2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Sağol canım darısı hepinize
Çoook sevindim uzun zamandır burda güzel haberler alamadık bu hepimize çok iyi gelmiştir umarım, ben bir hastalıktan bir de iş yoğunluğundan girememiştim fazla şimdi girdiğimde görünce çok mutlu oldum:):) Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :):)

Kızlar an itibariyle geldi kırmızılar yine önümüzdeki aya kaldı umutlar ov. Testi alayımmı bu ay ne önerirsiniz ?

Butun mesajlari okuyup oyle yazmak gerek demek ki. Canin sagolsun canim. Gelecek aya insallah:)

Sperm testinde canm evet iki hafta kullandı
işte o antibiyotik fayda etmiştir o yüzden belki hemen hamiş kalabildin benimki de kullanacakki öyle düzelsin o yüzden bu ay kayıp... bu arada adı neydi ilacın

kuşum ona söyledik gebelik olabileceğini ama dediğin gibi bu pozitifliğin devam etmesi lazım bi kaç gün daha yapsın eğer hep poz. çıkarsa o zaman gider kana

adet olmana sevindim canım... inş tedavi sonucu miniğe kavuşursun

Göğüslerim fena acıyor, hele uçları yumdan beri acıyor.her ay adet belirtilerimde değişti valla hiç göğüslerde öle dokununca acıma olmazdı benim.şişlik bazı aylar nadır de olsa olurdu ama bu dokununca acıma olmazdı.bel ve karın agrısı regliyle birlikte başlar hep.şimdilik onlardan eser yok.sanırım regli yarın gelir benim.

kuşum ona söyledik gebelik olabileceğini ama dediğin gibi bu pozitifliğin devam etmesi lazım bi kaç gün daha yapsın eğer hep poz. çıkarsa o zaman gider kana
Tamam cnm bende kocayı gönderdim evde kaldım sizi takip ediyorum varmı gelişme kızlardan

İnşaallah hamişsindir tatlım ya sen Allah yardımcın olsun ama çalışmam olmadı diye üzülme Allah'a bir damladan Derya yaratmak zor değil, aslında tek tedavi yöntemi serinkanlılıkla beklemek onu bir yapabilsek o kadar güzel olacak ki dimi:)

canım tebrıkler inşallah saglıklı bi gebelık gecırırsın darısı basımıza :):):):
Sagolasin canim, cok tesekkur ederim hepinize.

Bu arada kacirip cevap veremedigim varsa n'olur gonul koymasin. Forumu takip etmek baya zor oluyor malum:))

Hepinizden Allah razi olsun. Insanin ici sevincle doluyo walla:)) icimden bir his bereketli bir doneme girdik diyor. Insallah E elif51 'in guzel haberinin arkasi kesilmez:)))

cnm dediğin elbette doğru allah istedikten sonra olmayaak birşey yok.lakin olması içinde şartların oluşması lazım dimi :) biz çalısacazkı mevlada nasıp etsin.vardır allahın bir bildigi kısmet hersey

cnm dediğin elbette doğru allah istedikten sonra olmayaak birşey yok.lakin olması içinde şartların oluşması lazım dimi :) biz çalısacazkı mevlada nasıp etsin.vardır allahın bir bildigi kısmet hersey
Bizimde denediğimiz aylarda ne hikmetse yum günlerim öyle zamanlara denk geldiki sanki kaçırmamız için ayarlanmış gibi ama inanıyorum olacak inşaallah Allah hepimizin yardımcısı olsun bu arada senden bir ricam olacak ateş ölçme konusunda bilgi verirmisin yum gününde bariz artış oluyor mu

Pamukprncess nasılsın inşaallah yum yakışıklı prensine aşkka açmıştır kendini:) senin diyetler ilgili bir forumun vardı rica etsem onun linkini verir misin oradaki egzersizlere bakacağım da

umuyorum bu belirtiler bi gebelik habercisidir kuşum senden güzel haberler bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…