- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
barış barış canım böyle bi günde küsülür mü ki hiç istediğini al triplere devam ama es geçme ne kadar bekliyoruz biz bugünleriBende yumurtlama gunlerine girdim canim bugun akintim basladi ama kocamla kusum bu ay bos gecer sanirim
Bende yumurtlama gunlerine girdim canim bugun akintim basladi ama kocamla kusum bu ay bos gecer sanirim
İyiyim bende canimiyiyiz wusltçım sen nasılsın
Allah ol dedimmi olurbu ay korunmam gerekli kimyasalın üstüne adet olmadan hamiş kalma dedi doktorlaryoksa çok isterim gününe gelmiş olsun
Bende yumurtlama gunlerine girdim canim bugun akintim basladi ama kocamla kusum bu ay bos gecer sanirim
Evet bos bencede ilk suyla yapmisti sanirim o arkadasBen muslum suyuyla yaptım hatta tuzlu suyla yaptım köpürmedi demekki boşş
o ne öyle ne yapıyosunuz musluk sularıyla ?????Ben muslum suyuyla yaptım hatta tuzlu suyla yaptım köpürmedi demekki boşş
Kızlar cuma günku değer 185 düşük mu sizce
Ama beni cok sinirlendirdi bende dun cocuk mocuk yok sana istemiyorum dedim sesini cikarmadi birazdan gelir isten bisey olmamis gibi yaklasirküsüm mü ben orayı kuşum anlamışım bi an ama kocam yok diye anladımmm küsmek ne demekmişşşş yok yok küslük olmazz küslük huzursuzluktan başka bi şey değil iki gün daha küsme sonra küsersin lütfennn:)
şuanlık iyıyız persembe tekrar kontrolum var bakalım ozaman daha net bısey soylıyebılırım allaha sukur bır sıkayetım yok sızlerden haberler neler yenı hamıs varmıgünaydın asi_m sen nasılsın bebeiş nasıl?
ay hadi inşalllah canım güzel haberlerini bekliyoruzzzKIZLAR YAAA BİRSEY SORACAGIM DUN KASIKLARIM COK AGRIDI GECE ACILE GITTIK GEBELIK İÇİN DE BAKTIRDIM HEPSONUÇ 0.1 CIKARDI BU DEFA 2 CIKMIŞ GÜNÜME 5 GÜN VAR DAHA AYYY OLUR MU Kİİİ YAA ÇOK HEYECAN YAPTIM
küskünlüklerin arkasından ateşli birleşmeler gelir kuzuuummm boşver sen işine bak kaçmaz bu günler 3 hafta onumu beklicen bi dahaBende yumurtlama gunlerine girdim canim bugun akintim basladi ama kocamla kusum bu ay bos gecer sanirim
KIZLAR YAAA BİRSEY SORACAGIM DUN KASIKLARIM COK AGRIDI GECE ACILE GITTIK GEBELIK İÇİN DE BAKTIRDIM HEPSONUÇ 0.1 CIKARDI BU DEFA 2 CIKMIŞ GÜNÜME 5 GÜN VAR DAHA AYYY OLUR MU Kİİİ YAA ÇOK HEYECAN YAPTIM
Ama beni cok sinirlendirdi bende dun cocuk mocuk yok sana istemiyorum dedim sesini cikarmadi birazdan gelir isten bisey olmamis gibi yaklasir
Bilmiyorum canim cok sinirlendirdi beni biseyolmamis gibi yaklasir zaten o bana birazdan gelir istenbarış barış canım böyle bi günde küsülür mü ki hiç istediğini al triplere devam ama es geçme ne kadar bekliyoruz biz bugünleri
aaa ilginç bi durum olmuş canım çok düşük değer zaten gebelik için yeterli değil ama sen 5 gün sonra yine tekrarla testini hayırlısı olsun hakkında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?