- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
şimdi doktor aradı kızlar normalde 6 haftalık okması gekrekio ama geç döllenme olduğu için 4.5 haftalık gebeyim şu an
tahmini 15-30 ocak arası doğum tabi kese büyürse
saol canım cok tesekkur ederım darısı senınde basınaaaa
Üzüm ve hümüşüm tebrik ederim.Hümüşüm bizim foruma dön sana sorularım var.
şimdi doktor aradı kızlar normalde 6 haftalık okması gekrekio ama geç döllenme olduğu için 4.5 haftalık gebeyim şu an
tahmini 15-30 ocak arası doğum tabi kese büyürse
Sizin forumunuz hangisi:)
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Canım bizim 2 senedir yazıştığımız ve çok iyi arkadaşlıklar kurduğumuz bir grubumuz var yaklaşık 5-6 kızız. Başlarda çoktuk ama aramızdan ayrılanlar oldu. Biz birlikte askere gönderdik kısa dönem, bekledik, geldiler evlendik, şimdi forumumuzda herkes hamiş. Aramızda evleneceklerde var, evlenenlerde böyle işte. Bu da linki.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=539862
Ne kadar guzel.
Kardes gibi olmussunuzdur o zaman:)
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
keske herkesin ilk ayinda gobisine bebisi dolsa
edebsızzzzz nıye gelmıyokı sole gelsın
ilk aylarda da yuruyus yap dedi mi doktor peki
canım artık doktora git istersen normal değil bu durum ama belki çok bebeğe şartlandığın içinde olmamış olabilir
keske canım ama gögüslerim cok sızlıyo bugün uçları acıyo bi uzume sorayım olmusmu böle
Stres ve şartlanma olacağı varsa da oldurmuyor bilgine
Evet sorun yok haftaua perşembe kontrol randevum var bakalım ne durumda olacak bu sefer eşimle gideceğiz
kızlarrrrrr
dün doktora gittim işte akıntım var falan konuştum doktor muayene etti sonra hadi bir ultrason bakalım dedi
bi baktı ki küçücük bir kese
meğersem hamileymişim tek deneme de yok dedim inanmadımbu adet düzensizliğiyle olmaz dedim yok yok diye
sonuçta test falan yaptım kaç kere meğersem geç döllenme olmuş
kan degerını soylemedın merak ettım ayy bende gorurum ınsallah keseyı kalp atısını falan
Petty sen de benimle aynıydın git mutlaka doktora ultrasonda gözüktü kese küçük de olsa
peki normalde ne zaman olcaktın adet acaba benımde mı geç döllenme ondan mı testte cıkmıyo anlamadımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?