Ne istiyorlar anlamiyorum hayir kendileri diyorlardi nerden isterseniz alin diye simdi ne oldu ki o zaman onlar baksinlar eve nasil olsa onlarin istedigi olacak off cok sinirliyim cokoff canım ya kader arkadaşım bende aynı şeyleri yaşıyorum ev sitiyoruz ama biz görmeden alınmıycak deniyor olay ev aldıramamak saray bulsak aldırmazlar sende saray bulsan istediğin yerden aldırmazlar çok sinir bozucu bir dürüm bende öyle kızdığım zaman bebek bunlara çok diyorum şahsen allah kolaylık versin
hayır cnm yazın gelmedı tekrardan kontrol edıyorum
Tatlişkom ben rahatım valla çünkü malum benim prl tavan, o yüzden hemen düşmesi zor,düşmezse gebelik olmuyor, olmaz, bu ay bildiğin keyifteyim, zaten dr.olarak başka bir prof. Â gideceğim 2. Test sonuçları ile beraber, hiç olmazsa düşüp düşmediği göreyim ki ona göre bir yol çizelim, senin prl kaç çıktı bebeğimsekerpancari tatil nasıl gidiyor şöyle bir rahatla da bebiş haberi gelsin artık:)
Canim cuma günkü değer 185 düsük mu sencehayır cnm yazın gelmedı tekrardan kontrol edıyorum
Günaydın kızlar...
Çok güzel bir yıldönümü geçirip geldim haftasonu.
Asıl bomba benim ovulasyon testini bırakmayıp 17. günde koyu çizgiyi görmemdi. 18. gün yani bu hafta cts biz otelimize gittik bu ara ben ovulasyonu sabah akşam yaptım. Cts de koyu çizgiydi yine pazar çatladı yumıurtam yani adetimin tam 19. günü. İlişkiyede geçen hafta çarşambadan beri hergün giriyoruz. Cts-pazar ise günde iki kere sabah akşam girdik. Umarım bu ay güzel haberleri alırım artık. Siz siz olun ovulasyon testini koyulaşmıyor diye bırakmayın. Ben geçtiğimiz ay 14. gün görmüştüm koyu çizgiyi bu ay göremedim diye çok umutsuzdum ama 17. gün allah nasip etti yine gördüm geçte olsa.
Aşağıdaki de 17. gün gördüğüm pozitif ovulasyon testim, 18'indede aynı koyulukta gördüm. Geçen ayda 14 ve 15. gün görmüştüm 16'da çatlamıştı.
evethemde sürprizler oldu böyle tam yok olmuyo vs derken çok mutlu oldum bennn bu sabahhh :):)
Tesekkur ederim kizlar iyiki sizler varsiniz icimi dokunce rahatladim birazo ne demek öyle hepimiz problemlerimizi paylaşıyorz burda şişirmek fln duymayayım bi daha da haberdar et bak güzellikle dene ikna etmeye çalış olmadı kötülükle :) ama bi şekilde senin istediğin olsun onlarında fenalıkları kendi başlarına dursun
tatlım o dua neydi?larsson hamile kaldığım ay bu topicten iki şeyi yaptım biri adet bitimindeki ilişkiden sonra yüzüstü yatmak diğeri senin şu verdiğin duayı suya 21 kez okuyup içmek belki hepsi sadece bi motive ama inanarak yapmak çok farklı ben buna inanıyorum . sen düşün senelerdir bugünü bu zamanı bekliyorsun ben çok duygulandım beklediğin evladın geliyor inşallah sonunda allahımm bu mutluluğunu bir ömür sürdürsün evladınla sağlıklı uzun ömürler versin :)
günaydın kızlar sabah içimde çok tuhaf bir hisle uyandım. bilgisayarı açtım ve başladım yazmaya kendimi zor durdurdum çünkü biraksambütün gün yazabilirdim. bebeğime bir mektup yazdım sanırım buna hergün devam edeceğim. bu arada hamiş falan değilim yanlış anlaşılma olmasın
varlığını bile bilmediğim birine mektup yazmak :) !!!
evet bu benden başka birine saçma gelebilir.hele baban duysa yine boş işler peşindesin der bana ama ben seni 5 aydır her ay heyecanla bekliyorum. ben geldim diyeceğin anı iple çekiyorum. tamam sizin gibi nazlı bebeklerin gelişini beklemek için beş ay çok uzun bir süre değil hele sana kavuşmak için gittiğim doktorlara kalırsa çok az bir süre. en az bir sene beklemem lazımmış. iyi de 1 sene böyle bekle sonra bir zaman da tedavi süresini bekle annenin ömründen ömür gidiyor be bebeğim.
ve sana bir sır vereyim mi baban bu sıralar fazla cool takılıyor. ne zaman kısmetse o zaman olur modunda belki beni üzmemek için belki de kendini çok kaptırmamak için böyle davranıyor biliyorum. ama şunu çok iyi biliyorum ki o da seni çok istiyor. ne zaman bebekten konu açılsa gözlerinin için gülüyor.
babanı çok seviyorum bebeğim. ve seni onun kollarında gördüğümde ikinize de daha çok aşık olacağım. o anı hayal ettiğimde bile sanki cenneti yaşıyorum.
annen seni çok seviyor bebeğim ve ona vereceğin mutlu haberi sabırsızlıkla bekliyor günleri günlere katıyor. belkide şuan benimlesin. içimdesin bilmiyorum. ama anneni daha fazla bekletmeyeceğini biliyorum en kısa zamanda bana gleceğini biliyorum.
sen daha karnımdayken bile ben sana masallar öğretmeye başlamış olacağım. ninniler söyleyeceğim ki sesim hiç güzel değil ama sen benim sesime hayran kalacaksın heryerde benim kokumu arayacaksın. senin gibi harika bir hayranım mükemmel bir dinleyicim olacağı için çok şanslıyım.
sonra sen dünyaya geleceksin seni uzun uzun koklayacağım. canını acıtmaktan korktuğum için belki sana sıkıca sarılamayacağım ama seni doyasıya koklayacağım. seni evimize getireceğiz babanla birlikte her köşesinde emeğimizin olan evimize geleceksin. evimizi hayatımızı yüreğimizi şenlendireceksin. İşte o zaman harika bir aile olacağız bebeğim.
sen beşiğini çok beğeneceksin renkli dönencelerine bakarken uykuya dalacaksın. ya da babanla ben seni uyutmaya çalışırken biz uykuya dalacağız ama emin ol her iki ihtimalde de çok mutlu olacağız.
seni çok seviyorum.
CANIM DUAYI BİR KEZ Mİ OKUYORSUN GÜNDE VE DUAYI YAZARMISINlarsson hamile kaldığım ay bu topicten iki şeyi yaptım biri adet bitimindeki ilişkiden sonra yüzüstü yatmak diğeri senin şu verdiğin duayı suya 21 kez okuyup içmek belki hepsi sadece bi motive ama inanarak yapmak çok farklı ben buna inanıyorum . sen düşün senelerdir bugünü bu zamanı bekliyorsun ben çok duygulandım beklediğin evladın geliyor inşallah sonunda allahımm bu mutluluğunu bir ömür sürdürsün evladınla sağlıklı uzun ömürler versin :)
Günaydın kızlar...
Çok güzel bir yıldönümü geçirip geldim haftasonu.
Asıl bomba benim ovulasyon testini bırakmayıp 17. günde koyu çizgiyi görmemdi. 18. gün yani bu hafta cts biz otelimize gittik bu ara ben ovulasyonu sabah akşam yaptım. Cts de koyu çizgiydi yine pazar çatladı yumıurtam yani adetimin tam 19. günü. İlişkiyede geçen hafta çarşambadan beri hergün giriyoruz. Cts-pazar ise günde iki kere sabah akşam girdik. Umarım bu ay güzel haberleri alırım artık. Siz siz olun ovulasyon testini koyulaşmıyor diye bırakmayın. Ben geçtiğimiz ay 14. gün görmüştüm koyu çizgiyi bu ay göremedim diye çok umutsuzdum ama 17. gün allah nasip etti yine gördüm geçte olsa.
Aşağıdaki de 17. gün gördüğüm pozitif ovulasyon testim, 18'indede aynı koyulukta gördüm. Geçen ayda 14 ve 15. gün görmüştüm 16'da çatlamıştı.
senin o ultrason resmini yerim ben :) Rabbim nazarlardan korusun nazar nefes değmesinhayır cnm yazın gelmedı tekrardan kontrol edıyorum
alllahh beee :) derim ben buna artık bugünün 3. iyi umutlarına eklerim eee bat ne zaman de bakalım ben onu beklicemmm bu ay tarih alıyım:) sen bekleme sakın düşünme :)
yaaaaaaaaaaaaa larson canmmmm bu gerçek mi ayy çok mutlu oldum yaa çığlık attım resmen ben sana demedim mi umudunu kesme diye canm yaa cok sevindim çok tebrik ederim
Ne istiyorlar anlamiyorum hayir kendileri diyorlardi nerden isterseniz alin diye simdi ne oldu ki o zaman onlar baksinlar eve nasil olsa onlarin istedigi olacak off cok sinirliyim cok
tatlım o dua neydi?
benim 38 çıktı çabuk iner diye düşünüyorum ancak bu ilaç kullanılırken hamile kalınırsa düşük oluyor diye yazmışlar nete ama bana doktor korunun demedi ne yapsam bilemedim bende ilacın bitimi yum gününe denk geliyor aslında sıkıntı olmaz inşaallah, inşaallah tüm hormonlar düzene girerde şeker gibi bal gibi bir bebişin hatta bebişlerin olsunTatlişkom ben rahatım valla çünkü malum benim prl tavan, o yüzden hemen düşmesi zor,düşmezse gebelik olmuyor, olmaz, bu ay bildiğin keyifteyim, zaten dr.olarak başka bir prof. Â gideceğim 2. Test sonuçları ile beraber, hiç olmazsa düşüp düşmediği göreyim ki ona göre bir yol çizelim, senin prl kaç çıktı bebeğim
ayyyy cnm cok tesekkur edrım kontrol guınlerını iple çekıyorrum sabırsızlanıyorum ıns cnm saglıklı olsunda hıc onemlı deıl cınsıyet ama gonlumde hep ılk bebegım kız olsun istiyorum kız annesı olmak bence bır ayrıcalık cnm sızlerdende guzel haber aldıkca cok mutlu oluyorumolsun iyiyim bu sabahki haberlerle mutluyum siz nasılsınız yazmıştım :) ama duydum ki iyiymişsiniz çok sevindim :) maşallah sana ve kızına desem:) 3 oldu aklımdan böyle geçiyor yazarken :)
Kuzum bat tahminimce yumurtam 19. gün çatladığına göre üzerine artı 14 ekleyelim ayın 29'una denk geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?