Canim benim rabbim korusun sizi ruyayi hayra yoralim hayir olsun insallahSağol canım ama rüyasında bizi kaza yaparken görmüş kaynanamin komşu su üzüldüm de neyse ki bunu ben sürdükten sonra duydum
Aynen hayır olsun inş tatlım iyi gecelerCanim benim rabbim korusun sizi ruyayi hayra yoralim hayir olsun insallah
Hayirlisi olsun canim insallah ekimde hamis olursun@Mogami yeni bat 11 ekim canım
Bende öyle gördümmm son 1 gün bekliyorummmmkızlar rüyada adet olduğumu gördüm ...rüyalar tersine çıkarmış kesin hamileyim@Mogami canım ekle beni listeye işi garantiledim :)) koca listede 2 kişi olurmu nedir bizim bu halimiz
aaa sen de mi adet olduğunu gördün bakarsın hamile cıkarız benim ihtimalim yok ama umarım sen hamilesindirBende öyle gördümmm son 1 gün bekliyorummmm
yok bacım yaaa neerrdeeeehadi balım inşallah... belge lazım bacım
evet bende öyle gördüm bat yarın umarım bu ay şenlenir buralar :) Senin ne zmn bat?aaa sen de mi adet olduğunu gördün bakarsın hamile cıkarız benim ihtimalim yok ama umarım sen hamilesindir
hadi inşallah hamilesindir belirti var mı ? ....23 eylül benim ama bu ay ilişki olmadı bizde sadece ayın 6 sında oldu başkada yok kocam cezalıevet bende öyle gördüm bat yarın umarım bu ay şenlenir buralar :) Senin ne zmn bat?
hadi inşallah hamilesindir belirti var mı ? ....23 eylül benim ama bu ay ilişki olmadı bizde sadece ayın 6 sında oldu başkada yok kocam cezalı
belirtilerin umarım psikolojik değildir adet günün gecerse tekrar yaparsın gecmeden pek doğru sonuç vermiyo ....kocada hakediyo napimkocaya ceza verirsen beklersin bebişi böyle işte 1 haftadır bel ağrım çok ilk defa bugün de sabahtan beri ara ara bulantım oluyor gözlerim kararıyor..psikolojik değildir inşallah..bugün öğlen idrar testi yaptım ama ilk idrarla değil negatif çıktı :)
Hislerim yanıltmıyordur umarım ama hamileyim gibi geliyor bana :) birkaç güne kadar belli olur nasılsa..ne yaptı ki kocan bu cezayı hakedecek :) :)belirtilerin umarım psikolojik değildir adet günün gecerse tekrar yaparsın gecmeden pek doğru sonuç vermiyo ....kocada hakediyo napim
Evet anlattıgna göre hakediyo iyi yapmışsın valla brn olsam okadar sürdüremem.belirtilerin umarım psikolojik değildir adet günün gecerse tekrar yaparsın gecmeden pek doğru sonuç vermiyo ....kocada hakediyo napim
Rüyada adet olduğunu görmek gebeliğe, gebe kadının adet olduğunu görmesi de bebeğin erkek olacağına yorulurmuş :)aaa sen de mi adet olduğunu gördün bakarsın hamile cıkarız benim ihtimalim yok ama umarım sen hamilesindir
yumurtlama günleri nde gün aşırı ilişki olsun dedim sex düşkünü azgın bilmem ne ben de kızdım o bana dediklerinden olana kadar sana karı yüzü yok dedim...gerci ondan sonra yok öyle demedim..yok özürler falan havada uçuşuyor ama laz damarım tuttu Bi kere...bidaki yumurtlama dpnemine kadar cezalıHislerim yanıltmıyordur umarım ama hamileyim gibi geliyor bana :) birkaç güne kadar belli olur nasılsa..ne yaptı ki kocan bu cezayı hakedecek :) :)
Batına kaç gün varKızlar memelerim cok şişti hele ucları acaip acıyor agrı var hafiften ve arada sancı gibi cok kısa süren bişiler oluyor bıcak saplanır gibi nedirki bu şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?