- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
4 kişi denedi içlerinde bende olmak üzere birtek bende köpürmedi kız 1 iniz kesin hamilede diyer ikinizde hamile demekki .yalnız bir bende dibe çöktü terbiyesiz karbonat bende mi sorun var bu karbonatmı sahte.en azından ucundan köpürür gibi yapsaydı:))
Ayyy oldum gulmekten deli ya bence sahte o4 kişi denedi içlerinde bende olmak üzere birtek bende köpürmedi kız 1 iniz kesin hamilede diyer ikinizde hamile demekki .yalnız bir bende dibe çöktü terbiyesiz karbonat bende mi sorun var bu karbonatmı sahte.en azından ucundan köpürür gibi yapsaydı:))
Karbonatı boşa ziyan etmiyim şimdi, kek yaparım ben onlanİnşallah sende yapsana
Kız çok güldüm demi nasıldı bari:))Bende çok karıştırdım galiba
Utanmasalar köpürsün die mikserle çırpacak hınzırlarÇok karıştırsaydın kız ben öyle yaptım
Karbonatı boşa ziyan etmiyim şimdi, kek yaparım ben onlan
Kiz yapsana lutfennKarbonatı boşa ziyan etmiyim şimdi, kek yaparım ben onlan
Utanmasalar köpürsün die mikserle çırpacak hınzırlar
Haaaahahahaaa kız gülmekten gözümden yaş geldi bu saatte allahım hepiniziUtanmasalar köpürsün die mikserle çırpacak hınzırlar
Kızlar ben cok su içiyorum bu aralar oyuzden nerdeyse yarım saatte bir wc ye giderim zaten varsada cıkmaz bu sekılde idrarın biraaz beklemesi gerekir die düşünüyorum hormon salgısından dolayı
Allahım hepinizi güldürsün inşaallah
Ay tamam hadi kıyayım :) peki mikseri kacıncı hız ayarında calıstırayım onu de bari sen uzmansın bu konudaKız ben yarım saat olmadı gittim VC te test için tekrar gittim halde kıy şu karbonata
İdrar tuzluyken nasıl bitki gelişiyo hayret demekki gebelik hormonu kendiEski mısırlılar gebeliği anlamak için buğday ve arpa tohumlarına sabah idrarlarını dokerlermiş.hamile olmadıgı kesin olan bir kadında aynı işlemi yaparmış.gebelik hormonu tohumların daha cabuk filiz vermesini saglarmıs.şüphe duyan kişinin tohumları once filizlenirse hamile sayılırmıs.tohumlardan bugday önce gelişirse erkek arpa once gelişirsede cocugun kız olacagına inanırlarmıs.aslında bu düşünce bilimsel olarakta onaylanmıs :)
İdrar tuzluyken nasıl bitki gelişiyo hayret demekki gebelik hormonu kendini aşmış
Ay tamam hadi kıyayım :) peki mikseri kacıncı hız ayarında calıstırayım onu de bari sen uzmansın bu konuda
Kiz ne mikseri deliAy tamam hadi kıyayım :) peki mikseri kacıncı hız ayarında calıstırayım onu de bari sen uzmansın bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?