tebrikler esracım topiğimiz şenleniyor yavas yavas ne güzel :)Ellerim titriyor ya
Çoook sevindim uzun zamandır burda güzel haberler alamadık bu hepimize çok iyi gelmiştir umarım, ben bir hastalıktan bir de iş yoğunluğundan girememiştim fazla şimdi girdiğimde görünce çok mutlu oldum:):) Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :):)Sağol canım darısı hepinize
Kızlar an itibariyle geldi kırmızılaryine önümüzdeki aya kaldı umutlar ov. Testi alayımmı bu ay ne önerirsiniz ?
işte o antibiyotik fayda etmiştir o yüzden belki hemen hamiş kalabildin benimki de kullanacakki öyle düzelsin o yüzden bu ay kayıp... bu arada adı neydi ilacınSperm testinde canm evet iki hafta kullandı
kuşum ona söyledik gebelik olabileceğini ama dediğin gibi bu pozitifliğin devam etmesi lazım bi kaç gün daha yapsın eğer hep poz. çıkarsa o zaman gider kanaMogami geçmişi tam okuyamadm zamanım yok eşim dışarı çıktı döndügümde hazırlanmış ol gezmeye gidelim dedi.hanfendiyi merak ettim ovu sü pozitif çıkmış 1 hafta arayla. bugünde koyu çıktıysa ovüsü ona söyle kan testi yaptırsın bakalım hala ovulasyon testleri koyu çıkarsa ovulasyon günlerinden sonra hamilelik belirtisiymiş.
adet olmana sevindim canım... inş tedavi sonucu miniğe kavuşursunKızlarr telefonumda ve tabletımde mobıl uygulama yuklenmıyor tapatalk uzerınde olamz dıye hata verıyor nasılnasıl ozledım sızlerıııı ben 10 agustostu batım daha yenı adet oldum 2 ayın uzerıne doktoruma gıttım 3 ay daha tedavı verdı sonra dıger yontemlere gececez dedı ehlıyet ısım fılan da var ısıme geldı o zamana kadar kılo ver dedı rejımdeyım hersey nasıp işi artık gerısı allaha doktora kalmısss
Kızlar idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı
Ellerim titriyor ya
Tamam cnm bende kocayı gönderdim evde kaldım sizi takip ediyorum varmı gelişme kızlardankuşum ona söyledik gebelik olabileceğini ama dediğin gibi bu pozitifliğin devam etmesi lazım bi kaç gün daha yapsın eğer hep poz. çıkarsa o zaman gider kana
Esra51 hamişemiymişadet olmana sevindim canım... inş tedavi sonucu miniğe kavuşursun
İnşaallah hamişsindir tatlım ya sen Allah yardımcın olsun ama çalışmam olmadı diye üzülme Allah'a bir damladan Derya yaratmak zor değil, aslında tek tedavi yöntemi serinkanlılıkla beklemek onu bir yapabilsek o kadar güzel olacak ki dimi:)Göğüslerim fena acıyor, hele uçları yumdan beri acıyor.her ay adet belirtilerimde değişti valla hiç göğüslerde öle dokununca acıma olmazdı benim.şişlik bazı aylar nadır de olsa olurdu ama bu dokununca acıma olmazdı.bel ve karın agrısı regliyle birlikte başlar hep.şimdilik onlardan eser yok.sanırım regli yarın gelir benim.
işte o antibiyotik fayda etmiştir o yüzden belki hemen hamiş kalabildin benimki de kullanacakki öyle düzelsin o yüzden bu ay kayıp... bu arada adı neydi ilacın
wuslt hayırlı olsun ev alacaksın tatlım iki yumurta nadir görülen bişey miAmin canim hepimizin olsun insallah sira Senle elisada insallah sizdende guzel haberler aliriz
Sagolasin canim, cok tesekkur ederim hepinize.canım tebrıkler inşallah saglıklı bi gebelık gecırırsın darısı basımıza :):):):
cnm dediğin elbette doğru allah istedikten sonra olmayaak birşey yok.lakin olması içinde şartların oluşması lazım dimi :) biz çalısacazkı mevlada nasıp etsin.vardır allahın bir bildigi kısmet herseyİnşaallah hamişsindir tatlım ya sen Allah yardımcın olsun ama çalışmam olmadı diye üzülme Allah'a bir damladan Derya yaratmak zor değil, aslında tek tedavi yöntemi serinkanlılıkla beklemek onu bir yapabilsek o kadar güzel olacak ki dimi:)
Bizimde denediğimiz aylarda ne hikmetse yum günlerim öyle zamanlara denk geldiki sanki kaçırmamız için ayarlanmış gibi ama inanıyorum olacak inşaallah Allah hepimizin yardımcısı olsun bu arada senden bir ricam olacak ateş ölçme konusunda bilgi verirmisin yum gününde bariz artış oluyor mucnm dediğin elbette doğru allah istedikten sonra olmayaak birşey yok.lakin olması içinde şartların oluşması lazım dimi :) biz çalısacazkı mevlada nasıp etsin.vardır allahın bir bildigi kısmet hersey
umuyorum bu belirtiler bi gebelik habercisidir kuşum senden güzel haberler bekliyoruzGöğüslerim fena acıyor, hele uçları yumdan beri acıyor.her ay adet belirtilerimde değişti valla hiç göğüslerde öle dokununca acıma olmazdı benim.şişlik bazı aylar nadır de olsa olurdu ama bu dokununca acıma olmazdı.bel ve karın agrısı regliyle birlikte başlar hep.şimdilik onlardan eser yok.sanırım regli yarın gelir benim.
evet canım nihayet yüzümüz gülmeye başladıEsra51 hamişemiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?