- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
tamam etiket yap beni sonra bulamıyorumBEN YENİLERİNİ ALCIAM ŞİMDİ 5 KUTU KALDI SANIRSAM BENDE AKŞAM MERAK EDİYORUM KOYABİLİRSEM KOYARIM BURAYA
ama ben bi sayfada baktım hepsi çıktı doğru dedi anlamadım ki tabiTatlim o karbonat testi dogru degil bende daha once yapmistim kopurmudtu ama hamile degilim
Doğru degil tabi çünkü larssonda yaptı köpürmedi ama bugün larson hamile. yani elifede denettik köpürür gibi oldu geri çöktü ben hamile değilim bendede hiç köpürmeden çöktüDogru degil zaten canim karbonat testi dogru ciksa 3 aylik hamileydim insallah canim bizimde bebisimiz olacak sogan kurune devam ediyormusun
ayyyy çoook sevindim yaaa hamilesinn sennnn ay varya heycanlandım bilg başında gülüyorum yaaaaa ooooh süpeeeerrrrr
Gunaydin tatlim bisey olmaz bence icini rahat tut
kaygılım ne zamandır görüşmüyorsuk nasılsın özledim senisende mi coraspin kullanacaksın bir de bu ilk düşük sebebi araştırıldı mı yani testler yapıldı mı direk mi verdi doktorun?çok soru sordum farkındayım
iyiyiz wusltçım sen nasılsınGunaydin kizlar nasilsiniz
günaydın hanımlar nasılsınız
canım benim Rabbim ol dedi mi ne güzel de olur burda arkadaşlarımızdan hamile haberi geldikçe umutlanıp gaza geleceğiz inşaallah:)GÜNAYDINLARRR:)
HMM ŞEY BİZ Bİ ŞEY OLMAZ DİYE 18.GÜNDE BİRLİKTE OLDUK KORUNMADIKK :) BU AY BENİM KORUNMAM GEREKEN AYDIBAT TARİHİMDE YOK YÜZDE BİR İHTİMAL VAR :) SİZCE Bİ ŞEY OLUR MU
kaygılım ne zamandır görüşmüyorsuk nasılsın özledim seni
Bende tutmadi canim hatta bi arkadas musluk suyuyla yapmis muslukta hamile cikmisama ben bi sayfada baktım hepsi çıktı doğru dedi anlamadım ki tabikesin teste kadar bilemeyeceğiz sanırım hatta kırmızıları görmeyince ama umut dünyası işte
canım benim Rabbim ol dedi mi ne güzel de olur burda arkadaşlarımızdan hamile haberi geldikçe umutlanıp gaza geleceğiz inşaallah:)
günaydın asi_m sen nasılsın bebeiş nasıl?günaydın hanımlar nasılsınız
Kız inşaallah denk gelmiştir inşaallah hamilesindir.bende özledim bendeantreman yapıyormuşsunuz yum günleri için böyle devam bizde bu ay korunmalı ama haftasonu bi kaçamak yaptık umarım yum gününe denk gelmemiştir
Bende yumurtlama gunlerine girdim canim bugun akintim basladi ama kocamla kusum bu ay bos gecer sanirimbende öyle düşündüm bakalım kociş bi daha gaza gelmez umarım :) şurda bi 15 gün sonra adet olmam gerekli :) sizin nasıl gidiyor ?
Ben muslum suyuyla yaptım hatta tuzlu suyla yaptım köpürmedi demekki boşşBende tutmadi canim hatta bi arkadas musluk suyuyla yapmis muslukta hamile cikmis
Bende tutmadi canim hatta bi arkadas musluk suyuyla yapmis muslukta hamile cikmis
Kız inşaallah denk gelmiştir inşaallah hamilesindir.
Geçici ateşkes yap.sonra bir bahane bulursun yine:))Bende yumurtlama gunlerine girdim canim bugun akintim basladi ama kocamla kusum bu ay bos gecer sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?