2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Tatlim o karbonat testi dogru degil bende daha once yapmistim kopurmudtu ama hamile degilim
ama ben bi sayfada baktım hepsi çıktı doğru dedi anlamadım ki tabi kesin teste kadar bilemeyeceğiz sanırım hatta kırmızıları görmeyince ama umut dünyası işte

Dogru degil zaten canim karbonat testi dogru ciksa 3 aylik hamileydim insallah canim bizimde bebisimiz olacak sogan kurune devam ediyormusun
Doğru degil tabi çünkü larssonda yaptı köpürmedi ama bugün larson hamile. yani elifede denettik köpürür gibi oldu geri çöktü ben hamile değilim bendede hiç köpürmeden çöktü

OTE="Tospaaa, post: 382, member: 106118"]Benim adet biter yverdan sonra, başlaim çalışmalarıııııı [/QUOTE]
Ben bende ayni durumdayim doktor infilok verdi adetim bugun yarin biter hayirlisi haziran annesi oluruz insallah

GÜNAYDINLARRR:)

HMM ŞEY BİZ Bİ ŞEY OLMAZ DİYE 18.GÜNDE BİRLİKTE OLDUK KORUNMADIKK :) BU AY BENİM KORUNMAM GEREKEN AYDIBAT TARİHİMDE YOK YÜZDE BİR İHTİMAL VAR :) SİZCE Bİ ŞEY OLUR MU
canım benim Rabbim ol dedi mi ne güzel de olur burda arkadaşlarımızdan hamile haberi geldikçe umutlanıp gaza geleceğiz inşaallah:)

kaygılım ne zamandır görüşmüyorsuk nasılsın özledim seni

bende özledim bende antreman yapıyormuşsunuz yum günleri için böyle devam bizde bu ay korunmalı ama haftasonu bi kaçamak yaptık umarım yum gününe denk gelmemiştir

ama ben bi sayfada baktım hepsi çıktı doğru dedi anlamadım ki tabi kesin teste kadar bilemeyeceğiz sanırım hatta kırmızıları görmeyince ama umut dünyası işte
Bende tutmadi canim hatta bi arkadas musluk suyuyla yapmis muslukta hamile cikmis

canım benim Rabbim ol dedi mi ne güzel de olur burda arkadaşlarımızdan hamile haberi geldikçe umutlanıp gaza geleceğiz inşaallah:)

rabbim ol deyince olur illa bi kerelikten bi şey olmaz dedik ama doktorlar bu ay dikkat edin dedi küçük bi yaramazlık :)

bende özledim bende antreman yapıyormuşsunuz yum günleri için böyle devam bizde bu ay korunmalı ama haftasonu bi kaçamak yaptık umarım yum gününe denk gelmemiştir
Kız inşaallah denk gelmiştir inşaallah hamilesindir.

bende öyle düşündüm bakalım kociş bi daha gaza gelmez umarım :) şurda bi 15 gün sonra adet olmam gerekli :) sizin nasıl gidiyor ?
Bende yumurtlama gunlerine girdim canim bugun akintim basladi ama kocamla kusum bu ay bos gecer sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…