Yarın engec pazartesiBatına kaç gün var
İyi aksamlar canim ucetretli degil devlette canim ama ozeli bilmiyorumİyi Akşamlar kızlar acilde kan testi ücretli mi bilen varmı
kirpik kırısıklıgı ve kirpik lerde kaşıntı olabiliyormus die biliyorum bende agrı olayını duymadım hiç cnmKızlar bişi sorcam burda okudum galiba kirpiklerinin dibinde agrı oluyomuş hamilelik belirtisiymiş bide sabah uyanırken baş agrısıyla uyanmak böyle bişey varmı
Tamam canım Sağolİyi aksamlar canim ucetretli degil devlette canim ama ozeli bilmiyorum
İyi Akşamlar kızlar acilde kan testi ücretli mi bilen varmı
Üşenmedim gittim karbonat testini denedim kabarmadı dibinde kaldı.suyla denedim yine aynı .tuzlu suyla denedim yine dipte demekki bu karbonat sadece şekerdemi kabarıyo çünkü kek falan yaparkrn köpürüyo ya yumurtaya etkileşimi var yada şekerle bir gönül bagı var bu karbonatınYarın engec pazartesi
Kiz bizim komsuya hamile oldugumu soylememistm ama kadin kirpiklermden anlamis kaynanama gelinin hamile demis merakli komsu her turlu yakaliyor bizjkirpik diplerinin ağrıdığını bilmiyorum da birleştiklerini biliyorum belirti olarak
Bak işte nekadar ilgili bir komşun varmış.ayaklı gebelik testi kadınKiz bizim komsuya hamile oldugumu soylememistm ama kadin kirpiklermden anlamis kaynanama gelinin hamile demis merakli komsu her turlu yakaliyor bizj
kuşum demek ki bi yumoş daha oldu hadi göreyim seniBügünki ov testim kızlar
Canim devlet hastanesinin aciline git bobreklerm agriyor de bide hamilelik suphemde var de hemen test yapiyorlar 1 saatte cikar sonuc:)İyi Akşamlar kızlar acilde kan testi ücretli mi bilen varmı
Elif birde sen dene şu karbonatı nasıl olsa hamilesin.sana nasıl etkileşimiKiz bizim komsuya hamile oldugumu soylememistm ama kadin kirpiklermden anlamis kaynanama gelinin hamile demis merakli komsu her turlu yakaliyor bizj
oldun mu canım... hayırlısı olsun... bak kafaya takmayınca nasılda geliyor minikler
kuşum demek ki bi yumoş daha oldu hadi göreyim seni
KoptummBak işte nekadar ilgili bir komşun varmış.ayaklı gebelik testi kadın
Bende denedimÜşenmedim gittim karbonat testini denedim kabarmadı dibinde kaldı.suyla denedim yine aynı .tuzlu suyla denedim yine dipte demekki bu karbonat sadece şekerdemi kabarıyo çünkü kek falan yaparkrn köpürüyo ya yumurtaya etkileşimi var yada şekerle bir gönül bagı var bu karbonatın
Nasil yapiliyorki karbonatElif birde sen dene şu karbonatı nasıl olsa hamilesin.sana nasıl etkileşimi
Nasıl oluyo bu test kızlar bende denesemmiElif birde sen dene şu karbonatı nasıl olsa hamilesin.sana nasıl etkileşimi
Canım bana da kayınvalidem söyledi kirpiklerin toplanmış bir araya sen hamile misin yoksa dedi :) bu kdr belirtiden sonra adet olursam üzülürüm vallaKiz bizim komsuya hamile oldugumu soylememistm ama kadin kirpiklermden anlamis kaynanama gelinin hamile demis merakli komsu her turlu yakaliyor bizj
bi güzel haberde sen var bacımKızlar memelerim cok şişti hele ucları acaip acıyor agrı var hafiften ve arada sancı gibi cok kısa süren bişiler oluyor bıcak saplanır gibi nedirki bu şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?