ay hadi inş tatlım ben 22 sinde belli olurum bugün karbonatı yapacağım bi sanırım :) bi bardak kadar idrara bi tatlı kaşığı atıyorsun kabarırsa hamişsin demekmiş çoğunda da tutmuş hadi hayırlısıGÜNAYDIN CANIM EYLÜL AYINI HAMİŞLER GELMEYE BAŞLADI TEK TEK İNŞALLAH DEVAMI OLUR DARISI BAŞIMIZA
sen nerdydin kaygılım yaaacanımm çok sevindimm çok allahım hayırlısıyla sağlığı mutluluğla uzun ömürlü bir bebiş getirsinn :) tebrikler yeni anne:)
ERKEN DEĞİLMİ KUZUM DAHA HİÇ BİLEMEDİM Kİ BEN NAPMAM GEREKTİĞİNİ OVÜLASYONA DEVAM EDİCEM BAKALIM TEST NE DİCEK AKŞAMay hadi inş tatlım ben 22 sinde belli olurum bugün karbonatı yapacağım bi sanırım :) bi bardak kadar idrara bi tatlı kaşığı atıyorsun kabarırsa hamişsin demekmiş çoğunda da tutmuş hadi hayırlısı
sen nerdydin kaygılım yaaa
Tatlim o karbonat testi dogru degil bende daha once yapmistim kopurmudtu ama hamile degilimay hadi inş tatlım ben 22 sinde belli olurum bugün karbonatı yapacağım bi sanırım :) bi bardak kadar idrara bi tatlı kaşığı atıyorsun kabarırsa hamişsin demekmiş çoğunda da tutmuş hadi hayırlısı
Sanada günaydngünaydın güzel bayanlar ve gizcountryrose
Gunaydin tatlim bisey olmaz bence icini rahat tutGÜNAYDINLARRR:)
HMM ŞEY BİZ Bİ ŞEY OLMAZ DİYE 18.GÜNDE BİRLİKTE OLDUK KORUNMADIKK :) BU AY BENİM KORUNMAM GEREKEN AYDIBAT TARİHİMDE YOK YÜZDE BİR İHTİMAL VAR :) SİZCE Bİ ŞEY OLUR MU
REGL YUMDAN 14 GÜN SONRA DEĞİLMİ SEN AYIN KAÇINDA YUM OLDUNay hadi inş tatlım ben 22 sinde belli olurum bugün karbonatı yapacağım bi sanırım :) bi bardak kadar idrara bi tatlı kaşığı atıyorsun kabarırsa hamişsin demekmiş çoğunda da tutmuş hadi hayırlısı
ben karbonati bilmiyodu gunaaydin kizzallar ya ne cene varya sizde yarm saatdir gecmisi okuyodum sonlarinda hamis haberi aldim tebrik ederim ALLAH salicakla kucaqina almayi nasip etsin aminnnr daha önemli diye ilişki olmadı dün ama bu saba
Canim idrarin icine 1 cay kasigi karbonat koyuyorsun kabarrsa gebelik var kabarmazsa yokmus daha once yapmistim kabardi ama gebelik yok yani dogru degil
iyiyim bende aynen devam regl bitti yuma daha çok var ama hız kesmemek ve yuma kadar kondisyon kazanmak lazım değilmiiigörürüm inşallah fıstık... sen nasılsın canım
Dogru degil zaten canim karbonat testi dogru ciksa 3 aylik hamileydim insallah canim bizimde bebisimiz olacak sogan kurune devam ediyormusunben karbonati bilmiyodu gunaaydin kizzallar ya ne cene varya sizde yarm saatdir gecmisi okuyodum sonlarinda hamis haberi aldim tebrik ederim ALLAH salicakla kucaqina almayi nasip etsin aminnn
inşaallah tatlım hepimizin yüzü gülecek inşaallah Rabbim yardımcımız olsunHim anladim canim batindan once bitmesi iyi olur insallah bebisin gelir ekimde
ufff suanda kurumu iciyorum cook kotu ya ama bugun 9 gunum az kaldi bitirmeme insallah faydasi olurda bakalimDogru degil zaten canim karbonat testi dogru ciksa 3 aylik hamileydim insallah canim bizimde bebisimiz olacak sogan kurune devam ediyormusun
25 ğustostu tatlım benim yum pazartesi veya pazardıREGL YUMDAN 14 GÜN SONRA DEĞİLMİ SEN AYIN KAÇINDA YUM OLDUN
benim testte bittiERKEN DEĞİLMİ KUZUM DAHA HİÇ BİLEMEDİM Kİ BEN NAPMAM GEREKTİĞİNİ OVÜLASYONA DEVAM EDİCEM BAKALIM TEST NE DİCEK AKŞAM
BEN YENİLERİNİ ALCIAM ŞİMDİ 5 KUTU KALDI SANIRSAM BENDE AKŞAM MERAK EDİYORUM KOYABİLİRSEM KOYARIM BURAYAbenim testte bittibakalım testini merak ediyorum bende :)
İnsallah canim faydasi olur hayirlisiyla sagligiyla gelir bebisin insallah aminnnufff suanda kurumu iciyorum cook kotu ya ama bugun 9 gunum az kaldi bitirmeme insallah faydasi olurda bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?