- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
tatlimm hayirli olsun insallah guzel bir kan degeri alirsinNormal dediler ama korktum yinede Sağol canım
ayy inşaAllah bebiştendirHakkatten seninki epey karısıkmıs cnm :) benim sol kasıga arada agrı gırıyor.memeler bırkac gundur cok agrıyor.kalktıgımdan beride üzerimde halsizlik baş ağrısı var.hasta gibiyim.bunlar regli belirtim değil,hiç olmaz böyle bende hasta olucam galiba.
Tatlim bence sorun olmaz sogan kurunden mide problemin yoksa yapabilirsinKızlar soğan kürünü uygulamayı düşünüyorum bu ay ama aklıma takılan hamile kalırsam bi zararı olurmu cünkü 15 gün devam ediliyomuş ve yumurtlama dönemine denk geliyo
ben kuru kullaniyorum ve cook arastirma yaptim kuru bitirince yumurtlamada bitiyor zaten yani bebek olmaz daha ama eyer erken doollenmede varsa yani bebeye zarari olmaz I.SARACOGLU boyle soyluyor eyerb15 gun bitmeden hamile oldugunu oyrenirsen kuru biraka bilirsin yani korkma bebek olsada bisey yapmaz bebeyeKızlar soğan kürünü uygulamayı düşünüyorum bu ay ama aklıma takılan hamile kalırsam bi zararı olurmu cünkü 15 gün devam ediliyomuş ve yumurtlama dönemine denk geliyo
Ben o zman hiç girmeyeyim ona çünkü benim prolaktinim yüksek çıktı ilaç kullanıyorum yüm günü erken olabilir diye düşündüm de acaba baksam mı ateşle dedim ama onun için bir kaç ay zaman harcamak lazım ve sanırım sağlıklı sonuç için ovülasyonla birlikte yapmak lazım teşekkür ederim yardımcı olduğun için:)Yumurtlamadan önce ısı düşük olur.yumurtanın catladıgı gun biraz daha düşermiş.yumurta catladıktan sonra arkasından salgıladıgı bir hormon vucut ısısını yukseltırmıs.bildiklerim bunlar cnm.bunu anlamak için aylarca ısı ölcumu yapmak gerekıyor sanırım.mesela benim yumurta catladıktan bırkac gun sonra oluyor ısıda artış sanırım.ovu testlerınde 14. Gun goruyorsam pozitifi ısı artısım 17.gun falan baslıyor.herkesde farklı olabılıyor sanırım
Arkadaşlar nasılsınız hepinize iyi hafta sonları diliyorum :)bu hafta sonu biraz yoğun geçti pek yazamadım[/QUOTE meraba iyi canim sen nasilsin bugun kimsecikler yok burda sessiz burasi
İyiyiz tatlim sen nasilsinArkadaşlar nasılsınız hepinize iyi hafta sonları diliyorum :)bu hafta sonu biraz yoğun geçti pek yazamadım
Bugunu degerlendir tatlimkızlar bugunki testim...
dün çalışma oldu bikaç kez bugun de yaparız evde sünüyoruz kocişle zaten durup durup yanasıyo kendi kasınıyo :)Bugunu degerlendir tatlim
Merhaba cnm bebegin hayirli ugurlu olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin..benim adetime 3 gun var kan testi yaptirmaya korkuyorum.senin hamilelik belirtilerin nelerdi yani adet gecikmesinden onceayy inşaAllah bebiştendir
dün çalışma oldu bikaç kez bugun de yaparız evde sünüyoruz kocişle zaten durup durup yanasıyo kendi kasınıyo :)
Iyiyim bende bir Aralık buldum sizleri özledim bir bakayım dedim, bu arada biraz eski sayfaları okudum ev alıyormuşsunuz ya da almışsanız hayırlı olsun güle güle çocuk sesleriylr oturmak nasip olsun inşaallah:):)İyiyiz tatlim sen nasilsin
Tesekkur ederim canim bizim ev isi yatacak galiba sen nasil oldunIyiyim bende bir Aralık buldum sizleri özledim bir bakayım dedim, bu arada biraz eski sayfaları okudum ev alıyormuşsunuz ya da almışsanız hayırlı olsun güle güle çocuk sesleriylr oturmak nasip olsun inşaallah:):)
Kaşınıyorsa bir aksiyon olması lazım tatlım yani hem önemli günler gelmiş çatmış:):)dün çalışma oldu bikaç kez bugun de yaparız evde sünüyoruz kocişle zaten durup durup yanasıyo kendi kasınıyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?