2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Çok karıştırsaydın kız ben öyle yaptım

Ayyy oldum gulmekten deli ya bence sahte o

Kızlar ben cok su içiyorum bu aralar oyuzden nerdeyse yarım saatte bir wc ye giderim zaten varsada cıkmaz bu sekılde idrarın biraaz beklemesi gerekir die düşünüyorum hormon salgısından dolayı

Kız ben yarım saat olmadı gittim VC te test için tekrar gittim halde kıy şu karbonata
Kızlar ben cok su içiyorum bu aralar oyuzden nerdeyse yarım saatte bir wc ye giderim zaten varsada cıkmaz bu sekılde idrarın biraaz beklemesi gerekir die düşünüyorum hormon salgısından dolayı

Eski mısırlılar gebeliği anlamak için buğday ve arpa tohumlarına sabah idrarlarını dokerlermiş.hamile olmadıgı kesin olan bir kadında aynı işlemi yaparmış.gebelik hormonu tohumların daha cabuk filiz vermesini saglarmıs.şüphe duyan kişinin tohumları once filizlenirse hamile sayılırmıs.tohumlardan bugday önce gelişirse erkek arpa once gelişirsede cocugun kız olacagına inanırlarmıs.aslında bu düşünce bilimsel olarakta onaylanmıs :)

Bende 1 buçuk kavanoz karbonat var azıcık köpürseydi tekrar denerdim bir umut:)) köpürmediki. bende iş yok idrarımdada iş yok işte bak herkesin idrarı köpürtüyo benimkide çökürtüyo.şimdi anlaşıldı spermciklerin çilesi :))

İdrar tuzluyken nasıl bitki gelişiyo hayret demekki gebelik hormonu kendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…