Baksana takvime göre neymiş cinsiyeti :)Yok canim :)
Allah bagislasin buda tatli bir kiz olur insaAllah seninki:)Rabbim gönlüne göre versin bende çok isterdim oğlum olmasını şükür 2 tane var :)
Baktim kizim olacakmisBaksana takvime göre neymiş cinsiyeti :)
Yok yaa ben hamile kalsam da yine erkek doğururum gibime geliyorAllah bagislasin buda tatli bir kiz olur insaAllah seninki:)
Pek yanılmıyor bu takvim ama hadi ya ikizse diye düşünmeden edemiyorum her hamile haberi aldığımda :)Baktim kizim olacakmistabi dogruysa :)
Kaynanam gibi 3 erkrk cocugun olacak o zmnYok yaa ben hamile kalsam da yine erkek doğururum gibime geliyor
Olsun olsun iki tane minnagim olsun yirim onlari benPek yanılmıyor bu takvim ama hadi ya ikizse diye düşünmeden edemiyorum her hamile haberi aldığımda :)
Ovu testiyse ve gergün koyu çıkıyosa test bozuk degil o kişi hamile çünkü ovu testleri hamileligi erken darkediyomuştest yapmaya devam et bakalım bu böyle ne kadar koyu gidecek ? soluklasırsa bi tuhaflık var demektr gerçi adet gününe kadar bu koyuluk devam ederse yine sorun var demektir çünkü adet döngün içinde hergün bi kadın yumurtlayamaz o zaman anlarız ki test bozuktur
İnşallaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhOlsun olsun iki tane minnagim olsun yirim onlari ben
Benimkine ikiz desem sevincte olur kizzz:)İnşallaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh
Hadi yaaa umarım öyledir :) Benimkine desem adam gece gündüz düşünür 4 çocukla napıcam diye..2 oğlum ilk evliliğimden adamın pat diye 2 çocuğu oldu zaten birde ikiz olsa ahahahahh yazık ya kıyamam :)Benimkine ikiz desem sevincte olur kizzz:)
Hayirlisi yaaHadi yaaa umarım öyledir :) Benimkine desem adam gece gündüz düşünür 4 çocukla napıcam diye..2 oğlum ilk evliliğimden adamın pat diye 2 çocuğu oldu zaten birde ikiz olsa ahahahahh yazık ya kıyamam :)
Şuan gebeliğin çok yeni kafanın içini neredeyse bununla dolu hem mutlusun hem tedirginliklerin var eminim her anne ve anne adayı gibi..O yüüzden çok normal böyle rüyalar görmen :) Korkma birşey olmaz Allaha emanet yavrularımız yiyecek ekmeği varsa sağ salim gelir kucağına..İnşallahhhhhHayirlisi yaakiz ben gecenlerde adet oldugumu hatta peceteyle silmek isteynce kucuk top gibi bebek oldugunu dusundugum seyi goruyordum genelde bu tur ruyalari anlatmayi sevmem ama uzernden 1 hafta gectibisey olmaz insaAllah
Amin tatlim gelsin sagsalim banaŞuan gebeliğin çok yeni kafanın içini neredeyse bununla dolu hem mutlusun hem tedirginliklerin var eminim her anne ve anne adayı gibi..O yüüzden çok normal böyle rüyalar görmen :) Korkma birşey olmaz Allaha emanet yavrularımız yiyecek ekmeği varsa sağ salim gelir kucağına..İnşallahhhhh
:) Ben sabah 6buçukta uyanıcam hala buralarda dolaşıyorum..İyi geceler canım görüşürüz dikkat et kendine :)Amin tatlim gelsin sagsalim bana
Sanada tatlim:) Ben sabah 6buçukta uyanıcam hala buralarda dolaşıyorum..İyi geceler canım görüşürüz dikkat et kendine :)
Kız bunlar ne aşmışsın kendini resmen abooooowwwkuşum hemde ön sevişme fazla olmadı ama 2 günde 3 kez ilişkiye girdik kayganlaştırıcı ile çünkü aşırı dardı ama gittikçe açıldı... ben önce parmaklarımla açıyorum 2 tane sokuyorum sonra penis giriyor... öyle dene ama yumoş dönemine kadar sık ilişki ve kayganlaştırıcı ile aç vajinayı sonrası kolay
valla kuzum sanmam engel olacağını çünkü hem sancı hemde kesi ile bi şekilde pırtlatırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?