- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
laboquic alıyoruz hepimiz gittigidiyordan tatlım 20 li 30 lu falankızlar ovülasyon testi alıcam hangi marka önerirsiniz ?
ay inş tatlım bizde araba aldık bu ara öğrenmeye çalışıyorumTesekkur ederim tatlim kismet olursa ev alacagiz 2 aya tasiniriz herhalde ben klomen kullaniyorum tatlim o yuzden 2 yumurtam olusmus oncekinde 1 taneydi insallah canim hayirlisiyla gelsin bebisimiz senin bat benden once senden guzel haberler alalim arkandanda ben tum isteyenler gelsin insallah
bende baktım genelde hep o marka var ama bikaç olumsuz yorum gördüm fiyatı uygun şüphelendim iyi diyosun yanilaboquic alıyoruz hepimiz gittigidiyordan tatlım 20 li 30 lu falan
bende p.tesi salı koyu oldu sonra silik tatlımbende baktım genelde hep o marka var ama bikaç olumsuz yorum gördüm fiyatı uygun şüphelendim iyi diyosun yani
tmm cnm teşekkür ederim :)bende p.tesi salı koyu oldu sonra silik tatlım
Bende laboquick kullaniyorum tatlim ben memnunum 30 lu aldim gecen aykızlar ovülasyon testi alıcam hangi marka önerirsiniz ?
Hanfendi canim ovulasyon testini gebelik testi sandim kiz ay hadi insallah hamis olursun
Canım nerdesin ben burdayım suana kadar olmadım canım
Hanfendi canim ovulasyon testini gebelik testi sandim kiz ay hadi insallah hamis olursun
anladım cnm faydasını gördünmü pekiBende laboquick kullaniyorum tatlim ben memnunum 30 lu aldim gecen ay
Evet siliklesmis biraz dunu degerlendirdin mi canim acaba 2 kez mi yumurtladinDüne göre silikleşmiş galiba dün yumrtladım
Evet siliklesmis biraz dunu degerlendirdin mi canim acaba 2 kez mi yumurtladin
Bu ikinci ayim dun basladim kullanmaya daha hamile kalmadim ama yumurtladigim gunu anliyorum testle akinti kontrolude yapiyorum bana gore dogru sonuc veriyoranladım cnm faydasını gördünmü peki
İnsallah canim guzel haberler verirsinDünü değerlendirdim canm ya inşallah tutar
çok teşekkür ederim cnm :) inşlh bu ay tutar hayırlı haberlerini alırızzBu ikinci ayim dun basladim kullanmaya daha hamile kalmadim ama yumurtladigim gunu anliyorum testle akinti kontrolude yapiyorum bana gore dogru sonuc veriyor
Bugunde kacirma canm benmm bak iyiki yapmissin testiDünü değerlendirdim canm ya inşallah tutar
Bugunde kacirma canm benmm bak iyiki yapmissin testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?