kirpik diplerinin ağrıdığını bilmiyorum da birleştiklerini biliyorum belirti olarak@larsson bari sen cvp ver kız körler sağırlar birbirini ağırlar :))
ahahahahah ilahi Allah iyiliğini versinyumurtlama günleri nde gün aşırı ilişki olsun dedim sex düşkünü azgın bilmem ne ben de kızdım o bana dediklerinden olana kadar sana karı yüzü yok dedim...gerci ondan sonra yok öyle demedim..yok özürler falan havada uçuşuyor ama laz damarım tuttu Bi kere...bidaki yumurtlama dpnemine kadar cezalı
Onu bende duymuştum çok kirpikler karışık karışık olurmuş.kirpikler top top olursada bişeyden tiksinmiş oldugun belli olurmuşkirpik diplerinin ağrıdığını bilmiyorum da birleştiklerini biliyorum belirti olarak
bende bunların hepsi var ama ne kırmızıları gördüm ne de çift çizgiyi :) kirpik diplerin mi ağrıyor?Onu bende duymuştum çok kirpikler karışık karışık olurmuş.kirpikler top top olursada bişeyden tiksinmiş oldugun belli olurmuş
Kirpikler karisik olursa belirti olurmus canim bas agrisinida bilmiyorum tatlimKızlar bişi sorcam burda okudum galiba kirpiklerinin dibinde agrı oluyomuş hamilelik belirtisiymiş bide sabah uyanırken baş agrısıyla uyanmak böyle bişey varmı
bilmeyene böyle öğretiyorumahahahahah ilahi Allah iyiliğini versinyüz versen bi türlü vermesen ayrı bu erkekler ne istediklerini kendileri biliyor mu acaba :)
Bunu ilk defa duydum ilginçmişşGenelde küçük çocuklarda kirpikleri top top olunca annem bu çocuk bişeyden tiksinmiş karnını sabunlayın hafif soguk suyla derdi.sudan irkilince tiksinti geçiyomuş.anneler zaten iştahsız olunca çocukları anlıyolar ama
Canim battan kac gun once yaptin testibende bunların hepsi var ama ne kırmızıları gördüm ne de çift çizgiyi :) kirpik diplerin mi ağrıyor?
Sag gözümde gece wc ye kalktıgımda agrı farkettimbende bunların hepsi var ama ne kırmızıları gördüm ne de çift çizgiyi :) kirpik diplerin mi ağrıyor?
Birkaç gün önce bende de oldu öyle..önce sol gözümde onun ağrısı geçti akşamüstü sağ gözümde başladı..bu belirtimiymiş??Sag gözümde gece wc ye kalktıgımda agrı farkettim
Karbonat testi inandırıcı gelmiyo bana çünkü karbonata su döksende köpürüBende bişey sorucam..Karbonat testini deneyen var mı aranızda yada benzer ev testlerini
Ben yaptim canim dogru degil 3 4 ay once yapmistimBende bişey sorucam..Karbonat testini deneyen var mı aranızda yada benzer ev testlerini
1 gün önce canımCanim battan kac gun once yaptin testi
Canim cikmayabilir insallah kirmizilarin gelmezde hamis olursun1 gün önce canım
İnşallahh yaa iyice heveslendim bunca belirtiden ve sizinle konuştuklarımdan sonra :)Canim cikmayabilir insallah kirmizilarin gelmezde hamis olursun
İnsallah olur canim belirtilerin hamilelik belirtilerinde var hayirlisiyla sagligiyla gelsin bebisinİnşallahh yaa iyice heveslendim bunca belirtiden ve sizinle konuştuklarımdan sonra :)
hepimizinnnnnİnsallah olur canim belirtilerin hamilelik belirtilerinde var hayirlisiyla sagligiyla gelsin bebisin
Aminnnnnnnnnnnnnhepimizinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?