2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

şimdi doktor aradı kızlar normalde 6 haftalık okması gekrekio ama geç döllenme olduğu için 4.5 haftalık gebeyim şu an

tahmini 15-30 ocak arası doğum tabi kese büyürse

Sizin forumunuz hangisi:)

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Canım bizim 2 senedir yazıştığımız ve çok iyi arkadaşlıklar kurduğumuz bir grubumuz var yaklaşık 5-6 kızız. Başlarda çoktuk ama aramızdan ayrılanlar oldu. Biz birlikte askere gönderdik kısa dönem, bekledik, geldiler evlendik, şimdi forumumuzda herkes hamiş. Aramızda evleneceklerde var, evlenenlerde böyle işte. Bu da linki.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=539862

Son düzenleme:

Ne kadar guzel.
Kardes gibi olmussunuzdur o zaman:)

Ne kadar guzel.
Kardes gibi olmussunuzdur o zaman:)

Hemde nasıl. Hergün yazarız. Yazamayan olursa onuda merak ederiz. Face, instagram heryerden de arkadaşız. Artık bayağı tanıyoruz birbirimizin içini dışını.

Harika:)
Insan gormeden hissedebiliyor bazen.

canım artık doktora git istersen normal değil bu durum ama belki çok bebeğe şartlandığın içinde olmamış olabilir

hiç şartlı degılımkı ama suanda olsamda bır an önce tekrar başlasam çalışmaya modundayım gögüslerimin ucu acıyo ama

keske canım ama gögüslerim cok sızlıyo bugün uçları acıyo bi uzume sorayım olmusmu böle

canım ben ılk ordan anladım zaten adet olacagım zamankı gıbı bı acı degıl bu adet olacagım zaman ustune bastırınca acıyodu bunda egılınce kalkınca camasırım deyınce acıyo azcık darbe gelse can basımdan cıkıyo ucları ırılestı bıde halkasının resngı degısmedı oğlumdada degısmemıstı zaten dogurana kadar hıc bıse yoktu memıslerde dogduktan sonra 80 de 110 cıktı hıc abartmıyorum

peki normalde ne zaman olcaktın adet acaba benımde mı geç döllenme ondan mı testte cıkmıyo anlamadımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…