Canim eskisehirde gittigin doktor hangisicnm bn eskişehirdeym 4-5 ay özele gittim ilgilendi ama aman aman bi ilgi yoktu eşim de hep devlete de gidelim diyodu bn hep tersleyip reddediyodm sonunda geçen hst gittim inan çok sasırdm özelde gittiğim 2 dr dan daha fazlla ilgili anlayışlı açıklayıcı her konuda hemsiresi de sekreteri de öyle eşim haklı çıkmış olundu ve aradığım dr u buldum şu an tek olumsuz yanı özelde muayene saatinden yada 10-15 dk içinde giriyosn bnm gittiğim şimdiki dr çok yoğun muayene aralarında aşılama yapıyo öğlen arasında hsg cekiyo filan o yüzden randevu saatinden 1 saat içinde girebiliyosn
Canim doktoru sormustum bende ama soylemissin yeni okudum bende tamer erdeme gidiyorum olmadi birde senin doktora gostereyim sonuclariteoman haluk minsin cnm devlet hastanesinde, daha önce ümit hastanesinde önce talat beye gittim snr sabahattin beye gittim pek memnun kalmadm ama bu dr gerçektn özel hastaneye gitmişssn gibi çok ilgili ve tüp bebek uzmanıymıs
Yumurtlamadan önce ısı düşük olur.yumurtanın catladıgı gun biraz daha düşermiş.yumurta catladıktan sonra arkasından salgıladıgı bir hormon vucut ısısını yukseltırmıs.bildiklerim bunlar cnm.bunu anlamak için aylarca ısı ölcumu yapmak gerekıyor sanırım.mesela benim yumurta catladıktan bırkac gun sonra oluyor ısıda artış sanırım.ovu testlerınde 14. Gun goruyorsam pozitifi ısı artısım 17.gun falan baslıyor.herkesde farklı olabılıyor sanırımBizimde denediğimiz aylarda ne hikmetse yum günlerim öyle zamanlara denk geldiki sanki kaçırmamız için ayarlanmış gibi ama inanıyorum olacak inşaallah Allah hepimizin yardımcısı olsun bu arada senden bir ricam olacak ateş ölçme konusunda bilgi verirmisin yum gününde bariz artış oluyor mu
Tesekkur ederim tatlim kismet olursa ev alacagiz 2 aya tasiniriz herhalde ben klomen kullaniyorum tatlim o yuzden 2 yumurtam olusmus oncekinde 1 taneydi insallah canim hayirlisiyla gelsin bebisimiz senin bat benden once senden guzel haberler alalim arkandanda ben tum isteyenler gelsin insallahwuslt hayırlı olsun ev alacaksın tatlım iki yumurta nadir görülen bişey mihadi bakalım hayırlısıyla gelsin ev ve
yahu arkadaş yumoş döneminden sonra ilişki sayısı azalınca bi de üstüne adet dönemi... bu benim vajina darın da darı hale geliyor... Bizde napak eşimle günde ikişer defa ile açma çalışmaları yapıyoruzBu benim çilem nedir yaaaaaaaaa
hayırlı olsun canım... esra arkadaşımız testte çift çizgi gördü topik şenleniyorIyi aksamlar kizlar naber guzel haberler varmi bugun sizi takib edemedim teyze oglumun nisani vardi bugin ordaydim.
Esra51 hamile canim nasilsinIyi aksamlar kizlar naber guzel haberler varmi bugun sizi takib edemedim teyze oglumun nisani vardi bugin ordaydim.
yahu arkadaş yumoş döneminden sonra ilişki sayısı azalınca bi de üstüne adet dönemi... bu benim vajina darın da darı hale geliyor... Bizde napak eşimle günde ikişer defa ile açma çalışmaları yapıyoruzBu benim çilem nedir yaaaaaaaaa
Yaa gercekdenmii ben yeni oldugumdan daha tanimiyorum 1 2 arkadasi taniyorum cook sevindim ALLAH salicakla kucaqina almayi nasip etsin insallah hayirli evlat olsun darisi burdakilerin basinaEsra51 hamile canim nasilsin
Insallah canim hamissindirrrkızlar rüyada adet olduğumu gördüm ...rüyalar tersine çıkarmış kesin hamileyimMogami canım ekle beni listeye işi garantiledim :)) koca listede 2 kişi olurmu nedir bizim bu halimiz
Amin canim tum isteyenlerin olsun insallah batlarimiz yakin ayni zamanlarda guzel haberler veririz insallahYaa gercekdenmii ben yeni oldugumdan daha tanimiyorum 1 2 arkadasi taniyorum cook sevindim ALLAH salicakla kucaqina almayi nasip etsin insallah hayirli evlat olsun darisi burdakilerin basina
kızlar rüyada adet olduğumu gördüm ...rüyalar tersine çıkarmış kesin hamileyimMogami canım ekle beni listeye işi garantiledim :)) koca listede 2 kişi olurmu nedir bizim bu halimiz
Kiz bende 2 gun once adet oldugumu gordum bendemi hamile olacagim bu aykızlar rüyada adet olduğumu gördüm ...rüyalar tersine çıkarmış kesin hamileyimMogami canım ekle beni listeye işi garantiledim :)) koca listede 2 kişi olurmu nedir bizim bu halimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?