2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Az evvel üst kat komşum geldi 2,5 aylık bi kızı var yarın mevlüd okutacakmış davet etti tabi ben kahvaltıya davetli olduğumdan katılamayacağım... bana ee sende varmı bişeyler dedi bende zamanını bekliyoruz dedim ama hani elinden şekeri alınan çocuklar olur ya öyle hissettim kendimi zaten bütün gün ve gece o minik cimcimenin sesi evimde... resmen imrendim yaaa... Allahım bu duyguları daha fazla yaşatmasın inşallah... Benim miniğim de başkasının evinden duyulsun...

Son düzenleme:
Canim eskisehirde gittigin doktor hangisi

Canim doktoru sormustum bende ama soylemissin yeni okudum bende tamer erdeme gidiyorum olmadi birde senin doktora gostereyim sonuclari

Yumurtlamadan önce ısı düşük olur.yumurtanın catladıgı gun biraz daha düşermiş.yumurta catladıktan sonra arkasından salgıladıgı bir hormon vucut ısısını yukseltırmıs.bildiklerim bunlar cnm.bunu anlamak için aylarca ısı ölcumu yapmak gerekıyor sanırım.mesela benim yumurta catladıktan bırkac gun sonra oluyor ısıda artış sanırım.ovu testlerınde 14. Gun goruyorsam pozitifi ısı artısım 17.gun falan baslıyor.herkesde farklı olabılıyor sanırım

wuslt hayırlı olsun ev alacaksın tatlım iki yumurta nadir görülen bişey mi hadi bakalım hayırlısıyla gelsin ev ve
Tesekkur ederim tatlim kismet olursa ev alacagiz 2 aya tasiniriz herhalde ben klomen kullaniyorum tatlim o yuzden 2 yumurtam olusmus oncekinde 1 taneydi insallah canim hayirlisiyla gelsin bebisimiz senin bat benden once senden guzel haberler alalim arkandanda ben tum isteyenler gelsin insallah

yahu arkadaş yumoş döneminden sonra ilişki sayısı azalınca bi de üstüne adet dönemi... bu benim vajina darın da darı hale geliyor... Bizde napak eşimle günde ikişer defa ile açma çalışmaları yapıyoruz Bu benim çilem nedir yaaaaaaaaa

Yaa gercekdenmii ben yeni oldugumdan daha tanimiyorum 1 2 arkadasi taniyorum cook sevindim ALLAH salicakla kucaqina almayi nasip etsin insallah hayirli evlat olsun darisi burdakilerin basina
Amin canim tum isteyenlerin olsun insallah batlarimiz yakin ayni zamanlarda guzel haberler veririz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…