Her zaman umutlu ol canm bakarsın mevlam hiç ummadığın anda gönderiei meleğiniyok canım annemler yakın bir saatlik yol ama hiç doyamıyom anneme evlendikten sonra annenin değerini çok iyi anladım canm senin annenler uzakmı sana
Bayram ziyareti ydi değil mi tatlım neden olmayacak diyorsun hani ben bile bi güncük çalışmayla oldu sanıyorumUzak misiniz annenlere canim. Benim 6 gün var bata. Ama heyecan falan yok olmayacak çünkü. Bat gecikmese diye bekliyorum bende memlekete gideceğiz. Inşallah senin bebiş bu ay gelir canim
Evet canim babam için önce antep e ordan da bayramın 1. Günü afyon a geçeceğiz. Bizim çalışmalar maşallah iyi muhakkak iki güne bir olur da bizim bebek nazli bir senedir bekletiyorBayram ziyareti ydi değil mi tatlım neden olmayacak diyorsun hani ben bile bi güncük çalışmayla oldu sanıyorum
Elifcim uyku mu tutmadı kızIsirsin isirsin:)
Umudumu hiç kaybetmiyorum da canim 12 aydır hep acaba mi diye düşününce yoruluyor insan artık. Annemler gaziantep de canim biz çankırı dayız eşimin is dolayısıyla. Eşim de afyon lu. Iki hafta sonra 20 günlüğüne gideceğiz her iki tarafa da
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasn canm.uzakmış ya 9zlüyorsundur şimdi ben bir ay g9rmesem deliriyorum çok bağlıyım 20 gün iyiymiş git biraz hasret gider ailenle
Umarım bebişin çok bekletmez canim inşallah hepimizi deEvet canim babam için önce antep e ordan da bayramın 1. Günü afyon a geçeceğiz. Bizim çalışmalar maşallah iyi muhakkak iki güne bir olur da bizim bebek nazli bir senedir bekletiyor
Umarım bebişin çok bekletmez canim inşallah hepimizi debenim cuma günü görümce m geliyor bize iki h asfta kalacak beraber memlekete adiyamana gidip bir hafta kalacagiz bat 22 eylül
Uzak ama alıştım canim bir de 4 sene üniversite dışarda okudum okul bitince 2 ay sonra evlendim alıştım artik. 20 gün izin de 10 günü afyon da. 10 günle yetinecegim artık
Allah kolaklık versin hepimize zor ya teyze anne yarısıdır derler ben teyzenin geliniyim hiç 9yle değil yeri geliyor yabancıdan beteriz
Elifçim ve esra ben arkadasim kullandi hamilelikte 0 çatlak var vücutlarinda markasini söyleleyeyim öğrenince ama pa hali da net ten alabiliyorsunuzAmin canim:)
Genelde pek az kişi oluyor hafta sonu canim. Ben bi basima oluyorumBugün pazar kimsecikler yok
Ya elif bi mesaji esraya yazacagima sana yazmisim anlarsinElifçim ve esra ben arkadasim kullandi hamilelikte 0 çatlak var vücutlarinda markasini söyleleyeyim öğrenince ama pa hali da net ten alabiliyorsunuzkız doğum yapacak bi haftaya jadar
Akraba olunca dediğin gibi oluyor canim. Sorun olursa daha da büyüyor benim annemler dunurleri ile tanıştığından bu yana 6 defa görüştuler. Bazen yabancı olması daha iyi
Genelde pek az kişi oluyor hafta sonu canim. Ben bi basima oluyorum
Aynen öyle canm hiç tavsiye etmem akrabalığı bi şey olsa kaynanam sen niye böyle yaptın böyle dedin ben senin teyzenin teyzem diye ayrı eve çıkamıyorum hemen hedef tahtası oluyorum ama yabancı olsa hiç birşey demezler çok zor gerçekten
Evet herkez yatıyo muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?