim. Kizlar dualariniza ihtiyacim var :)) simdi ilk hedef kazasiz belasiz adet tarihini gecirmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?