Biryerde okudum kadının biri hamile degilmiş yaşlı kadının biri gel karbonat testi yapalım ben 5 çocugumdada bu şekilde hamile oldugmu ögrendim demiş .
Telden gir sende cnmkızlar bilgisayarın şarjı bitiyor şarj kablosu da işyerinde kalmış tam da testin doğruluğunu tespit edecekken..yarın görüşürüz iyi geceler hepinize :*
Kiz yaptim biraz kopurdu sobra coktu ee ne oluyor bu:)Sen karbonatmı denedin kabartma tozumu
Üşenmedim gittim karbonat testini denedim kabarmadı dibinde kaldı.suyla denedim yine aynı .tuzlu suyla denedim yine dipte demekki bu karbonat sadece şekerdemi kabarıyo çünkü kek falan yaparkrn köpürüyo ya yumurtaya etkileşimi var yada şekerle bir gönül bagı var bu karbonatın
Kız alemsin valla gece gece sesli güldüm yaaBak işte nekadar ilgili bir komşun varmış.ayaklı gebelik testi kadın
yok bacım yok benimkinin tutması şamda kayısı olur kesin :) ağrı sancı olunca memelerde korktum kötü bişimi acep die.bi güzel haberde sen var bacım
Hazır baslamışken kekde yapacaklarNerde kaldınız kızlar karbonat köpügü banyosumu yapıyosunuz:)))))
Köpürürse hamileymilsin köpürmediyse direk dibe çöktüyse degilmişsKiz yaptim biraz kopurdu sobra coktu ee ne oluyor bu:)
hadi bakayım aferin kızO mogiş maşallahın varDur bende cullanim adama bari garanti olsun
Herhalde hamileyimKöpürürse hamileymilsin köpürmediyse direk dibe çöktüyse degilmişs
Hazır baslamışken kekde yapacaklar
Benimki az kopurdu coktu benim.idrarda sorun varYaptım kızlar köpurdu baya
Benimki az kopurdu coktu benim.idrarda sorun var
Benim bebis cekik gozlu olsun xok severim cekik gozluyu:)Köpük köpük benbeyaz bebişleriniz olur inş kızlar :)
Köpük köpük benbeyaz bebişleriniz olur inş kızlar :)
Kız hamilesin zaten mesajın gerisi yazılmadıki yarım gittiHerhalde hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?