2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

estağfurullah kuzum sonu güzel oldu ya

oyyy maşallahhh bezelyenin çıkarttığı çizgilere bakk :) canım takıp edemedım kac cıktı kan sonucun ya gözün aydınn cok sevındımm
Sağol arkadaşım daha sonucu almadım düğün vardı vakit olmadı eşimin de haberi yokyarın alırım sonucu inşallah

Evet canım hergün 6 30 da ve çok su içen biriyim böle oluyor öncekileri çöpe atttım öle yani ne zaman yumurtlama olcak merak ediyorum

test yapmaya devam et bakalım bu böyle ne kadar koyu gidecek ? soluklasırsa bi tuhaflık var demektr gerçi adet gününe kadar bu koyuluk devam ederse yine sorun var demektir çünkü adet döngün içinde hergün bi kadın yumurtlayamaz o zaman anlarız ki test bozuktur

kuzum şöyle yapalım mı sen bu batta hamiş olursan eklerim sonucunu ama regl olursan şayet ekim batına eklerim... Lakin önce ispat isterim sen bi 10 gün takıl bakayım forumda... maksat topiğe bağımlılık yaratmak umarım hamiş çıkarsın

Cankm normal de t silik olmalı değilmi yani hiç görünmemeli

Sağol arkadaşım daha sonucu almadım düğün vardı vakit olmadı eşimin de haberi yokyarın alırım sonucu inşallah
ahaahaa cok heyecanlı yaa o anları bıda yasamak ısterdım zaten yarın bıda verırsın galıba 2 gun sonra 2 kat artmısmı onada bakıyolar ozaman saglıklı bır gebelık dıyolar

tamam o zaman ben beklemede kalayım patroniçem tamam anlastık son duruma göre ayarlayalım

bunu dün aksam bir derdim var forumuna yazmıştım kopyaladım buraya

Adetim genellikle duzenszdr gec olurm ama hic erken oldgmu bilmem adetme en az 6-7 gun var dun acik kirmizi hafif akintili sulu gbi bsey geldi iki kez filan geldi sadece peceteye geldi yogun damla degil ped taktım o kadar az ki peçeteye gelmiyo. bugünde peçeteye bir iki kez açık kırmızı akıntı geldi az öncede lavobaya gittim sadece yine peçeteye kahverengi leke geldi basima daha önce hic boyle bisey gelmedi hafiften bel agrim var o kadar. bugünde bir kez peceteye çok hafif kahverengi leke geldi 3 ay öncesinde vajinal muayenede kist filan çıkmadı bir rahatszlığm yok Bu neyin nesidir hamile miyim acaba yoksa bi hastalık belirtisi miii ???korkuyorum

belkide yerlesiyordur bebis

tamam kuşum... alırım ben senden batı deneme süren bitince kız inşallah hamiş çıkarsında listem şenlenir

ayyy inşşş. mogamicim bak burda iki gündür yasadgm tuhaflığı anlattım uzun biraz onu okusana. sen ne yorum yapcaksın merak ediorm

Canim nasılsın

İnşallah öyledir canım dua et
ederım canım benımm sende dua et burda hamıle haberı aldıkca tekrar tekrar hamıle haberımı almıs gıbı oluyorum sende dua et arkadasıma yarın test yapıcaz 3 gun gecıktı ınsallah ondada vardır bısılerr 3 yıllık evli heyecanla beklıyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…