2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar bu arada bana bi büyüğüm geçenlerde dedi ki, ilişkiden sonra ayağa kalkmamak bi tarafa sakın banyo yapma, hatta ertesi gün sabah bile banyo yapma. Akşama yap. Spermler çıkıyo geri dedi.

Kızlar bu arada bana bi büyüğüm geçenlerde dedi ki, ilişkiden sonra ayağa kalkmamak bi tarafa sakın banyo yapma, hatta ertesi gün sabah bile banyo yapma. Akşama yap. Spermler çıkıyo geri dedi.
İyi de ben banyo yaapmasam kalkmasam bile sabaha ayağa kalkar kalkmaz akıp gidiyolar o zamana kadar yerine ulaşan ulaşmış olur zaten :)

Off mogiş of günler geçmek bilmiyor bat gelsin artık ak koyun kara koyun görelim
kuşum Allah ne zaman derse o zaman olacak.... duam o vaktin yakın olması hepimiz için... en azından 1 yıl içinde hamiş kalalım bari

hadi inşallah senden güzel haberler alalım ama yarın çıkmasa bile üzülme erken daha

Canim genelde regli gunum yaklastikca belirtilere gore biseler yaziyorum ve sonuc negatif oldugunda bir sonraki bata kadar zaten yazicak baska biseyim kalmiyor umarim bu ay herkesin dilegi kbl olur
sonuç derken adet olursan yaz ya da hamile kaldığın belli olursa... belirti yazarak sonucu netleştiremiyoruz ki kuşum... umarım seninde kabul olur kavuşursun miniğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…