2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hoşgeldin, bende samsundayım ve 1 senedir buradayım.umarım tez zamanda bebiş gelir.

öyle mi samsunun neresindensin ? ben samsun merkezdeyim inş tez zamanda hamile kalırız yaa. bn 9 aydır bekliyorum

Kızlar selamlar Pamukprncess canım benim çarşambadan sonra koyu görmedim oda c çizgisini geçmedi yani düşün sende durum ne ben yum oldum mu olmadım mo anlamadım
Tatlım benim pazartesi veya salı catladi sanırsam sadece p.tesi ilis ki oldu durum böyle.. regl düzenli mi tatlim bende düzenli ben 28 günde bir netten hesapladigim tarihte yum ladım. :) bat ne zaman senin benim22 si

Atakumdayım canımi bizde yeni karar verdik, doktora gittim haftasonu. Bakalım bebişlerimiz tez zamanda gelir inşallah.

aynı sehirde aynı amac için aynı grupta arkadas bulmak çok güzel bende canikteyim canikte oturuyorum hangi doktora gittin anlatır mısın ? bnde özel liman hastanesinde İpek hanıma muayene olmuştum en son 3 ay önce hast. gttm

bugün merak ettim karbonat testi yaptım galiba doğru o ya cünkü kopürmedi ki zaten hamile değilim hamile olan biri denesin bakalım köpürecekmi

bende çok mutlu oldum şu an bende liman hastanesine Nur hanıma gittim canımm. Bakalım tahlil sonuçlarım nasıl çıkacak. Umarım sorun olmaz.

bende çok mutlu oldum şu an bende liman hastanesine Nur hanıma gittim canımm. Bakalım tahlil sonuçlarım nasıl çıkacak. Umarım sorun olmaz.

Hmm nur hanımı da duydm bnm drumla aynı hastanede çalışıyo Umarım tahlillerin iyi çıkar memnun kaldın mı Nur hanımdan ?

Hmm nur hanımı da duydm bnm drumla aynı hastanede çalışıyo Umarım tahlillerin iyi çıkar memnun kaldın mı Nur hanımdan ?

Ya bilmiyorum biraz acele muaeyen oldu ama ilgili bir doktor, şu an için memnunum, ama mukerrem erol orada bir numara bence ama ben çok çekiniyorum o yüzden Nur hanımı tercih tettim. İpek hanım nasıl bende ikisinin arasında kalmıştım zaten.

Tatlım benim pazartesi veya salı catladi sanırsam sadece p.tesi ilis ki oldu durum böyle.. regl düzenli mi tatlim bende düzenli ben 28 günde bir netten hesapladigim tarihte yum ladım. :) bat ne zaman senin benim22 si
Canım ben geçen ay 26 Ağustos oldum bide reglm 4 5 gün gecikir hani 26 da olduysam 30 da olurdum ama evlendiğimden veri Mayıs'ta 26 Mayıs'ta olmuştum mesela sonrası hamile kaldım ama reglm gecikti 5 gün sonra öğrendim ama 28 güde olmam herhal de öle geliyor vücudum kürtajdan sonra değişti balalım Eylül ne zaman olcam takip edeyim kendimi

evet Mükerrem beyi herkes çok methediyo ama bn erkek dr olduğu için istemiyorum kadına ki utanıorum çekiniyorum erkek doktora yerin dibine girerim. İpek hanıma birkaç kez gittim dinliyo anlatıo ciddi duruşu var gülümsemeyi pek bilmeyen bide açıklayıcı değil yani sen sorunca kısa ve net cvp verip susan bi doktor çok cana yakın değil memnunum ama biraz daha sevecen olsa konuskan ve yüzü gülse rahatlatsa daha iyi olur bana göre. Bana konuskan gülümseyen bi dr lazım ya hamile kalırsam İpek hanıma gitmem gibme geliyo bilemiyorum Bnde Nur hanımı bi ara denemek istemiştim

Canım Çarşamba buydu

Perşembe ve cuma silikti

Eklentiler

• image.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…