2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Elifcigm bence sen hamilelikte vücutta nasıl gelişmeler olur onla ilgili konular bul oku çok yardımcı olur sana
Valla canim bazen bakiniyorumda esim artk birak su internette arastrma olayini diyor bu gidisle kafayi siyircakmisim

Kızlar memelerim cok şişti hele ucları acaip acıyor agrı var hafiften ve arada sancı gibi cok kısa süren bişiler oluyor bıcak saplanır gibi nedirki bu şimdi?
canm bebiş süt içecek ,e süt dolması için de yer olması lazım memişte dolayısyla büyümüştür tabe

Annemlere gidecez öyle uyku tutmadı erkenden uyandım canm ve bata 4 gün kaldı oldukça heyecanlıym

Uzak misiniz annenlere canim. Benim 6 gün var bata. Ama heyecan falan yok olmayacak çünkü. Bat gecikmese diye bekliyorum bende memlekete gideceğiz. Inşallah senin bebiş bu ay gelir canim

Her zaman umutlu ol canm bakarsın mevlam hiç ummadığın anda gönderiei meleğini yok canım annemler yakın bir saatlik yol ama hiç doyamıyom anneme evlendikten sonra annenin değerini çok iyi anladım canm senin annenler uzakmı sana
Uzak misiniz annenlere canim. Benim 6 gün var bata. Ama heyecan falan yok olmayacak çünkü. Bat gecikmese diye bekliyorum bende memlekete gideceğiz. Inşallah senin bebiş bu ay gelir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…