ok o konuşmayı hatırlıyorum da musluk deyince devreler yandı benimKarbonatı idraarına atarsan kabarırsa hamile kabarmazsa hamile degil diye bişeyler okumuştuk eski kocakarılar öyle ögreniyomuş sözde.hamileligi kanıtlanmış elife denettik az köpürür gibi yapmış dibine çökmüş.ben hamile degilim bende denedim çöktü.larssonada denettik kabarmadı.wuslt da denedi kabarmadı galiba.yani nanayyyy bacım öyle bişey yok
ONA NEYSE YA SİNİR OLURUM BÖYLELERİNE TATLIM SEN BOŞVER BİZ ARABA ALACAKTIK HEPSİNİN AĞZI AÇILDI BEN TIKTIM O LAFLARI AĞIZLARINAİyi yapmışsın kız ne varsa analarının kıçlarına sokuluyor bunlar ben anlamıyorum.anasının yanından alınca nooluyomuş sanki.fiştikçiler hemen kandırmışlar.gaza vermek gibi oluyo ama çook sinir oldum.benim kaynım geldi aklıma bizde ev alırken hiçbirine sormafık benim buldugum begendigim 150 metre karelik sıfır bir daire vardı eşimde aldı tapuyuda bana yaptı.kaynımda ne gerek vardı okadar masrafa too ordan evmi alınırmış kendilere uzakmış falan.karının üstüne evmi alınırmış falan.onları duyunca sinir oldum onlar geldi aklıma oyüzden aşırı tepkim oldu kusura bakma bacım.
Kaç aylık evlisinizEvet anlamiyorum ki annesinden ayrilmak istemiyorsa evlenmeseydi hergun aksam yemeginde ordayiz sikildim artik ben evimde ayri yapmak istiyorum uzak alirsak hergun gelmeyiz diye dusunuyordum
off canım ya kader arkadaşım bende aynı şeyleri yaşıyorum ev sitiyoruz ama biz görmeden alınmıycak deniyor olay ev aldıramamak saray bulsak aldırmazlar sende saray bulsan istediğin yerden aldırmazlar çok sinir bozucu bir dürüm bende öyle kızdığım zaman bebek bunlara çok diyorum şahsen allah kolaylık versinEv alacaktik ikimizde begenmistik dun annesigile gitmisti ben sonradan gittim ben gitmeden aklina girmisler sanirim orayi almayacagiz dedi bana sebep ney dedim burdan alacagiz dedi bende sinirlendim veryansin ysptim sen boyle yaptikca hormonlarimi alt ust ediyorsun dedim cok sinirliyim ev falan istemiyorum alma dedim cocukta yok sana dedim zaten bu streslede olmaz dedim
olabilir tatlım ya bence her ihtimale karşın dikkatli olunmalı bence bat gününde tekrar baktır ya da bence 4 gün sonra falan evde test yap bu değer hepimiz için umut demiii yaaaKIZLARRRR DUYUNN SESİMİİİİ. BİRSEY SORDUM DA CVP VERİR MİSİNİZ?
kan verdim canım yarın öğleden sonra alıcam sonucu hayırlısıyla.evet yum takıbı yaptım ovu testlerıyle 14. gun pozıtıfı gordum o gun ılıskı oldu ondan sonrakı 4 gun boyunca hıc ılıskı olmadı canım..3 gun benım koca uyudu sonrakı gunde ben vermedımm derken yumurta kactı dıe dusunmustum oyuzden bu ayda umutsuzdum allah bılıyorya demekkı nasıpte yok dedım allah denk getırmıyor yum gunlerını bıle demıstım..ama kısmet ıste mevlam ol deyınce oluyormus..KAN VERMEYE GİTSENE CANIM HAYIRLI OLSUN VALLLA YUM TAKİBİ YAPTINMI SEN
kaygılıcım inş allah hayırlısını verır..öyle şaşkın ve garibim ki anlatamam..hani içimdeki sevinçmi şaşkınlıkmı böyle tuhafım durgunlastım..bu ay regliden sonra meryem suresını okudum hergun daha 41 gün olmadı devam edıcem ıns bıtene kadar.bu bugünün bu ayınnn en güzel sürpriziiiiiiii canımm maşallah tebrik ederim bebişşş geliyor annesinin özlemle beklediği işte bu allahım sana sağlıklı uzun ömürlü bir bebişşş versinnn :):):)
en cok sevındıgım konuda bu cnm rahım fılmıne gerek kalmadı..tatlimm hayirli olsun cok sevindim srnin adina bak hic gerek kalmadi hgs filmine falan Rabbim sesini duydu
Eşimi yemiş yiyecegi kadar kendi karısı boşuyomuş kiradan bıktım diye buda eşime demişONA NEYSE YA SİNİR OLURUM BÖYLELERİNE TATLIM SEN BOŞVER BİZ ARABA ALACAKTIK HEPSİNİN AĞZI AÇILDI BEN TIKTIM O LAFLARI AĞIZLARINA
Bi gelsin isten bakariz bu sinirle nasil olacaksa sabaha kadar uyumadim kusura bakma canimsizinde kafanizi sisirdim
işleyen demir pas tutmaz , boş duranı ne kul sever ne Allah, gibi birçok atasözümüzün gereğini yerine getirmek lazım:)çalışmak güzeldirbende batım geçsin artık doya doya bebiş çalışması yapmak istiyorum :)
Ayyyy bizim kızlar Arap atı gibi sonradan açıldı valla :) Eylülde yok hamiş dedik dedik, herkes peşpeşe haberleri patlatıyo
Ben sana dün demiştim tam dogru zamanlarda birliktelik olmuş diye bak allahkan verdim canım yarın öğleden sonra alıcam sonucu hayırlısıyla.evet yum takıbı yaptım ovu testlerıyle 14. gun pozıtıfı gordum o gun ılıskı oldu ondan sonrakı 4 gun boyunca hıc ılıskı olmadı canım..3 gun benım koca uyudu sonrakı gunde ben vermedımm derken yumurta kactı dıe dusunmustum oyuzden bu ayda umutsuzdum allah bılıyorya demekkı nasıpte yok dedım allah denk getırmıyor yum gunlerını bıle demıstım..ama kısmet ıste mevlam ol deyınce oluyormus..
kaygılıcım inş allah hayırlısını verır..öyle şaşkın ve garibim ki anlatamam..hani içimdeki sevinçmi şaşkınlıkmı böyle tuhafım durgunlastım..bu ay regliden sonra meryem suresını okudum hergun daha 41 gün olmadı devam edıcem ıns bıtene kadar.
en cok sevındıgım konuda bu cnm rahım fılmıne gerek kalmadı..
allah kımseye dert verıp derman aratmasın inş..hamile kalamamak,,anne olamamak hissi bir kadın için en buyuk imtihan bence.bızlere bahsedılmıs bu duygudan mahrum kalmak cok üzücü..mevlam hepinizin kucaklarını bos bırakmasın inş kuzucuklarım
hayır cnm yazın gelmedı tekrardan kontrol edıyorumbana cevap yazmadınız acaba yazım gitmedi mi
kan verdim canım yarın öğleden sonra alıcam sonucu hayırlısıyla.evet yum takıbı yaptım ovu testlerıyle 14. gun pozıtıfı gordum o gun ılıskı oldu ondan sonrakı 4 gun boyunca hıc ılıskı olmadı canım..3 gun benım koca uyudu sonrakı gunde ben vermedımm derken yumurta kactı dıe dusunmustum oyuzden bu ayda umutsuzdum allah bılıyorya demekkı nasıpte yok dedım allah denk getırmıyor yum gunlerını bıle demıstım..ama kısmet ıste mevlam ol deyınce oluyormus..
kaygılıcım inş allah hayırlısını verır..öyle şaşkın ve garibim ki anlatamam..hani içimdeki sevinçmi şaşkınlıkmı böyle tuhafım durgunlastım..bu ay regliden sonra meryem suresını okudum hergun daha 41 gün olmadı devam edıcem ıns bıtene kadar.
allah kımseye dert verıp derman aratmasın inş..hamile kalamamak,,anne olamamak hissi bir kadın için en buyuk imtihan bence.bızlere bahsedılmıs bu duygudan mahrum kalmak cok üzücü..mevlam hepinizin kucaklarını bos bırakmasın inş kuzucuklarım
kan verdim canım yarın öğleden sonra alıcam sonucu hayırlısıyla.evet yum takıbı yaptım ovu testlerıyle 14. gun pozıtıfı gordum o gun ılıskı oldu ondan sonrakı 4 gun boyunca hıc ılıskı olmadı canım..3 gun benım koca uyudu sonrakı gunde ben vermedımm derken yumurta kactı dıe dusunmustum oyuzden bu ayda umutsuzdum allah bılıyorya demekkı nasıpte yok dedım allah denk getırmıyor yum gunlerını bıle demıstım..ama kısmet ıste mevlam ol deyınce oluyormus..
Günaydın kızlar...
Çok güzel bir yıldönümü geçirip geldim haftasonu.
Asıl bomba benim ovulasyon testini bırakmayıp 17. günde koyu çizgiyi görmemdi. 18. gün yani bu hafta cts biz otelimize gittik bu ara ben ovulasyonu sabah akşam yaptım. Cts de koyu çizgiydi yine pazar çatladı yumıurtam yani adetimin tam 19. günü. İlişkiyede geçen hafta çarşambadan beri hergün giriyoruz. Cts-pazar ise günde iki kere sabah akşam girdik. Umarım bu ay güzel haberleri alırım artık. Siz siz olun ovulasyon testini koyulaşmıyor diye bırakmayın. Ben geçtiğimiz ay 14. gün görmüştüm koyu çizgiyi bu ay göremedim diye çok umutsuzdum ama 17. gün allah nasip etti yine gördüm geçte olsa.
Aşağıdaki de 17. gün gördüğüm pozitif ovulasyon testim, 18'indede aynı koyulukta gördüm. Geçen ayda 14 ve 15. gün görmüştüm 16'da çatlamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?