2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bende yumurtlama gunlerine girdim canim bugun akintim basladi ama kocamla kusum bu ay bos gecer sanirim
barış barış canım böyle bi günde küsülür mü ki hiç istediğini al triplere devam ama es geçme ne kadar bekliyoruz biz bugünleri

Bende yumurtlama gunlerine girdim canim bugun akintim basladi ama kocamla kusum bu ay bos gecer sanirim

kocan uzakta sanırım bugünlerde kısmet ama ekimde kaçırma eşini . bu ayda yine de yapın sizz bu işler belli olmaz :)

KIZLAR YAAA BİRSEY SORACAGIM DUN KASIKLARIM COK AGRIDI GECE ACILE GITTIK GEBELIK İÇİN DE BAKTIRDIM HEPSONUÇ 0.1 CIKARDI BU DEFA 2 CIKMIŞ GÜNÜME 5 GÜN VAR DAHA AYYY OLUR MU Kİİİ YAA ÇOK HEYECAN YAPTIM

küsüm mü ben orayı kuşum anlamışım bi an ama kocam yok diye anladımmm küsmek ne demekmişşşş yok yok küslük olmazz küslük huzursuzluktan başka bi şey değil iki gün daha küsme sonra küsersin lütfennn :)

Ama beni cok sinirlendirdi bende dun cocuk mocuk yok sana istemiyorum dedim sesini cikarmadi birazdan gelir isten bisey olmamis gibi yaklasir

KIZLAR YAAA BİRSEY SORACAGIM DUN KASIKLARIM COK AGRIDI GECE ACILE GITTIK GEBELIK İÇİN DE BAKTIRDIM HEPSONUÇ 0.1 CIKARDI BU DEFA 2 CIKMIŞ GÜNÜME 5 GÜN VAR DAHA AYYY OLUR MU Kİİİ YAA ÇOK HEYECAN YAPTIM
ay hadi inşalllah canım güzel haberlerini bekliyoruzzz

KIZLARRRR DUYUNN SESİMİİİİ. BİRSEY SORDUM DA CVP VERİR MİSİNİZ?

aaa ilginç bi durum olmuş canım çok düşük değer zaten gebelik için yeterli değil ama sen 5 gün sonra yine tekrarla testini hayırlısı olsun hakkında :)

günaydın kızlar ümitlenmek istemiyorum batima 1 hafta var ama birşeyler hissediyorum gibi sık tuvalete gider oldum kasıklarımda üşütmüşüm gibi sürekli bir ağrı var sağ kasığıma arada batmalar oluyor akıntı fora zaten ya sağlam üşüttüm yada işte ne bileyim konuşurken nefesim yetmiyor falan filan

aaa ilginç bi durum olmuş canım çok düşük değer zaten gebelik için yeterli değil ama sen 5 gün sonra yine tekrarla testini hayırlısı olsun hakkında :)

EVET ÇOK DÜŞÜK CANIM BİLİYORUM 6 DEFA TEST YAPTIRDIM DAHA ÖNCE HEP 0.1 ÇIKTI BUGÜN BÖYLE CIKINCA HEYECAN YAPTIM. ADETTEN ÖNCE NORMALDE BU DEĞER YÜKSELİR Mİ Kİ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…