- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Nasıl oluyo bu test kızlar bende denesemmiElif birde sen dene şu karbonatı nasıl olsa hamilesin.sana nasıl etkileşimi
InsaAllah hamilesindir tatlim:)Canım bana da kayınvalidem söyledi kirpiklerin toplanmış bir araya sen hamile misin yoksa dedi :) bu kdr belirtiden sonra adet olursam üzülürüm valla
Bir pet bardaga idrar yap 1 kaşık karbonat at izle dibine çökerse nanay. yok köpürürse hamilesinNasil yapiliyorki karbonat
aaaa evet sen dene een azından doğruluğunu anlamış oluruz hadi elif :)Nasil yapiliyorki karbonat
Evet hamilesin miş kocakarı raporlarına göreBende denedimama kabardı bembeyaz köpük oldu üstü her ne kadar midem bulansa da köpürme bitene kadar bekledim ne şimdi ben hamilemiyim?
ben senin 1 gramlık bebişini severim :) inşallah canım hepimizin gönlüne göre olsun :)InsaAllah hamilesindir tatlim:)
Dene kız sende dene ben denedim nanayNasıl oluyo bu test kızlar bende denesemmi
Sen karbonatmı denedin kabartma tozumuaaaa evet sen dene een azından doğruluğunu anlamış oluruz hadi elif :)
Dur yapam:)Bir pet bardaga idrar yap 1 kaşık karbonat at izle dibine çökerse nanay. yok köpürürse hamilesin
hadi seende deneNasıl oluyo bu test kızlar bende denesemmi
karbonatSen karbonatmı denedin kabartma tozumu
olmaaaz asıl bugün olsa daha iyi olur garantilersin.... üşenme kız bak ben 4 saat arayla iki defa çullandım adamaMogiş dün çalışma yaptık bugün gerek yok demi hiç yapasm yok
Bende denemustim kabarmisti ama hamile degilimBende denedimama kabardı bembeyaz köpük oldu üstü her ne kadar midem bulansa da köpürme bitene kadar bekledim ne şimdi ben hamilemiyim?
Ne kadar koymam lazın[/QUOTE][QU36902731, member: 619874"]Dene kız sende dene ben denedim nanay
Amannnn ne bileyim bir umut işte denemedik şey kalmadıBende denemustim kabarmisti ama hamile degilim
Bir çaykaşıgı koy işte[/QUOTE]Ne kadar koymam lazın
Biryerde okudum kadının biri hamile degilmiş yaşlı kadının biri gel karbonat testi yapalım ben 5 çocugumdada bu şekilde hamile oldugmu ögrendim demiş .Kızlar bu karbonat testi erken gebelik testi gibi birşeymi idrar testin negatipti dün Acep yapsammı ben bata 6gün var ama
olmaaaz asıl bugün olsa daha iyi olur garantilersin.... üşenme kız bak ben 4 saat arayla iki defa çullandım adama
Sen bat a kaç gün kala denemiştinBende denemustim kabarmisti ama hamile degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?