2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ne istiyorlar anlamiyorum hayir kendileri diyorlardi nerden isterseniz alin diye simdi ne oldu ki o zaman onlar baksinlar eve nasil olsa onlarin istedigi olacak off cok sinirliyim cok

hayır cnm yazın gelmedı tekrardan kontrol edıyorum

olsun iyiyim bu sabahki haberlerle mutluyum siz nasılsınız yazmıştım :) ama duydum ki iyiymişsiniz çok sevindim :) maşallah sana ve kızına desem:) 3 oldu aklımdan böyle geçiyor yazarken :)

sekerpancari tatil nasıl gidiyor şöyle bir rahatla da bebiş haberi gelsin artık:)
Tatlişkom ben rahatım valla çünkü malum benim prl tavan, o yüzden hemen düşmesi zor,düşmezse gebelik olmuyor, olmaz, bu ay bildiğin keyifteyim, zaten dr.olarak başka bir prof. Â gideceğim 2. Test sonuçları ile beraber, hiç olmazsa düşüp düşmediği göreyim ki ona göre bir yol çizelim, senin prl kaç çıktı bebeğim

KUZUM ÖZLEDİM SENİ HOŞGELDİN BİZDE GÜN AŞIRI OLDU EVLENDİĞİMDEN BERİ İLK DEFA BÖYLE PERFORMANS SERGİLEDİK SEN ADETİN BİTTİĞİ HAFTANIN ÇARŞAMBASINDAN BERİ HERGÜNMÜ DENEDİN VARYA HERGÜNDE OLUR BEN ARTIK YORULMUYORUM AMA BEYİN DALGALARIMIZ O GÜNÜ DEĞERLENDİRDLİM DİE YUMLARI VERMİYOR OLABİLİR Mİ DİE DE DÜŞÜNÜYORUM AMA ÇOK HEYECANLIYIM BİLİMSEL OLARAK DENEDİK HEPİMİZ TAKDİR ALLLAHIN İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRIZ

DÜN BURAYA TESTLERİMİ EKLEDİM SENİN TESTLER NE ALEMDE BİLMİYORUM AMA BENDE T HALA AYNI CANIM HİÇ SİLİK OLMUCAK MI BU KOMPLE YOK OLMUCAKMI ADET BİTTİ BİTELİ HEP BÖLE

Tesekkur ederim kizlar iyiki sizler varsiniz icimi dokunce rahatladim biraz

tatlım o dua neydi?

allahım böylesine bekleyen anne adayına kısa zamanda bir bebiş nasip etsin annelik güdüsü böyle bi şey işte ::):)

CANIM DUAYI BİR KEZ Mİ OKUYORSUN GÜNDE VE DUAYI YAZARMISIN

Hadi bakalım hayırlısı, çok sevindim Lovely

alllahh beee :) derim ben buna artık bugünün 3. iyi umutlarına eklerim eee bat ne zaman de bakalım ben onu beklicemmm bu ay tarih alıyım:) sen bekleme sakın düşünme :)

Kuzum bat tahminimce yumurtam 19. gün çatladığına göre üzerine artı 14 ekleyelim ayın 29'una denk geliyor.

Ne istiyorlar anlamiyorum hayir kendileri diyorlardi nerden isterseniz alin diye simdi ne oldu ki o zaman onlar baksinlar eve nasil olsa onlarin istedigi olacak off cok sinirliyim cok

çok çok çok haklısın böyledirler karışmaz gözükür değiştirirler her şeyiii amaaaa sinir kimseye yarayan bi durum değil anlayışla ben orayı istemiyorum diyeceksin zorla mı alacak eşin illa içime sinmiyor yok vs dersen ısrar etmeyecek dediğini yapacaktır üzgün ol erkekler hiç dayanamaz ama kızgın olma sakın tepkini belli etme helede ailesine

benim 38 çıktı çabuk iner diye düşünüyorum ancak bu ilaç kullanılırken hamile kalınırsa düşük oluyor diye yazmışlar nete ama bana doktor korunun demedi ne yapsam bilemedim bende ilacın bitimi yum gününe denk geliyor aslında sıkıntı olmaz inşaallah, inşaallah tüm hormonlar düzene girerde şeker gibi bal gibi bir bebişin hatta bebişlerin olsun

olsun iyiyim bu sabahki haberlerle mutluyum siz nasılsınız yazmıştım :) ama duydum ki iyiymişsiniz çok sevindim :) maşallah sana ve kızına desem:) 3 oldu aklımdan böyle geçiyor yazarken :)
ayyyy cnm cok tesekkur edrım kontrol guınlerını iple çekıyorrum sabırsızlanıyorum ıns cnm saglıklı olsunda hıc onemlı deıl cınsıyet ama gonlumde hep ılk bebegım kız olsun istiyorum kız annesı olmak bence bır ayrıcalık cnm sızlerdende guzel haber aldıkca cok mutlu oluyorum

Kuzum bat tahminimce yumurtam 19. gün çatladığına göre üzerine artı 14 ekleyelim ayın 29'una denk geliyor.

eyvah yaaa tatile gidiyorum 28inde ben dayanamam eşimden girmeye çalışıcam mutlaka 29unda güzel haber gelecek inşallah artık çok tamamıyla inanıyorum bak gör hayırlısıyla gelsin minikkuş :) veee mayıs haziran annesi olacaksın çokta sıcak olmaz :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…