2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

hadi inşallah hamilesindir belirti var mı ? ....23 eylül benim ama bu ay ilişki olmadı bizde sadece ayın 6 sında oldu başkada yok kocam cezalı
kocaya ceza verirsen beklersin bebişi böyle işte 1 haftadır bel ağrım çok ilk defa bugün de sabahtan beri ara ara bulantım oluyor gözlerim kararıyor..psikolojik değildir inşallah..bugün öğlen idrar testi yaptım ama ilk idrarla değil negatif çıktı :)

belirtilerin umarım psikolojik değildir adet günün gecerse tekrar yaparsın gecmeden pek doğru sonuç vermiyo ....kocada hakediyo napim

belirtilerin umarım psikolojik değildir adet günün gecerse tekrar yaparsın gecmeden pek doğru sonuç vermiyo ....kocada hakediyo napim
Hislerim yanıltmıyordur umarım ama hamileyim gibi geliyor bana :) birkaç güne kadar belli olur nasılsa..ne yaptı ki kocan bu cezayı hakedecek :) :)

Kızlar bişi sorcam burda okudum galiba kirpiklerinin dibinde agrı oluyomuş hamilelik belirtisiymiş bide sabah uyanırken baş agrısıyla uyanmak böyle bişey varmı

Kızlar memelerim cok şişti hele ucları acaip acıyor agrı var hafiften ve arada sancı gibi cok kısa süren bişiler oluyor bıcak saplanır gibi nedirki bu şimdi?

Kızlaaaaaaaarrrrrrrr sesimi duyan yokmuuuu 14 kişi var konuyu okuyan ama cvp 0000000000000 :))))

Hislerim yanıltmıyordur umarım ama hamileyim gibi geliyor bana :) birkaç güne kadar belli olur nasılsa..ne yaptı ki kocan bu cezayı hakedecek :) :)
yumurtlama günleri nde gün aşırı ilişki olsun dedim sex düşkünü azgın bilmem ne ben de kızdım o bana dediklerinden olana kadar sana karı yüzü yok dedim...gerci ondan sonra yok öyle demedim..yok özürler falan havada uçuşuyor ama laz damarım tuttu Bi kere...bidaki yumurtlama dpnemine kadar cezalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…