2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar selamlar @mgul canım benim çarşambadan sonra koyu görmedim oda c çizgisini geçmedi yani düşün sende durum ne ben yum oldum mu olmadım mo anlamadım

Kızlar soğan kürünü uygulamayı düşünüyorum bu ay ama aklıma takılan hamile kalırsam bi zararı olurmu cünkü 15 gün devam ediliyomuş ve yumurtlama dönemine denk geliyo

ayy inşaAllah bebiştendir

Kızlar soğan kürünü uygulamayı düşünüyorum bu ay ama aklıma takılan hamile kalırsam bi zararı olurmu cünkü 15 gün devam ediliyomuş ve yumurtlama dönemine denk geliyo
Tatlim bence sorun olmaz sogan kurunden mide problemin yoksa yapabilirsin

ben kuru kullaniyorum ve cook arastirma yaptim kuru bitirince yumurtlamada bitiyor zaten yani bebek olmaz daha ama eyer erken doollenmede varsa yani bebeye zarari olmaz I.SARACOGLU boyle soyluyor eyerb15 gun bitmeden hamile oldugunu oyrenirsen kuru biraka bilirsin yani korkma bebek olsada bisey yapmaz bebeye

Ben o zman hiç girmeyeyim ona çünkü benim prolaktinim yüksek çıktı ilaç kullanıyorum yüm günü erken olabilir diye düşündüm de acaba baksam mı ateşle dedim ama onun için bir kaç ay zaman harcamak lazım ve sanırım sağlıklı sonuç için ovülasyonla birlikte yapmak lazım teşekkür ederim yardımcı olduğun için:)

Arkadaşlar nasılsınız hepinize iyi hafta sonları diliyorum :)bu hafta sonu biraz yoğun geçti pek yazamadım

ayy inşaAllah bebiştendir
Merhaba cnm bebegin hayirli ugurlu olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin..benim adetime 3 gun var kan testi yaptirmaya korkuyorum.senin hamilelik belirtilerin nelerdi yani adet gecikmesinden once

Iyiyim bende çok şükür ya hafta sonları kocaya ilgilenmek lazım:) ondan biraz uzak kalınıyor bilgisayar başından ama hafta içi burda hep birlikteyiz:):)

Tesekkur ederim canim bizim ev isi yatacak galiba sen nasil oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…