2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar bişi sorcam burda okudum galiba kirpiklerinin dibinde agrı oluyomuş hamilelik belirtisiymiş bide sabah uyanırken baş agrısıyla uyanmak böyle bişey varmı
kirpik kırısıklıgı ve kirpik lerde kaşıntı olabiliyormus die biliyorum bende agrı olayını duymadım hiç cnm

Yarın engec pazartesi
Üşenmedim gittim karbonat testini denedim kabarmadı dibinde kaldı.suyla denedim yine aynı .tuzlu suyla denedim yine dipte demekki bu karbonat sadece şekerdemi kabarıyo çünkü kek falan yaparkrn köpürüyo ya yumurtaya etkileşimi var yada şekerle bir gönül bagı var bu karbonatın

Bende denedim ama kabardı bembeyaz köpük oldu üstü her ne kadar midem bulansa da köpürme bitene kadar bekledim ne şimdi ben hamilemiyim?

Kiz bizim komsuya hamile oldugumu soylememistm ama kadin kirpiklermden anlamis kaynanama gelinin hamile demis merakli komsu her turlu yakaliyor bizj
Canım bana da kayınvalidem söyledi kirpiklerin toplanmış bir araya sen hamile misin yoksa dedi :) bu kdr belirtiden sonra adet olursam üzülürüm valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…