- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
kanda baktırdınmı tahmını ne kadarmıs haftası bıse dedımı benım oğlusum gıbı oldun sen
ovulasyonu anlayabilmek için canım başkada bişey yapmıcam ateş ve gün aşırı ilişki o kadar
Ben o akıntıya bakayım dedim bu kadar stres yaptım.
Siz iyi dayanıyorsunuz bunlara maşallah
Hayırlısıyla Rabbim bize de nasip etsin inşallah
doktor onlara bakmayın dedi bana insan stres oluyor dedi adetten sonra düzenli ilişki yap yeter dedi
Yok canım aklıma getirmemeye çalışıyordum ama sanki hamileymişim gibi stres yapıyordum.
Sırf bu yüzden sporu bıraktım bebeğe zarar verir jillian diye aptal kafam
kızlarrrrrr
dün doktora gittim işte akıntım var falan konuştum doktor muayene etti sonra hadi bir ultrason bakalım dedi
bi baktı ki küçücük bir kese
meğersem hamileymişim tek deneme de yok dedim inanmadımbu adet düzensizliğiyle olmaz dedim yok yok diye
sonuçta test falan yaptım kaç kere meğersem geç döllenme olmuş
yürüyüş çok iyi geliyormuş :124::124::124:
kızlarrrrrr
dün doktora gittim işte akıntım var falan konuştum doktor muayene etti sonra hadi bir ultrason bakalım dedi
bi baktı ki küçücük bir kese
meğersem hamileymişim tek deneme de yok dedim inanmadımbu adet düzensizliğiyle olmaz dedim yok yok diye
sonuçta test falan yaptım kaç kere meğersem geç döllenme olmuş
Ben o akıntıya bakayım dedim bu kadar stres yaptım.
Siz iyi dayanıyorsunuz bunlara maşallah
Hayırlısıyla Rabbim bize de nasip etsin inşallah
Ben de bir an önce adet olsam da başlasam artık çalışmalara.Beklediğimin üstünde hevesliyim nedense.Oğlumun doğduğu ilk günlerde "Bir daha asla çocuk yapmam, aslaaa" dediğim günleri unutmuş gibiyim :)
ilk aylarda da yuruyus yap dedi mi doktor pekiyürüyüş çok iyi geliyormuş :124::124::124:
Ya ne biliim arkadasim ben de ustune cok dusmuyorum ama yine de aklima geliyir bebek istediğim nasil tamamen unutabilir ki insan? Sen mesela bu surecte hic aklina getirmedin mi? Bi de bu siteye de fazla mi kapiliyorum diyorum kendi kendimedoktor onlara bakmayın dedi bana insan stres oluyor dedi adetten sonra düzenli ilişki yap yeter dedi
Evet canım 3,5 yaşında bir oğluşum var.Artık tam zamanı daha fazla arayı açmamam lazım yoksa çok yaş farkı olacak aralarında.İnşallah Allah bir evlat daha nasip eder.ayyy senındemı oğlusun varrr ne guzel allah guzel omurler nasıp etsın bı bebıs daha gelsın
Üzüm ve hümüşüm tebrik ederim.Hümüşüm bizim foruma dön sana sorularım var.
Evet canım 3,5 yaşında bir oğluşum var.Artık tam zamanı daha fazla arayı açmamam lazım yoksa çok yaş farkı olacak aralarında.İnşallah Allah bir evlat daha nasip eder.
Anladım kısmet inşallah kısa sürede olur.Stres yapmıyorum canım sadece işe yarar mı merak ediyorum ve tespit etmeye çalışıyorum yoksa ne zaman olursa olsun mantığındayım
saol canım cok tesekkur ederım darısı senınde basınaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?