canım yumurta oncesı oldu sadece test pozıtıflen yumurta catlamıs olmuyor kı malesefBoş geçmemişki çatlamadan öncede çatlama günüde ilişki olmuş işte hemde
gelsin bebişlş maşallah sanaKızlar bu da az önce farklı bi markayla yaptığım test
kizz pardon 1 eylul yazmisim 1 eylulde son regilim oldu 1 ekimi bekliyorum cunki bu ay sogan kurune basladim bu ay coookkk heycanliyimöyle mi Allah ım sana da hepimize anneliği en kısa zamanda tattırsın adet oldun mu çünkü 1 eylül baya geçti ?
Beklemeden çektim hemen bugün daha koyu çıktıSağolun kızlar darısı başınıza inşallah:)
insallah salikli bir hamillik gecirisin bebeyini salicakla kucaqina alirsin ammiinnnn esra elle konturol yaptinmiSağolun kızlar darısı başınıza inşallah:)
kizz pardon 1 eylul yazmisim 1 eylulde son regilim oldu 1 ekimi bekliyorum cunki bu ay sogan kurune basladim bu ay coookkk heycanliyim
insallah salikli bir hamillik gecirisin bebeyini salicakla kucaqina alirsin ammiinnnn esra elle konturol yaptinmi
aynen 3 aydir tedavi falan yoktu ama kuru duydum yapayim dedim bakalim nolacaköyle miii hadi bakalım hayırlısı inş tutarr bnde birkaç ay önce soğan kürünü bir ay kullanmıştımadetin yeni bitmiş sayılır umutlar ekime diyosun yani
aynen 3 aydir tedavi falan yoktu ama kuru duydum yapayim dedim bakalim nolacak
bende burda duydum kiz oyuzden esraya sordum o hamile ya eyer yapmisa dogru demekdirelle kontrol ne oluyo nasıl oluyo ? her gün bişey duyuyorum yaw kadın doğumcu olmamız yakındır
insallah son olur bu ay hamis kalirsininş güzel olur sonu mutlu olur bnm bat 17-18 eylül ama geciktiği de oluyo bir kaç gün genellikle ileri atıyo adetim.
Merhaba arkadaşlar lar ben istanbul da oturuyorum ama Samsun çarşamba liyiz eşimle on yil aradan sonra üçüncü yu istiyoruz ama üç aydir denedik olmadi dun doktora gittim çünkü bende menopoz başlangıcı vardi ikiyil önce doktor şimdi yapin dedi ama biz ev borcundan dolayı istemedik daha doğrusu eşim istemedi şimdi de sağ yumurtalık tembel doktor toz ilac verdi ayin 24 de kontrolum var inşallah buay hüsrana ugramam Rabbim isteyenlere versin ol desin yeterki olur
bende burda duydum kiz oyuzden esraya sordum o hamile ya eyer yapmisa dogru demekdir
Yaptım canım dün elime sert bişey değdiinsallah salikli bir hamillik gecirisin bebeyini salicakla kucaqina alirsin ammiinnnn esra elle konturol yaptinmi
canim ben bunlardan hiic anlamam yani yapmadim oyuzden bilgili diyilim ov testimi?yoxsa bebis testimi?Kızlar bunlarda 19 ü Cumartesi 20 de bugün bana bir el atın bunlar nedir
Canım tebrik ederim kan testi yaptır hemenYaptım canım dün elime sert bişey değdi
Ovülasyon testi canım bende anlamadm ya offf yaptım amacanim ben bunlardan hiic anlamam yani yapmadim oyuzden bilgili diyilim ov testimi?yoxsa bebis testimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?