Karbonatı idraarına atarsan kabarırsa hamile kabarmazsa hamile degil diye bişeyler okumuştuk eski kocakarılar öyle ögreniyomuş sözde.hamileligi kanıtlanmış elife denettik az köpürür gibi yapmış dibine çökmüş.ben hamile degilim bende denedim çöktü.larssonada denettik kabarmadı.wuslt da denedi kabarmadı galiba.yani nanayyyy bacım öyle bişey yoko ne öyle ne yapıyosunuz musluk sularıyla ?????
Neyse bi gelsin bakarizGeçici ateşkes yap.sonra bir bahane bulursun yine:))
nerde eski karbonatlar :)Karbonatı idraarına atarsan kabarırsa hamile kabarmazsa hamile degil diye bişeyler okumuştuk eski kocakarılar öyle ögreniyomuş sözde.hamileligi kanıtlanmış elife denettik az köpürür gibi yapmış dibine çökmüş.ben hamile degilim bende denedim çöktü.larssonada denettik kabarmadı.wuslt da denedi kabarmadı galiba.yani nanayyyy bacım öyle bişey yok
tatlimm hayirli olsun cok sevindim srnin adina bak hic gerek kalmadi hgs filmine falan Rabbim sesini duydu
EVET ÇOK DÜŞÜK CANIM BİLİYORUM 6 DEFA TEST YAPTIRDIM DAHA ÖNCE HEP 0.1 ÇIKTI BUGÜN BÖYLE CIKINCA HEYECAN YAPTIM. ADETTEN ÖNCE NORMALDE BU DEĞER YÜKSELİR Mİ Kİ?
birşey olmaz inşaallah tatlım, bebişiniz gelsin de tüm yaramazlıkları o yapacak evderabbim ol deyince olur illa bi kerelikten bi şey olmaz dedik ama doktorlar bu ay dikkat edin dedi küçük bi yaramazlık :)
bu değer yükselir mi bilemiyorum ama 5 e kadar gebelik sayılmıyorsa 2 3 4 çıkma ihtimali var demekki ... en iyisi adet gününde yine yaptır ama değerin epey düşük kısmet dur bakalım yani şu an bi şey yok gibi devam et heyecanını anlıyorum
Pozitif olmasını bekleme pozitife yakın ister hergün istersen gün aşırı yap 1 haftayı boş geçirmeNeyse bi gelsin bakariz
Ev alacaktik ikimizde begenmistik dun annesigile gitmisti ben sonradan gittim ben gitmeden aklina girmisler sanirim orayi almayacagiz dedi bana sebep ney dedim burdan alacagiz dedi bende sinirlendim veryansin ysptim sen boyle yaptikca hormonlarimi alt ust ediyorsun dedim cok sinirliyim ev falan istemiyorum alma dedim cocukta yok sana dedim zaten bu streslede olmaz dedimsende bi şey olmamış gibi yaklaş ortada buluşun
laarsonu gördüm sabah çok mutlu oldum ya gebelik testini koymuş içim bir hoş oldu benimde; ne çok üzülüyordu bu ayda yok diye mogamiye bana üzgün surat koy dedi durdu bat gelmeden; bebeşin Allah'a emanet olsun annesine de sımsıkı tutunsun inşaallah teyzeleri duacı onaşuanlık iyıyız persembe tekrar kontrolum var bakalım ozaman daha net bısey soylıyebılırım allaha sukur bır sıkayetım yok sızlerden haberler neler yenı hamıs varmı
birşey olmaz inşaallah tatlım, bebişiniz gelsin de tüm yaramazlıkları o yapacak evde, tabi antrenman lazım yawrum nasıl olacak bebiş, üşenenin oğlu kızı olmaz demiş büyüklerimiz ne güzel demişler
Ev alacaktik ikimizde begenmistik dun annesigile gitmisti ben sonradan gittim ben gitmeden aklina girmisler sanirim orayi almayacagiz dedi bana sebep ney dedim burdan alacagiz dedi bende sinirlendim veryansin ysptim sen boyle yaptikca hormonlarimi alt ust ediyorsun dedim cok sinirliyim ev falan istemiyorum alma dedim cocukta yok sana dedim zaten bu streslede olmaz dedim
Canim ilgincmis olabilir bat gunu tekrar yaptirkan testini insallah bebisin vardirKIZLAR YAAA BİRSEY SORACAGIM DUN KASIKLARIM COK AGRIDI GECE ACILE GITTIK GEBELIK İÇİN DE BAKTIRDIM HEPSONUÇ 0.1 CIKARDI BU DEFA 2 CIKMIŞ GÜNÜME 5 GÜN VAR DAHA AYYY OLUR MU Kİİİ YAA ÇOK HEYECAN YAPTIM
şuanlık iyıyız persembe tekrar kontrolum var bakalım ozaman daha net bısey soylıyebılırım allaha sukur bır sıkayetım yok sızlerden haberler neler yenı hamıs varmı
İyi yapmışsın kız ne varsa analarının kıçlarına sokuluyor bunlar ben anlamıyorum.anasının yanından alınca nooluyomuş sanki.fiştikçiler hemen kandırmışlar.gaza vermek gibi oluyo ama çook sinir oldum.benim kaynım geldi aklıma bizde ev alırken hiçbirine sormafık benim buldugum begendigim 150 metre karelik sıfır bir daire vardı eşimde aldı tapuyuda bana yaptı.kaynımda ne gerek vardı okadar masrafa too ordan evmi alınırmış kendilere uzakmış falan.karının üstüne evmi alınırmış falan.onları duyunca sinir oldum onlar geldi aklıma oyüzden aşırı tepkim oldu kusura bakma bacım.Ev alacaktik ikimizde begenmistik dun annesigile gitmisti ben sonradan gittim ben gitmeden aklina girmisler sanirim orayi almayacagiz dedi bana sebep ney dedim burdan alacagiz dedi bende sinirlendim veryansin ysptim sen boyle yaptikca hormonlarimi alt ust ediyorsun dedim cok sinirliyim ev falan istemiyorum alma dedim cocukta yok sana dedim zaten bu streslede olmaz dedim
Ben bende ayni durumdayim doktor infilok verdi adetim bugun yarin biter hayirlisi haziran annesi oluruz insallah[/QUOTE]OTE="Tospaaa, post: 382, member: 106118"]Benim adet biter yverdan sonra, başlaim çalışmalarıııııı
Bi gelsin isten bakariz bu sinirle nasil olacaksa sabaha kadar uyumadim kusura bakma canimsizinde kafanizi sisirdimev meselesi mibu insanlar çok ilginççç çok kızdırıyorlar beniii hayır senin istediğin yer olsunnn hayırlısı neresi ise o olsun ama istediğin yer olsun onların istediği yer değil sen bu gece güzel bi çalışma yapp sonraa o ev içime sinmiyor de sonra yok derse yine küs :):):)
KIZLAR YAAA BİRSEY SORACAGIM DUN KASIKLARIM COK AGRIDI GECE ACILE GITTIK GEBELIK İÇİN DE BAKTIRDIM HEPSONUÇ 0.1 CIKARDI BU DEFA 2 CIKMIŞ GÜNÜME 5 GÜN VAR DAHA AYYY OLUR MU Kİİİ YAA ÇOK HEYECAN YAPTIM
Evet anlamiyorum ki annesinden ayrilmak istemiyorsa evlenmeseydi hergun aksam yemeginde ordayiz sikildim artik ben evimde ayri yapmak istiyorum uzak alirsak hergun gelmeyiz diye dusunuyordumİyi yapmışsın kız ne varsa analarının kıçlarına sokuluyor bunlar ben anlamıyorum.anasının yanından alınca nooluyomuş sanki.fiştikçiler hemen kandırmışlar.gaza vermek gibi oluyo ama çook sinir oldum.benim kaynım geldi aklıma bizde ev alırken hiçbirine sormafık benim buldugum begendigim 150 metre karelik sıfır bir daire vardı eşimde aldı tapuyuda bana yaptı.kaynımda ne gerek vardı okadar masrafa too ordan evmi alınırmış kendilere uzakmış falan.karının üstüne evmi alınırmış falan.onları duyunca sinir oldum onlar geldi aklıma oyüzden aşırı tepkim oldu kusura bakma bacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?