2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

olabilir tatlım ya bence her ihtimale karşın dikkatli olunmalı bence bat gününde tekrar baktır ya da bence 4 gün sonra falan evde test yap bu değer hepimiz için umut demiii yaaa

umut canım yaa o kadar aydır beklıyorum çok yorulduğumu hissediyorum bazen. her ay umut etmeyeyım dıyorum ama adet yaklaşırken acaba mı demekten kendimi alamıyorum.

inşallah bundan böyle güzel haberler gelecek sizden ben allah izin verirse daha o riskli kaygılı günler geride kaldı diye düşünüyorum :) benim sürekli kızın fıstığın prensesin hep böyle yazasım geldi sana sağlıklı olsun hangisi olursa tabi :)

canım inanmak cok onemli tabıkıde.ben meryem suresını okudum hep yanı sırada yum gunlerıme yakın kagıda kursun kalemle arapca yazısıyla meryem suresınden bırkac ayet ve yasın suresınden bırkac ayetı yazdım kurandan bakarak sonra suya koydum kagıdı.her gun ıctım bu sudan yum gunu gelıp gecene kadar.neyın sıfa ve sebep oldugu belli...Allahtan baska şifa yok kızlar.

CANIM POZİTİF O ÇİFT ÇİZGİ DEĞİLİM BEN T NİNDE BELİRGİN OLDUĞU GÜN İLİŞKİ OLDU DEMİ
evt cnm sadece pozıtıfı ılk gordugum gun yanı 14. gun ılıskım olmustu.daha oncesındede 12. gun akışkan bir akıntım olmustu ogunde calısma olmustu..

Yok canim ailesine bisey demiyorum soyletmezde zaten denedim canim konustum tamam dedi gittik baktik eve kendide begendi 4 4 luk ev eksigi yok hersey yakin markeki kasabi manavi falan muhit olarakta cok guzel bi anda degisti ona sinirlendim

Hayır canım bak ben sana ilişki günlerimi yazayım gizim.

Adetin 5. günü. 11. günü. 15-16-17-18-19'uncu günleri ama 18 ve 19'u sabah akşam ilişki oldu günde 2 kere.

Canim hayırlı olsun hamileligin darisi bizlere insallah..canim adete kac gun kala yaptiin hcg yi???.

yaaaaaaaaaaaaa larson canmmmm bu gerçek mi ayy çok mutlu oldum yaa çığlık attım resmen ben sana demedim mi umudunu kesme diye canm yaa cok sevindim çok tebrik ederim
kız ben nerdeyse kafayı yıcektım gordugumde ellerim nasıl tıtrıyordu anlatamam...heyecandan öldüm..Mogami kesin beni dövecek :)) kıza zorla olumsuz yazdırmaya calıstım tabloda oda ınatla yazmamıstı içinemi dogmustu nee

Canım inşallah mayıs annesi olucam. Sonuna yetişicem inş.

aynen öyle canım rabbim ne zaman nasıl kısmet ederse :) buna da inanmak en önemlisi:) hadi bakalımmm her dakikanın keyfini çıkar bebiş bebişiinnn geldiii larsoon bebişinnn senin bebiiişinnn :)

bide herkese deme tam kalp atışını duyana kadar eşinle aranızda kalsın lütfennn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…