Amin canim tum topik olsun insallahçok teşekkür ederim cnm :) inşlh bu ay tutar hayırlı haberlerini alırızz
bende geçen ay kalamadım bu ay test+preseed kullanıcam sen düşünmüyomusun preseedi faydasını gören çok olmuşAmin canim tum topik olsun insallah
Tebrik ederim canim hayirlisiyla kucaqina alr bebeyini ama ben hic anlamam bu konulari kizlar daha iyi bilirMerhaba arkadaşlar iki at önce düşük yaptim,simdi 5+5 günlük hamileyim,kan değerin 2200 keseyi zorda olsa gördük, 3.2 mm mis. Sizce değere gore kese çok mu küçük
Sağol canım ama rüyasında bizi kaza yaparken görmüş kaynanamin komşu su üzüldüm de neyse ki bunu ben sürdükten sonra duydumHayirli olsun canim rabbim kazadan beladan korusun
Tatlım yumoşlamaya yakın sın
Çalış tatlım siliklestiğinde yumoş oluyor nasilsa :)Bu gece çalışmaya gerek varmı
Çalış tatlım siliklestiğinde yumoş oluyor nasilsa :)
Benim içime sen hamilesin gibi doğuyo adetine 2 gün kala bu ov testini tekrar yap cnm inşaallah yanılmıyorumdur ve sen hamişsindir taktım nedense sana benO zaman bu gecede çalışma olsun
Benim içime sen hamilesin gibi doğuyo adetine 2 gün kala bu ov testini tekrar yap cnm inşaallah yanılmıyorumdur ve sen hamişsindir taktım nedense sana ben
Olmayacak gıbıydım ama olmaya basladı canım adet oluyorum inşallah sen hamişsindirNet yoktu csnm bende seni merak ediyordum canm inşallah olmazsın
Olmayacak gıbıydım ama olmaya basladı canım adet oluyorum inşallah sen hamişsindir
teoman haluk minsin cnmCanim eskisehirde gittigin doktor hangisi
git cnm git yani bn muayenede çok sorun yasıyodum o kdr hastanın içinde muayene olamıyosn kalk git demediaaa bende çok memnun kalmıştım teoman beyden gerçekten çok ilgili senden de duydum gönül rahatlığıyla gidebilirim benim ev devlet hastanesinin hemen karşısı açıkçası dibimde hastane varken başka yerlere gitmek istemiyordum.
Yok canim dusunmedim hic dr gidiyorum klomen kullaniyorum 2. Kullanisimbende geçen ay kalamadım bu ay test+preseed kullanıcam sen düşünmüyomusun preseedi faydasını gören çok olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?