2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

şimdi 3 olasılığın var ya adet ya yerleşme ya da kist... ama ben bunlardan yerleşmeye daha çok ihtimal veriyorum çünkü adete 6-7 gün var diyorsun.. 2-3 sonra bi test yapsana bacım

Bende aynısı oldum ve adet gordum bende hüsrana ugrayanlardsyim malesef

ne dinlicem kız seni... hem sen gayette olması gereken anlardan birinde çalışma yapmışsın...sana kaç tane öyle tablo eklerim buraya sadece poz. olduğu gün ilişki olup bi daha ilişkiye girmeyen ve hamiş olan... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızdırma beni... bu umutsuzluğu görmemiş olayım... tamam mı kuşum üzme beni

Kizlar iyi aksamlar.kizlarvbirsey sorucam cok gereksiz ve aptalca bir soru ama ..gecende pecetenin icine bozuk paralari koyup onu sarip cebime koymustum ..bugun isyerinde lavaboya gidip o peceteyle kuruladim afededersiniz umarim parazit bakteri yada virus kapmamisimdir.eve geldim sirkeyle silip bi dus aldim pofff..sinirlerim iyice yiprandi.

canım benim etkinlikten bakarmısın telde giriyorum da sonuçları hergün lovelye gönderiyordum ilk gününden beri bir garip
testlerin niye böyle yahu... ilkinde dağılmış.. diğerleri de yarısı silik yarısı koyu... bana sorarsan sen şu sıralar ilişkiye gir... peki adete kaç var

Söylemedim ama çatladim ya bugün düğünde dans ederken nerdeyse söylüyordum sustum
yok yok söyleme kuşum hatta şöyle yap yarın alacağın test cumanın sonucu olacak baktın gebelik kesinlikle var o zaman bi kan testi daha yap ama lütfen özelde olsun ki hemen alabilesin... böylece artışı görmüş olursun malum 3. gün olacak yarın...iki sonuçla birlikte minik bi patik.... ya hatta git doktora veriyorsa bi ultrason fotosu da al onunla birlikte ver hediyeni diyeceğim ama bilmiyorum zamanın var mı

kuşum umarım olmaz...bi daha yapma kız böyle tedbirsizlikler malum çok hassas aman diyim kuşum orası lazım bize

kuşum umarım olmaz...bi daha yapma kız böyle tedbirsizlikler malum çok hassas aman diyim kuşum orası lazım bize
Virus yada parazit olsaydi akintilar yesile calardi herhalde ..annem olsa buna taktigim icin kafama vururdu..bunu yazarken agliyorum..

Virus yada parazit olsaydi akintilar yesile calardi herhalde ..annem olsa buna taktigim icin kafama vururdu..bunu yazarken agliyorum..
bacım ağlama kıyamam... sen silmişsin işte sirke ile... sirke kırar varsa bi mikrop ama merak etme vajina kendini en iyi koruyan organ... içine spermle onla bunla ne kadar çok bakteri giriyor ama o akıntısı sayesinde ve asit sayesinde kendini koruyor... dediğin gibi bi sıkıntı olsa akıntı hem kokulu olur hemde rengi yeşile çalardı... üzme kendini yoktur bişey

testlerin niye böyle yahu... ilkinde dağılmış.. diğerleri de yarısı silik yarısı koyu... bana sorarsan sen şu sıralar ilişkiye gir... peki adete kaç var
Birgün ara ile ilişkiye giriyorum ama yarısı silik yarısı koyu bende çözemedim valla

Allah razı olsun canim cevabin icin ...soz konusu bebek olunca iste

Regl Ağustos 26 da oldu 2 Eylül'de bittti ve 2 Eylül de testim böle idi adet 26 eylüldür herhal de

Eklentiler

• image.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…