2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Eskiden değil ama şimdi herşeyi s9yluyom kaynanam gecen karşıma oturdu evde olup bitenleri neden eşine s9ylüyorsun felan dedi bende ne yapım zülmünüze göz mi yumim dedim
İyi yapiyorsun canim bu devirde kim susarsa onun cani yaniyor tatlim umarim ayri eve cikarsin ama cikamazsan da dilin sivri olsun keyfin yerinde olsun kimsenin kahrini çekmeme gerek yok.. ben bunu öğrendim kaynanam herkese ters konuşur bana konusamiyor mesela :)

Bu konuda sonuna kadar haklisiniz kizlar. Ben yillarca annemin babannem yuzunden agladigini gordum hep babamla onun yuzunden tartisirlardi. O zamandan kendimi kosullamisim heralde hic alttan almm kaynnanami lafimi esirgemem. Allah razi olsun esimde hic yapma demez kimseye ezdirme kendini der. Buyuk eltim daha yumusak basli kaynanam her ayakisini ona yaptirir birde birde millet icinde onu kucuk dusurur yaptigi isi begenmez laf soyler. Ama bana bisey diyemez cunku o rahatligi asla vermedim ona. Saygida kusur etmemeye calisirim ama asla samimi olmam. Dedigim gibi annemn yasadiklari cok etkiledi beni.

Mesleğin ne canım? Tatlı dille konuşmayı denedin mi?

sınıf öğretmeniyim canım. geçen sene mezun oldum hemen evlendim. denedım canım her yolu denedim eşim polis oldugu için insanların hep kötü yanlarını görüyor insanlara güvenmiyor. bu sebeple de ben seni herşeyden kıskanıyorum yuvamızı beni huzursuz etme deyip duruyor.

Off ne güzel de mesleğin varmış. Üzüldüm. Belki daha sonra ikna olur.

herkese merhaba,
fikri olanlar yanıtlarsa cok mutlu olacağım.Adetime 1 hafta kala yani dün kanda gebelik testi yaptırdım ama sadece
2 cıktı .sizce adete kadar katlarmı değer bu ay cok ümitlendim

Off ne güzel de mesleğin varmış. Üzüldüm. Belki daha sonra ikna olur.

zor ıkna olur canım kendı işini kurmak istersen hep desteklerim diyor. iş sadece bayanlara yada çocuklara yönelik olacak ama. bende düşünüp duruyorum işte ne yapabilirim diye

zor ıkna olur canım kendı işini kurmak istersen hep desteklerim diyor. iş sadece bayanlara yada çocuklara yönelik olacak ama. bende düşünüp duruyorum işte ne yapabilirim diye
merhaba cnm konuya balıklama atlıyacağım ama belki oyun evi olabilir annelerin birkaç saatliğine bırakabileceği ben
antalyadayım ve burda böyle yerlere cok talep var

Bat 24eylul 4.deneme isim esra, eklersen sevinirim canim

merhaba cnm konuya balıklama atlıyacağım ama belki oyun evi olabilir annelerin birkaç saatliğine bırakabileceği ben
antalyadayım ve burda böyle yerlere cok talep var

canım küçük yer yaa burda kimse para verip de yapmaz böyle birşeyi. pek para harcamayı sevmiyorlar

Sabah 5:30 da ates 36.7 di.daha sonra 7:30 da 36.6 dı.ısı düşüyor regli gelir :)

Sabah 5:30 da ates 36.7 di.daha sonra 7:30 da 36.6 dı.ısı düşüyor regli gelir :)
canım ilk ısı her zaman baz alınır diğerini boşver:) benim de 0.2 li düsüşler oldu.. 36.4 oldu 36.5 oldu sonra tekrar 36.3 oldu iki gün 36.3 te kaldı hatta mogaminin baya basını agrıtmıstım ne biçim ateşim var diye

selam bebiş haberi var mı kızlar ne alemdesınız

ya kızlar ben bugüne kdr devlet polikliniğine gittim adamın ultrason makinesi milattan kalma bişey.. yarın lina kadın saglıgına gitmeyi düşünüyorum..hem inşaAllah beişimin kalp atışınıda duyarım belki

Hakkatten seninki epey karısıkmıs cnm :) benim sol kasıga arada agrı gırıyor.memeler bırkac gundur cok agrıyor.kalktıgımdan beride üzerimde halsizlik baş ağrısı var.hasta gibiyim.bunlar regli belirtim değil,hiç olmaz böyle bende hasta olucam galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…