Kızlar bunlarda 19 ü Cumartesi 20 de bugün bana bir el atın bunlar nedir
Canim yardimci olmak isterim ama birbirine yakın sanki bunlar gerçi pek anlamıyorum bu iştenKızlar bunlarda 19 ü Cumartesi 20 de bugün bana bir el atın bunlar nedir
bidiyim kadariyla parmaqini iceri saliyomusun eline bisey gelirse bebek yok adet olacaksin yok deymesse demeki hamilesin ama esra yapmis ve eline bisey gelmis ozaman gercek deyilmisnasıl oluyomuş peki ?
Sağol canım darısı başına inşallah cuma yaptırdım yarın sonuç alıp tekrar yaptırmak istiyorumCanım tebrik ederim kan testi yaptır hemen
eklerim canım ama daha aktif olmanı da isterim lütfen... ayrıca sonucunu da söylersen çok makbule geçerBat 24eylul 4.deneme isim esra, eklersen sevinirim canim
Înan bende anlamıyorum gün aşırı ilişki oldu ama ben regl bittikten beri hep böle çizgiler gördüm en kalın sonuç Çarşamba çıktı Çarşamba cuma ilişki oldu Perşembe boş geçti ay hiç bilmiyorm kafam karışıkCanim yardimci olmak isterim ama birbirine yakın sanki bunlar gerçi pek anlamıyorum bu işten
gerçi 19. günde yaptığın en üstteki testte koyuymuş baya ortadaki daha silik. yani bnce 19 ve 20. günde yumurtlama olabilir ilk ve sondaki testlerin koyuluğu çok benzer.Kızlar bunlarda 19 ü Cumartesi 20 de bugün bana bir el atın bunlar nedir
Evet canım hatta dün sabah geldi elimebidiyim kadariyla parmaqini iceri saliyomusun eline bisey gelirse bebek yok adet olacaksin yok deymesse demeki hamilesin ama esra yapmis ve eline bisey gelmis ozaman gercek deyilmis
Canim o testlere o kadar takılma bence bende iki ay yaptım olmadı bu ay yumurtlama gününü falan takmadim hatta ne zaman ilişki oldu onu bile hatırlamıyorum inşallah yakın zamanda kavuşursunÎnan bende anlamıyorum gün aşırı ilişki oldu ama ben regl bittikten beri hep böle çizgiler gördüm en kalın sonuç Çarşamba çıktı Çarşamba cuma ilişki oldu Perşembe boş geçti ay hiç bilmiyorm kafam karışık
eklerim canım ama daha aktif olmanı da isterim lütfen... ayrıca sonucunu da söylersen çok makbule geçer
Bugün deneriz inşallah kafam çok karışık adetten beri böle muallak hep böle sonuçgerçi 19. günde yaptığın en üstteki testte koyuymuş baya ortadaki daha silik. yani bnce 19 ve 20. günde yumurtlama olabilir ilk ve sondaki testlerin koyuluğu çok benzer.
bencede o testler insani sterese sokar ya rahat ol ve ilskide ol 2 gunde birCanim o testlere o kadar takılma bence bende iki ay yaptım olmadı bu ay yumurtlama gününü falan takmadim hatta ne zaman ilişki oldu onu bile hatırlamıyorum inşallah yakın zamanda kavuşursun
Haklısın ben ilk evlendiğim ay hamile kaldım hemde hiç alakasız reglin hemen sonrasın da sanırım taktım kafayı bu testlere eşim de aynısını sölüyor daha 4 ay olcak evlenwliCanim o testlere o kadar takılma bence bende iki ay yaptım olmadı bu ay yumurtlama gününü falan takmadim hatta ne zaman ilişki oldu onu bile hatırlamıyorum inşallah yakın zamanda kavuşursun
oyyy maşallahhh bezelyenin çıkarttığı çizgilere bakk :) canım takıp edemedım kac cıktı kan sonucun ya gözün aydınn cok sevındımmKızlar bu da az önce farklı bi markayla yaptığım test
bidiyim kadariyla parmaqini iceri saliyomusun eline bisey gelirse bebek yok adet olacaksin yok deymesse demeki hamilesin ama esra yapmis ve eline bisey gelmis ozaman gercek deyilmis
Bugün deneriz inşallah kafam çok karışık adetten beri böle muallak hep böle sonuç
ne topici?hmmm demekki dediğin gibi gerçek değilmiş. bn bu ay çok farklı seyler yasıorum bi yandan ümit bir yandan korku.. anlatamam yani dün aksam topicte açtım ama pek yorum gelmedi. Strese girdim üç gündür
Evet canım hergün 6 30 da ve çok su içen biriyim böle oluyor öncekileri çöpe atttım öle yani ne zaman yumurtlama olcak merak ediyorumtestler mi bozuk acaba ? hergün aynı saatlerde yapıo musun ? bastan beri böyle koyulukta olmaması lazım
ne topici?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?