2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ok o konuşmayı hatırlıyorum da musluk deyince devreler yandı benim

ONA NEYSE YA SİNİR OLURUM BÖYLELERİNE TATLIM SEN BOŞVER BİZ ARABA ALACAKTIK HEPSİNİN AĞZI AÇILDI BEN TIKTIM O LAFLARI AĞIZLARINA

Evet anlamiyorum ki annesinden ayrilmak istemiyorsa evlenmeseydi hergun aksam yemeginde ordayiz sikildim artik ben evimde ayri yapmak istiyorum uzak alirsak hergun gelmeyiz diye dusunuyordum
Kaç aylık evlisiniz

off canım ya kader arkadaşım bende aynı şeyleri yaşıyorum ev sitiyoruz ama biz görmeden alınmıycak deniyor olay ev aldıramamak saray bulsak aldırmazlar sende saray bulsan istediğin yerden aldırmazlar çok sinir bozucu bir dürüm bende öyle kızdığım zaman bebek bunlara çok diyorum şahsen allah kolaylık versin

KIZLARRRR DUYUNN SESİMİİİİ. BİRSEY SORDUM DA CVP VERİR MİSİNİZ?
olabilir tatlım ya bence her ihtimale karşın dikkatli olunmalı bence bat gününde tekrar baktır ya da bence 4 gün sonra falan evde test yap bu değer hepimiz için umut demiii yaaa

KAN VERMEYE GİTSENE CANIM HAYIRLI OLSUN VALLLA YUM TAKİBİ YAPTINMI SEN
kan verdim canım yarın öğleden sonra alıcam sonucu hayırlısıyla.evet yum takıbı yaptım ovu testlerıyle 14. gun pozıtıfı gordum o gun ılıskı oldu ondan sonrakı 4 gun boyunca hıc ılıskı olmadı canım..3 gun benım koca uyudu sonrakı gunde ben vermedımm derken yumurta kactı dıe dusunmustum oyuzden bu ayda umutsuzdum allah bılıyorya demekkı nasıpte yok dedım allah denk getırmıyor yum gunlerını bıle demıstım..ama kısmet ıste mevlam ol deyınce oluyormus..

kaygılıcım inş allah hayırlısını verır..öyle şaşkın ve garibim ki anlatamam..hani içimdeki sevinçmi şaşkınlıkmı böyle tuhafım durgunlastım..bu ay regliden sonra meryem suresını okudum hergun daha 41 gün olmadı devam edıcem ıns bıtene kadar.

tatlimm hayirli olsun cok sevindim srnin adina bak hic gerek kalmadi hgs filmine falan Rabbim sesini duydu
en cok sevındıgım konuda bu cnm rahım fılmıne gerek kalmadı..
allah kımseye dert verıp derman aratmasın inş..hamile kalamamak,,anne olamamak hissi bir kadın için en buyuk imtihan bence.bızlere bahsedılmıs bu duygudan mahrum kalmak cok üzücü..mevlam hepinizin kucaklarını bos bırakmasın inş kuzucuklarım

ONA NEYSE YA SİNİR OLURUM BÖYLELERİNE TATLIM SEN BOŞVER BİZ ARABA ALACAKTIK HEPSİNİN AĞZI AÇILDI BEN TIKTIM O LAFLARI AĞIZLARINA
Eşimi yemiş yiyecegi kadar kendi karısı boşuyomuş kiradan bıktım diye buda eşime demiş

Bi gelsin isten bakariz bu sinirle nasil olacaksa sabaha kadar uyumadim kusura bakma canimsizinde kafanizi sisirdim

o ne demek öyle hepimiz problemlerimizi paylaşıyorz burda şişirmek fln duymayayım bi daha da haberdar et bak güzellikle dene ikna etmeye çalış olmadı kötülükle :) ama bi şekilde senin istediğin olsun onlarında fenalıkları kendi başlarına dursun

Ben sana dün demiştim tam dogru zamanlarda birliktelik olmuş diye bak allah

Günaydın kızlar...

Çok güzel bir yıldönümü geçirip geldim haftasonu.

Asıl bomba benim ovulasyon testini bırakmayıp 17. günde koyu çizgiyi görmemdi. 18. gün yani bu hafta cts biz otelimize gittik bu ara ben ovulasyonu sabah akşam yaptım. Cts de koyu çizgiydi yine pazar çatladı yumıurtam yani adetimin tam 19. günü. İlişkiyede geçen hafta çarşambadan beri hergün giriyoruz. Cts-pazar ise günde iki kere sabah akşam girdik. Umarım bu ay güzel haberleri alırım artık. Siz siz olun ovulasyon testini koyulaşmıyor diye bırakmayın. Ben geçtiğimiz ay 14. gün görmüştüm koyu çizgiyi bu ay göremedim diye çok umutsuzdum ama 17. gün allah nasip etti yine gördüm geçte olsa.

Aşağıdaki de 17. gün gördüğüm pozitif ovulasyon testim, 18'indede aynı koyulukta gördüm. Geçen ayda 14 ve 15. gün görmüştüm 16'da çatlamıştı.

Eklentiler

• image.webp
    215,3 KB · Görüntüleme: 47
  • image.webp
    173,4 KB · Görüntüleme: 41

larsson hamile kaldığım ay bu topicten iki şeyi yaptım biri adet bitimindeki ilişkiden sonra yüzüstü yatmak diğeri senin şu verdiğin duayı suya 21 kez okuyup içmek belki hepsi sadece bi motive ama inanarak yapmak çok farklı ben buna inanıyorum . sen düşün senelerdir bugünü bu zamanı bekliyorsun ben çok duygulandım beklediğin evladın geliyor inşallah sonunda allahımm bu mutluluğunu bir ömür sürdürsün evladınla sağlıklı uzun ömürler versin :)

günaydın kızlar sabah içimde çok tuhaf bir hisle uyandım. bilgisayarı açtım ve başladım yazmaya kendimi zor durdurdum çünkü biraksambütün gün yazabilirdim. bebeğime bir mektup yazdım sanırım buna hergün devam edeceğim. bu arada hamiş falan değilim yanlış anlaşılma olmasın

varlığını bile bilmediğim birine mektup yazmak :) !!!

evet bu benden başka birine saçma gelebilir.hele baban duysa yine boş işler peşindesin der bana ama ben seni 5 aydır her ay heyecanla bekliyorum. ben geldim diyeceğin anı iple çekiyorum. tamam sizin gibi nazlı bebeklerin gelişini beklemek için beş ay çok uzun bir süre değil hele sana kavuşmak için gittiğim doktorlara kalırsa çok az bir süre. en az bir sene beklemem lazımmış. iyi de 1 sene böyle bekle sonra bir zaman da tedavi süresini bekle annenin ömründen ömür gidiyor be bebeğim.

ve sana bir sır vereyim mi baban bu sıralar fazla cool takılıyor. ne zaman kısmetse o zaman olur modunda belki beni üzmemek için belki de kendini çok kaptırmamak için böyle davranıyor biliyorum. ama şunu çok iyi biliyorum ki o da seni çok istiyor. ne zaman bebekten konu açılsa gözlerinin için gülüyor.

babanı çok seviyorum bebeğim. ve seni onun kollarında gördüğümde ikinize de daha çok aşık olacağım. o anı hayal ettiğimde bile sanki cenneti yaşıyorum.

annen seni çok seviyor bebeğim ve ona vereceğin mutlu haberi sabırsızlıkla bekliyor günleri günlere katıyor. belkide şuan benimlesin. içimdesin bilmiyorum. ama anneni daha fazla bekletmeyeceğini biliyorum en kısa zamanda bana gleceğini biliyorum.

sen daha karnımdayken bile ben sana masallar öğretmeye başlamış olacağım. ninniler söyleyeceğim ki sesim hiç güzel değil ama sen benim sesime hayran kalacaksın heryerde benim kokumu arayacaksın. senin gibi harika bir hayranım mükemmel bir dinleyicim olacağı için çok şanslıyım.

sonra sen dünyaya geleceksin seni uzun uzun koklayacağım. canını acıtmaktan korktuğum için belki sana sıkıca sarılamayacağım ama seni doyasıya koklayacağım. seni evimize getireceğiz babanla birlikte her köşesinde emeğimizin olan evimize geleceksin. evimizi hayatımızı yüreğimizi şenlendireceksin. İşte o zaman harika bir aile olacağız bebeğim.

sen beşiğini çok beğeneceksin renkli dönencelerine bakarken uykuya dalacaksın. ya da babanla ben seni uyutmaya çalışırken biz uykuya dalacağız ama emin ol her iki ihtimalde de çok mutlu olacağız.

seni çok seviyorum.

CANIM POZİTİF O ÇİFT ÇİZGİ DEĞİLİM BEN T NİNDE BELİRGİN OLDUĞU GÜN İLİŞKİ OLDU DEMİ

alllahh beee :) derim ben buna artık bugünün 3. iyi umutlarına eklerim eee bat ne zaman de bakalım ben onu beklicemmm bu ay tarih alıyım:) sen bekleme sakın düşünme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…