Ben çok öksürüyorum ya bir de şu prolaktin için kullandığım ilaç çok ağır geldi baş ağrısı ve bulantı yapıyor çok güçlü bir ilaçmış, bebiş oldun da acısını çıkaralım ilaçla geçen günlerin, hayırlısı olsun ve içinde olur yani bir şekilde içine sindiği gibi olsun olmuşkenTesekkur ederim canim bizim ev isi yatacak galiba sen nasil oldun
keşke dediğin gibi olsa canım ama benim inan ki umudum yok bu aydan. Doğru düzgün calısma bıle olmadı.6 gün önce erken gebelik testim negatıftı.tek şüphe yüksek giden ateş,gün ortası 37.3 e kadar yukselıyor ve memelerdeki aşırı dolgunluk ve ağrı başka birşey yok.halsizlik var cok uyku halide var ama onları hasta olucam üşüttüm belkide ona yoruyorum.yarın bat için son gün.hatta yum gunune göre bugun olmam lazımdı.lakin benim bazı dönemler regli tarihlerim degısebılıyor.mesela 4-5 ay 28-29 günde bir olurken birden 30-31 güne cıktıgı oluyor.bi 4-5 ayda öyle devam eder.belki geciş döneminde olabilirim oyuzden ısı hemen düşmemiş olabilir.aklıma takılan bir konuda reglimin 21. Günü ısım epey düşmüştü yerleşme düşüşü olabilirmi die düşündüm bi ara.ama olmayan calısamanın yerlesmesimi olurmuş dedim kendi kendimeayy inşaAllah bebiştendir
bu ay hicmi iliski olmadi canimkeşke dediğin gibi olsa canım ama benim inan ki umudum yok bu aydan. Doğru düzgün calısma bıle olmadı.6 gün önce erken gebelik testim negatıftı.tek şüphe yüksek giden ateş,gün ortası 37.3 e kadar yukselıyor ve memelerdeki aşırı dolgunluk ve ağrı başka birşey yok.halsizlik var cok uyku halide var ama onları hasta olucam üşüttüm belkide ona yoruyorum.yarın bat için son gün.hatta yum gunune göre bugun olmam lazımdı.lakin benim bazı dönemler regli tarihlerim degısebılıyor.mesela 4-5 ay 28-29 günde bir olurken birden 30-31 güne cıktıgı oluyor.bi 4-5 ayda öyle devam eder.belki geciş döneminde olabilirim oyuzden ısı hemen düşmemiş olabilir.aklıma takılan bir konuda reglimin 21. Günü ısım epey düşmüştü yerleşme düşüşü olabilirmi die düşündüm bi ara.ama olmayan calısamanın yerlesmesimi olurmuş dedim kendi kendime
ben bir kahve yapayım en iyisi :)Kaşınıyorsa bir aksiyon olması lazım tatlım yani hem önemli günler gelmiş çatmış:):)
slm hamis var ama kim oldugunu hatirlamiyorum qaliba esraydiSlm kızlar geçmişi okuyumda geleyim dedim bitiremedim atladım kalan sayfaları geldim.nasılsınız kızlar şüpelilerden haber varmı.kimler hamile
Ovu testı yaptım bu ay cnm.14. Gün pozitifi gördüm.12. Ve 14. Gün ilişki oldu sadece daha sonra 3 gün hep uyudu benim koca. Sonraki günde ben inat ettim avcunu yaladı :) anlıcan tam yumurta catladıgı zamanlar hep boş geçti umutsuzlugum bu yuzden kac gün önce dedim Mogamiye banada olumsuz işareti koy die ama dinleyen yokki :)bu ay hicmi iliski olmadi canim
Boş geçmemişki çatlamadan öncede çatlama günüde ilişki olmuş işte hemdeOvu testı yaptım bu ay cnm.14. Gün pozitifi gördüm.12. Ve 14. Gün ilişki oldu sadece daha sonra 3 gün hep uyudu benim koca. Sonraki günde ben inat ettim avcunu yaladı :) anlıcan tam yumurta catladıgı zamanlar hep boş geçti umutsuzlugum bu yuzden kac gün önce dedim Mogamiye banada olumsuz işareti koy die ama dinleyen yokki :)
Bu sabah tekrar test yapsaydın nasıl sonuç diyeKızlar slm nasılsnz ben hala test yaptır,amadım yarın cuma günkü sonucu alp tekrar yaptrrm daha eşim bilmiyor gerçi kan sonucunu görmeden bende inanamıyorm ama bakalm
neden oyle dusunuyosun ALLAH buyuk tek gecelik iliskide bile hamile kalan var allah olsun derse olur umutsuzluqa kapilma regili bekle ama INSALLAH olmasin canimOvu testı yaptım bu ay cnm.14. Gün pozitifi gördüm.12. Ve 14. Gün ilişki oldu sadece daha sonra 3 gün hep uyudu benim koca. Sonraki günde ben inat ettim avcunu yaladı :) anlıcan tam yumurta catladıgı zamanlar hep boş geçti umutsuzlugum bu yuzden kac gün önce dedim Mogamiye banada olumsuz işareti koy die ama dinleyen yokki :)
evdeki testlerden yaptinmi hic?Kızlar slm nasılsnz ben hala test yaptır,amadım yarın cuma günkü sonucu alp tekrar yaptrrm daha eşim bilmiyor gerçi kan sonucunu görmeden bende inanamıyorm ama bakalm
Ya düğün Var vakit olmadı canım daha yeni geldim eve çok da korkuyorum boşa mi ümitlendim diyeBu sabah tekrar test yapsaydın nasıl sonuç diye
Dün yaptım ikinci çizgi hafif silik çıktıevdeki testlerden yaptinmi hic?
sabah yine erken kalk ilk idrarda yap adetin gecikdimi?bide elle konturol varmis ondan yaptinmi hic?Dün yaptım ikinci çizgi hafif silik çıktı
hos geldin bende burda yeniyimmerhaba kızlarbeni de aranıza alır mısınızz ??? 13 aylık evdeyim 9 aydır hamile kalmak için bekliyorumben yine bir hamile topiğinde bat listesine ismimi yazdırmıştım burası olması lazım çünkü son zamanlarda hamile topiclerinden uzak durdum daha da stres olmayayım diye
Hoşgeldin, bende samsundayım ve 1 senedir buradayım.umarım tez zamanda bebiş gelir.merhaba kızlarbeni de aranıza alır mısınızz ??? 13 aylık evdeyim 9 aydır hamile kalmak için bekliyorumben yine bir hamile topiğinde bat listesine ismimi yazdırmıştım burası olması lazım çünkü son zamanlarda hamile topiclerinden uzak durdum daha da stres olmayayım diye
hos geldin bende burda yeniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?