kociş uyudu bende yatarım şimdi, gitmeden şöle genel bi yoklama alayım dedim diöperim hepinizi Hadi baş başş
Senin oğlun olacakkkkkkkkkkk :)Puding yiyordum gel birlikte yiyelim tatlim:)
Benimkine hamile olduktan sonra soylemistm kahveyi icirme niywtimi
İyi de ben banyo yaapmasam kalkmasam bile sabaha ayağa kalkar kalkmaz akıp gidiyolarKızlar bu arada bana bi büyüğüm geçenlerde dedi ki, ilişkiden sonra ayağa kalkmamak bi tarafa sakın banyo yapma, hatta ertesi gün sabah bile banyo yapma. Akşama yap. Spermler çıkıyo geri dedi.
İyi de ben banyo yaapmasam kalkmasam bile sabaha ayağa kalkar kalkmaz akıp gidiyolaro zamana kadar yerine ulaşan ulaşmış olur zaten :)
İyi gecelerrrrrr :)Ben kaçtım hanımlar. Hepinize iyi geceler
kuşum Allah ne zaman derse o zaman olacak.... duam o vaktin yakın olması hepimiz için... en azından 1 yıl içinde hamiş kalalım bariOff mogiş of günler geçmek bilmiyor bat gelsin artık ak koyun kara koyun görelim
görürüm inşallah fıstık... sen nasılsın canımHadi bakalım önce burda sonra da hcg de gör inşaallah:)
hadi inşallah senden güzel haberler alalım ama yarın çıkmasa bile üzülme erken dahavalla adet olduğunu hiç sanmıorum üç gündür pede damla inmedi peçeteye geliyo bugün hepten azaldı ve iki kez peceteye damla demiyim kahverengi leke degdi. Kist değildir insallah yaa. Yarın test alıp salı sabahı test yapmayı düşünüyorum bakalım ne olacak. beklemedeyim
valla kuzum sanmam engel olacağını çünkü hem sancı hemde kesi ile bi şekilde pırtlatırızbende öyleyim ve çok merak ediyorum normal doğuma engel olur mu diye
sonuç derken adet olursan yaz ya da hamile kaldığın belli olursa... belirti yazarak sonucu netleştiremiyoruz ki kuşum... umarım seninde kabul olur kavuşursun miniğineCanim genelde regli gunum yaklastikca belirtilere gore biseler yaziyorum ve sonuc negatif oldugunda bir sonraki bata kadar zaten yazicak baska biseyim kalmiyorumarim bu ay herkesin dilegi kbl olur
Aman bakma tatli yedigime tatli eksi tuzlu karisik yemeyi cok severim:)Senin oğlun olacakkkkkkkkkkk :)
Çin takvimine baktın mı :)Aman bakma tatli yedigime tatli eksi tuzlu karisik yemeyi cok severim:)
Ne yalan soyliyim tombik bir oglum olmasinida isterim hayirlisi yaaSenin oğlun olacakkkkkkkkkkk :)
Yok canim :)Çin takvimine baktın mı :)
Rabbim gönlüne göre versin bende çok isterdim oğlum olmasını şükür 2 tane var :)Ne yalan soyliyim tombik bir oglum olmasinida isterim hayirlisi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?