- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Bende 1 buçuk kavanoz karbonat var azıcık köpürseydi tekrar denerdim bir umut:)) köpürmediki. bende iş yok idrarımdada iş yok işte bak herkesin idrarı köpürtüyo benimkide çökürtüyo.şimdi anlaşıldı spermciklerin çilesi :))
Ay tamam hadi kıyayım :) peki mikseri kacıncı hız ayarında calıstırayım onu de bari sen uzmansın bu konuda
Benim bat karışık bacım en son 25 agustosta regli oldum 5 .6 eylül yumurtladım 6+14 =20 eylül çıkıyo batım ama ben 20 ile 23 eylül bekliyorumAmin inşallah canm senin bat ne zaman
benim mikserim bozuk yaa köpürtemedim ya laa
Hamilesin şekerim normal bunlar artık sendeKizlar benim midem cok fena eksimis igrenc igrenc oguruyom
Benim bat karışık bacım en son 25 agustosta regli oldum 5 .6 eylül yumurtladım 6+14 =20 eylül çıkıyo batım ama ben 20 ile 23 eylül bekliyorum
Buda mi hamileliktenHamilesin şekerim normal bunlar artık sende
Köpürmedi tabi ziyan oldu karbonatım :) şaka bi yana da zaten idrar rengim yarım saatte bir gitmekten cok acıktı olsa bile cıkmaz.ayrıca ben karbonat testıne falan inanmıyorum kızlar umut bağlamayın buna gırgır olsun die yapıyoz işte böle seyler :) daha ne delilikler yapıcaz bakalımKöpürmedimi cidden
Bebii buyudukce rahim mideye baskı yapmaya baslarmıs buda reglüye sebep olurmus :) keşke böyle basit şikayetlerin olsun hep canım allah kötülerinden korusunBuda mi hamilelikten
1 hafta 10 gün sonra regli oluyorum işte ozaman köpürtürüm ama renkli ee budar bekledik azıcık farklı olsun demi:))Daha varmış allah gönlüne göre versin canm
Köpürmedi tabi ziyan oldu karbonatım :) şaka bi yana da zaten idrar rengim yarım saatte bir gitmekten cok acıktı olsa bile cıkmaz.ayrıca ben karbonat testıne falan inanmıyorum kızlar umut bağlamayın buna gırgır olsun die yapıyoz işte böle seyler :) daha ne delilikler yapıcaz bakalım
Evet cnm oda hamilelikten çünkü karında bebegine yer hazırlanıyoBuda mi hamilelikten
Migden yer degiştirecek yukarı dogru o yüzden bazı tatlı şikayetlerin olcak annesiEvet cnm oda hamilelikten çünkü karında bebegine yer hazırlanıyo
Amin canim:)Bebii buyudukce rahim mideye baskı yapmaya baslarmıs buda reglüye sebep olurmus :) keşke böyle basit şikayetlerin olsun hep canım allah kötülerinden korusun
Haxirlasin bakalim annesi yesin onuEvet cnm oda hamilelikten çünkü karında bebegine yer hazırlanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?