Hoşgeldin, bende samsundayım ve 1 senedir buradayım.umarım tez zamanda bebiş gelir.
Tatlım benim pazartesi veya salı catladi sanırsam sadece p.tesi ilis ki oldu durum böyle.. regl düzenli mi tatlim bende düzenli ben 28 günde bir netten hesapladigim tarihte yum ladım. :) bat ne zaman senin benim22 siKızlar selamlarPamukprncess canım benim çarşambadan sonra koyu görmedim oda c çizgisini geçmedi yani düşün sende durum ne ben yum oldum mu olmadım mo anlamadım
öyle mi samsunun neresindensin ? ben samsun merkezdeyim inş tez zamanda hamile kalırız yaa. bn 9 aydır bekliyorum
Atakumdayım canımi bizde yeni karar verdik, doktora gittim haftasonu. Bakalım bebişlerimiz tez zamanda gelir inşallah.
mogami var ama hemen eklemiyo listeye seni 15 gun deneyip 15 gun burda goerum sonra ekliyor listeyehosbulduk tşk ederiminş burası uğurlu gelir umarım bize uğur getirir bat listesini kim tutuyo beni de eklese
aynı sehirde aynı amac için aynı grupta arkadas bulmak çok güzelbende canikteyim canikte oturuyorum hangi doktora gittin anlatır mısın ? bnde özel liman hastanesinde İpek hanıma muayene olmuştum en son 3 ay önce hast. gttm
bende çok mutlu oldum şu anbende liman hastanesine Nur hanıma gittim canımm. Bakalım tahlil sonuçlarım nasıl çıkacak. Umarım sorun olmaz.
mogami var ama hemen eklemiyo listeye seni 15 gun deneyip 15 gun burda goerum sonra ekliyor listeye
Hmm nur hanımı da duydm bnm drumla aynı hastanede çalışıyo Umarım tahlillerin iyi çıkar memnun kaldın mı Nur hanımdan ?
evet canim aktifsen alicak seni listeye benide yeni aldi listeyecok özür dilerm ama anlamadım 15 gün deneyip derken yani ? 15 gün bu topicte aktif olmayı mı deniyo açıklayabilir misin kafam karıstı ?
evet canim aktifsen alicak seni listeye benide yeni aldi listeye
Canım ben geçen ay 26 Ağustos oldum bide reglm 4 5 gün gecikir hani 26 da olduysam 30 da olurdum ama evlendiğimden veri Mayıs'ta 26 Mayıs'ta olmuştum mesela sonrası hamile kaldım ama reglm gecikti 5 gün sonra öğrendim ama 28 güde olmam herhal de öle geliyor vücudum kürtajdan sonra değişti balalım Eylül ne zaman olcam takip edeyim kendimiTatlım benim pazartesi veya salı catladi sanırsam sadece p.tesi ilis ki oldu durum böyle.. regl düzenli mi tatlim bende düzenli ben 28 günde bir netten hesapladigim tarihte yum ladım. :) bat ne zaman senin benim22 si
bat 1 eylul 3 yil 3 aydir deniyorumhmm tamam şimdi anladım elimden geldgnce griyorum kadınlar kulubüne. Neyse bat kaç ? ne zamandr deniyosun ?
Ya bilmiyorum biraz acele muaeyen oldu ama ilgili bir doktor, şu an için memnunum, ama mukerrem erol orada bir numara bence ama ben çok çekiniyorum o yüzden Nur hanımı tercih tettim. İpek hanım nasıl bende ikisinin arasında kalmıştım zaten.
esra canim hamilesin tebrik ederim cikmisya testdeeKızlar bu da az önce farklı bi markayla yaptığım test
bat 1 eylul 3 yil 3 aydir deniyorum
Kızlar bu da az önce farklı bi markayla yaptığım test
Canım Çarşamba buyduTatlım benim pazartesi veya salı catladi sanırsam sadece p.tesi ilis ki oldu durum böyle.. regl düzenli mi tatlim bende düzenli ben 28 günde bir netten hesapladigim tarihte yum ladım. :) bat ne zaman senin benim22 si
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?