AAA ERKEN GEBELİK TESTİ DİMİ HAYIRLI OLSUN LARSSON CANIM
Tahlil sonuçlarımı bugün göstericem bakalım beni tatmin edecekmi Nur hanım, kararımı sana bildiririm. Görümcem gidiyor Mükerrem beye her gittiğinde morali tavan dönüyor. gülmekten bi hal oluyorum diyor muayene sırasında. O kadar yaklamışımı iyiymiş. Ama benimde utanma sorunum olduğu için bayan tercih ettim.evet Mükerrem beyi herkes çok methediyo ama bn erkek dr olduğu için istemiyorum kadına ki utanıorum çekiniyorum erkek doktora yerin dibine girerim. İpek hanıma birkaç kez gittim dinliyo anlatıo ciddi duruşu var gülümsemeyi pek bilmeyen bide açıklayıcı değil yani sen sorunca kısa ve net cvp verip susan bi doktor çok cana yakın değil memnunum ama biraz daha sevecen olsa konuskan ve yüzü gülse rahatlatsa daha iyi olur bana göre. Bana konuskan gülümseyen bi dr lazım ya hamile kalırsam İpek hanıma gitmem gibme geliyo bilemiyorum Bnde Nur hanımı bi ara denemek istemiştim
Günaydın kızlar
Kaç olmuş cnm vücut ısınKızlar vücut ısım baya yükselmiş çok umutlandım şimdi
Evet kızlar içim bir tuhaf valla ellerim titriyor halaLarson erken gebelik testimi bu resimdeki
KAN VERMEYE GİTSENE CANIM HAYIRLI OLSUN VALLLA YUM TAKİBİ YAPTINMI SENEvet kızlar içim bir tuhaf valla ellerim titriyor hala
Hamilesinnnnnn hayırlı olsun.apaçık ortada pozitif testin.Evet kızlar içim bir tuhaf valla ellerim titriyor hala
GÜNAYDIN CANIM EYLÜL AYINI HAMİŞLER GELMEYE BAŞLADI TEK TEK İNŞALLAH DEVAMI OLUR DARISI BAŞIMIZAgünaydın güzel bayanlar ve gizcountryrose
canım ben 3.dr gittim birine pek güvenmıyorum o kullan ve ya kullanma demedı ama güvendıgım 2 dr kullan dedı evıme döneyım folık asıtımıde alcam asprınıde alcam :) bence kullanmalıyız
Sağolun kızlar darısı size inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?