şimdi 3 olasılığın var ya adet ya yerleşme ya da kist... ama ben bunlardan yerleşmeye daha çok ihtimal veriyorum çünkü adete 6-7 gün var diyorsun.. 2-3 sonra bi test yapsana bacımbunu dün aksam bir derdim var forumuna yazmıştım kopyaladım buraya
Adetim genellikle duzenszdr gec olurm ama hic erken oldgmu bilmem adetme en az 6-7 gun var dun acik kirmizi hafif akintili sulu gbi bsey geldi iki kez filan geldi sadece peceteye geldi yogun damla degil ped taktım o kadar az ki peçeteye gelmiyo. bugünde peçeteye bir iki kez açık kırmızı akıntı geldi az öncede lavobaya gittim sadece yine peçeteye kahverengi leke geldi basima daha önce hic boyle bisey gelmedi hafiften bel agrim var o kadar. bugünde bir kez peceteye çok hafif kahverengi leke geldi 3 ay öncesinde vajinal muayenede kist filan çıkmadı bir rahatszlığm yok Bu neyin nesidir hamile miyim acaba yoksa bi hastalık belirtisi miii ???korkuyorum
Bizde düğüne gittik geldikiyiyim canım bugün şöyle bi deniz havası aldık... şimdi de geçmişi okuyordum sen nasılsın
söylemedin dimi eşine... garantiye al öyle söyleBizde düğüne gittik geldik
canım benim etkinlikten bakarmısın telde giriyorum da sonuçları hergün lovelye gönderiyordum ilk gününden beri bir garipkaçıncı sayfada kuzum
Söylemedim ama çatladim ya bugün düğünde dans ederken nerdeyse söylüyordum sustumsöylemedin dimi eşine... garantiye al öyle söyle
ne dinlicem kız seni... hem sen gayette olması gereken anlardan birinde çalışma yapmışsın...sana kaç tane öyle tablo eklerim buraya sadece poz. olduğu gün ilişki olup bi daha ilişkiye girmeyen ve hamiş olan... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızdırma beni... bu umutsuzluğu görmemiş olayım... tamam mı kuşum üzme beniOvu testı yaptım bu ay cnm.14. Gün pozitifi gördüm.12. Ve 14. Gün ilişki oldu sadece daha sonra 3 gün hep uyudu benim koca. Sonraki günde ben inat ettim avcunu yaladı :) anlıcan tam yumurta catladıgı zamanlar hep boş geçti umutsuzlugum bu yuzden kac gün önce dedim Mogamiye banada olumsuz işareti koy die ama dinleyen yokki :)
testlerin niye böyle yahu... ilkinde dağılmış.. diğerleri de yarısı silik yarısı koyu... bana sorarsan sen şu sıralar ilişkiye gir... peki adete kaç varcanım benim etkinlikten bakarmısın telde giriyorum da sonuçları hergün lovelye gönderiyordum ilk gününden beri bir garip
Bugün beşinci gün olacaktı ilk gün bir damla leke geldi kesildi canımesra adet kecdimi canim ve kac gun gecdi
yok yok söyleme kuşum hatta şöyle yap yarın alacağın test cumanın sonucu olacak baktın gebelik kesinlikle var o zaman bi kan testi daha yap ama lütfen özelde olsun ki hemen alabilesin... böylece artışı görmüş olursun malum 3. gün olacak yarın...iki sonuçla birlikte minik bi patik.... ya hatta git doktora veriyorsa bi ultrason fotosu da al onunla birlikte ver hediyeni diyeceğim ama bilmiyorum zamanın var mıSöylemedim ama çatladim ya bugün düğünde dans ederken nerdeyse söylüyordum sustum
kuşum umarım olmaz...bi daha yapma kız böyle tedbirsizlikler malum çok hassas aman diyim kuşum orası lazım bizeKizlar iyi aksamlar.kizlarvbirsey sorucam cok gereksiz ve aptalca bir soru ama ..gecende pecetenin icine bozuk paralari koyup onu sarip cebime koymustum ..bugun isyerinde lavaboya gidip o peceteyle kuruladim afededersiniz umarim parazit bakteri yada virus kapmamisimdir.eve geldim sirkeyle silip bi dus aldim pofff..sinirlerim iyice yiprandi.
ama ben hamis kalsam benim kocam benim regili benden daha iyi bilir yuzden ben saklayamam oyuzden sordum canim tesekkurlerBugün beşinci gün olacaktı ilk gün bir damla leke geldi kesildi canım
Virus yada parazit olsaydi akintilar yesile calardi herhalde ..annem olsa buna taktigim icin kafama vururdu..bunu yazarken agliyorum..kuşum umarım olmaz...bi daha yapma kız böyle tedbirsizlikler malum çok hassas aman diyim kuşum orası lazım bize
kocalarimizadaakuşum umarım olmaz...bi daha yapma kız böyle tedbirsizlikler malum çok hassas aman diyim kuşum orası lazım bize
bacım ağlama kıyamam... sen silmişsin işte sirke ile... sirke kırar varsa bi mikrop ama merak etme vajina kendini en iyi koruyan organ... içine spermle onla bunla ne kadar çok bakteri giriyor ama o akıntısı sayesinde ve asit sayesinde kendini koruyor... dediğin gibi bi sıkıntı olsa akıntı hem kokulu olur hemde rengi yeşile çalardı... üzme kendini yoktur bişeyVirus yada parazit olsaydi akintilar yesile calardi herhalde ..annem olsa buna taktigim icin kafama vururdu..bunu yazarken agliyorum..
Birgün ara ile ilişkiye giriyorum ama yarısı silik yarısı koyu bende çözemedim vallatestlerin niye böyle yahu... ilkinde dağılmış.. diğerleri de yarısı silik yarısı koyu... bana sorarsan sen şu sıralar ilişkiye gir... peki adete kaç var
Allah razı olsun canim cevabin icin ...soz konusu bebek olunca istebacım ağlama kıyamam... sen silmişsin işte sirke ile... sirke kırar varsa bi mikrop ama merak etme vajina kendini en iyi koruyan organ... içine spermle onla bunla ne kadar çok bakteri giriyor ama o akıntısı sayesinde ve asit sayesinde kendini koruyor... dediğin gibi bi sıkıntı olsa akıntı hem kokulu olur hemde rengi yeşile çalardı... üzme kendini yoktur bişey
Regl Ağustos 26 da oldu 2 Eylül'de bittti ve 2 Eylül de testim böle idi adet 26 eylüldür herhal detestlerin niye böyle yahu... ilkinde dağılmış.. diğerleri de yarısı silik yarısı koyu... bana sorarsan sen şu sıralar ilişkiye gir... peki adete kaç var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?