- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Öyle tabi canim kendilerinde her hakkı bulurlar. Olmaması gerek. Ben şükür iyiyim sene de 3-4 defa görüyorum uzagiz çok da rahatım araya mesafemi de koydum. Daha iyi. Hangi sehirdesin canim. Bir de bir arada mi oturuyorsun
İstanbuldayım evet bir arada oturuyoruz maalesef maalesef dedim bu durumdan hiç memnun değilim gerçekten çıkmak istiyorum izin vermiyor b9yle devam allah yardımcım olsun ya teyzemin kızları aynı zamanda görümcelerim konuşmuyoruz onlarla ama sebebi yok abimizi elimizden aldı abim bizden çok eşine ilgi gösteriyorsebep bu şaka gibi ama gerçek
Cidden şaka gibi böyle birşey olabilir mi? Abimizi elimizden aldı. Sen eşisin ne olacaktı ya. Allah yardımcın olsun canim bir arada yaşamak çok zordur. Inşallah en kısa zaman da ayrı eve çıkarsın sende rahat edersin.
Evet cidden ben de çok şaşırdım benimde abilerim var ben onlar eşleriyle mutlu olunca daha bi mutlu oluyorum gerçekten anlamak zor ama durum bu canm ayrı eve anca rüyamda çıkarım bu gidişle tek isteğim bi bebişim olsun da onunla ilgilenip böyle şeyleri unutmak
evet canım merkez :)Inşallah canım hepimiz çok beklemeyiz inşallah. Benim de bat 20 eylül. Adıyaman merkez mi canim
Elifcim uyku mu tutmadı kızkocacına şöyle din mi merak ediyorum erkeklerin tepkisini
Inşallah canım rabbim yüzünü güldürsün. Benim abim yok ama erkek kardeşim var mutlu olmaları lazım eşiyle arası iyi diye.
9yle vallah tam tersi biz esimle kavgalı olunca mutlu oluyorlar eşime sen hiç karına kızmıyorsun el kaldırmıyorsun şımartıyosun demişler eşimde küstü onlara şimdi eşimde pek muhatap olmuyor onlarla
yuhh nasıl insanlar onlar canım benim sen muhattap olma eşin yanında ne güzel ama tavsiyem sana ne derlerse desin hep eşine söyle9yle vallah tam tersi biz esimle kavgalı olunca mutlu oluyorlar eşime sen hiç karına kızmıyorsun el kaldırmıyorsun şımartıyosun demişler eşimde küstü onlara şimdi eşimde pek muhatap olmuyor onlarla
Üniversiteye hazırlanırken bizim
nasıl insanlarmis allahım ya illa seni dövmesi mi lazım nasıl insanlık. Iyi eşin tepki vermiş. Rabbim eşinle aranizi bozmasn canim
yuhh nasıl insanlar onlar canım benim sen muhattap olma eşin yanında ne güzel ama tavsiyem sana ne derlerse desin hep eşine söyle
yok canım olur mu sende burda içimizi dökmezsek patlarız hepimiz. bırbirimize anlatıyoruz herşeyimizi. sizleri tanıdıgım ıcın cok mutluyum ben. denilen herşeyi duymamaya calış takma kafana amannn de geç. kocanla mutluisen gerisi boşOnlara g9re 9yle canm çok doluyum çok üstüne filancanın gelini kim bilir ne etti de çocuğu olmuto hasta diyorlar hani benim çocuğum olmuyor hastayım o açıdan ya kızlar başnızı şişirdim kusura bakmayın
yok canım olur mu sende burda içimizi dökmezsek patlarız hepimiz. bırbirimize anlatıyoruz herşeyimizi. sizleri tanıdıgım ıcın cok mutluyum ben. denilen herşeyi duymamaya calış takma kafana amannn de geç. kocanla mutluisen gerisi boş
İyi yapmışsın cnm ilkinde yumoşlar kendini toparlamıştır bu ay tutar inşlhhhh :)Yok canim dusunmedim hic dr gidiyorum klomen kullaniyorum 2. Kullanisim
1 gun kala denemistim canimSen bat a kaç gün kala denemiştin
Amin canim insallah hepimizin tutar gelir bebisimizİyi yapmışsın cnm ilkinde yumoşlar kendini toparlamıştır bu ay tutar inşlhhhh :)
Günaydın canım söylemedim akraba dugunu var orda sağdiç düzgün göremedim bile yarın kan sonucunda sonra patik hediye ederimesra51 kocacına söyledin mi tepkisi nasıl oldu merak ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?