Hayrli geceler tatlimHerkese iyi geceler canlarım epey güldük eğlendik bu gece, hep güleriz inş.cici bakın kendinize öpüldünüz
Sende mi gidiyorsunGülegüle kızlar bende çok eglendim valla
Teyzeleride poposunu ısırsınHaxirlasin bakalim annesi yesin onu
Isirsin isirsin:)Teyzeleride poposunu ısırsın
Yok gitmiyorum giden kızlara dedim gülegüle diye.benim eşim işte dahaIsirsin isirsin:)
Elifcigm bence sen hamilelikte vücutta nasıl gelişmeler olur onla ilgili konular bul oku çok yardımcı olur sanaIsirsin isirsin:)
Allahım ölüyorum ben gebelik ya Mogami
Valla canim bazen bakiniyorumda esim artk birak su internette arastrma olayini diyor bu gidisle kafayi siyircakmisimElifcigm bence sen hamilelikte vücutta nasıl gelişmeler olur onla ilgili konular bul oku çok yardımcı olur sana
Sen kişi yorumları olan şeyleri degilde direk doktorları araştırma yazılaValla canim bazen bakiniyorumda esim artk birak su internette arastrma olayini diyor bu gidisle kafayi siyircakmisim
canm bebiş süt içecek ,e süt dolması için de yer olması lazım memişte dolayısyla büyümüştür tabeKızlar memelerim cok şişti hele ucları acaip acıyor agrı var hafiften ve arada sancı gibi cok kısa süren bişiler oluyor bıcak saplanır gibi nedirki bu şimdi?
Günaydın kızlar nasılsnz bugün bakım
Günaydın canim ben iyiyim valla kocayi işe gönderdim keyf yapıyorum sen nasılsın?
Annemlere gidecez öyle uyku tutmadı erkenden uyandım canm ve bata 4 gün kaldı oldukça heyecanlıym
Uzak misiniz annenlere canim. Benim 6 gün var bata. Ama heyecan falan yok olmayacak çünkü. Bat gecikmese diye bekliyorum bende memlekete gideceğiz. Inşallah senin bebiş bu ay gelir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?