Kiz neymis o banada soyle:)Elifçim ve esra ben arkadasim kullandi hamilelikte 0 çatlak var vücutlarinda markasini söyleleyeyim öğrenince ama pa hali da net ten alabiliyorsunuzkız doğum yapacak bi haftaya jadar
Slm tatlım dün tebrik etmişsin yeni gördüm darısı başına inşallah kan sonucunu görsem de rahatlasamSelam kızlar :)
Kan verdn mi cnmSlm tatlım dün tebrik etmişsin yeni gördüm darısı başına inşallah kan sonucunu görsem de rahatlasam
Cnm tebrik ederim sağlıkla kucağına al bebişini inşlh :) nasıl hamile kaldın farklı bişey denedinmi biraz bahsedermisin ?Günaydın canım söylemedim akraba dugunu var orda sağdiç düzgün göremedim bile yarın kan sonucunda sonra patik hediye ederim
Yarını bekliyorum da elif kasık ağrısı normal mi ya her an adet olcak gibiyimKan verdn mi cnm
Allah razi olsun canım darısı başıniza inşallah hiç özel bişey yapmadım bu ay yumurtlama gününe bile dikkat etmedim ilişkiden sonra tuvalete gittim inanamıyorum hala nasıl olduCnm tebrik ederim sağlıkla kucağına al bebişini inşlh :) nasıl hamile kaldın farklı bişey denedinmi biraz bahsedermisin ?
Normal cnm normal bende halada bazen olur hele5 haftasini doldurana kdr cok olur doktor yer yapiyor dedi ondan agriyormusYarını bekliyorum da elif kasık ağrısı normal mi ya her an adet olcak gibiyim
Kısmet işte görüyomusun rabbim ol derse oluyo darısı başımızaAllah razi olsun canım darısı başıniza inşallah hiç özel bişey yapmadım bu ay yumurtlama gününe bile dikkat etmedim ilişkiden sonra tuvalete gittim inanamıyorum hala nasıl oldu
Aynen canim:)kızlarrrr günaydınnnnnnnnnnn uykucu oldunuz iyiceşimdi bol bol uyuyun yarın bebişleriniz olursa görürüm sizi
ben öğle yemeği yiyeceğim şimdi siz kahvaltı yapacaksınız herhalde
Slm tatlım dün tebrik etmişsin yeni gördüm darısı başına inşallah kan sonucunu görsem de rahatlasam
Normal dediler ama korktum yinede Sağol canımNormal cnm normal bende halada bazen olur hele5 haftasini doldurana kdr cok olur doktor yer yapiyor dedi ondan agriyormus
Amin canım, yarına az kaldı. İnşallah bebişin seninledir
Bugün herkes gezmelerde galiba, bomboş burası
herhalde canım sen nıye evdesin?
Bugün dinlenme ve ev işi günüm çünkü
kolay gelsin canım. çalışıyor musun?
Sağol canım, evet çalışıyorum. Sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?