2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kizz pardon 1 eylul yazmisim 1 eylulde son regilim oldu 1 ekimi bekliyorum cunki bu ay sogan kurune basladim bu ay coookkk heycanliyim

öyle miii hadi bakalım hayırlısı inş tutarr bnde birkaç ay önce soğan kürünü bir ay kullanmıştım adetin yeni bitmiş sayılır umutlar ekime diyosun yani

@mgul bak bunlar da Perşembe cuma

Eklentiler

• image.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 56
  • image.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 60
Merhaba arkadaşlar lar ben istanbul da oturuyorum ama Samsun çarşamba liyiz eşimle on yil aradan sonra üçüncü yu istiyoruz ama üç aydir denedik olmadi dun doktora gittim çünkü bende menopoz başlangıcı vardi ikiyil önce doktor şimdi yapin dedi ama biz ev borcundan dolayı istemedik daha doğrusu eşim istemedi şimdi de sağ yumurtalık tembel doktor toz ilac verdi ayin 24 de kontrolum var inşallah buay hüsrana ugramam Rabbim isteyenlere versin ol desin yeterki olur

öyle miii hadi bakalım hayırlısı inş tutarr bnde birkaç ay önce soğan kürünü bir ay kullanmıştım adetin yeni bitmiş sayılır umutlar ekime diyosun yani
aynen 3 aydir tedavi falan yoktu ama kuru duydum yapayim dedim bakalim nolacak

Dediğin gibi Allah ım ol derse olur ona hiçbişey mani olamaz. İnş en kısa zamanda hamile kalcaz bu arada hemsehriyiz bnde samsun merkezdeyim canikte oturuyorum hoşgeldin aramıza. bnde yeniyim burada

Kızlar bunlarda 19 ü Cumartesi 20 de bugün bana bir el atın bunlar nedir

Eklentiler

• image.webp
    22 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…