- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
CANIM NEDEN DÜŞÜK OLSUN YÜKSELECEKTİR DAHA ÇOK YENİ BİŞİMİ OLDU CANIM DOKTORA FELAN SORDUN MUKızlar 185 düşük mu ya
olabilir tatlım ya bence her ihtimale karşın dikkatli olunmalı bence bat gününde tekrar baktır ya da bence 4 gün sonra falan evde test yap bu değer hepimiz için umut demiii yaaa
ayyyy cnm cok tesekkur edrım kontrol guınlerını iple çekıyorrum sabırsızlanıyorum ıns cnm saglıklı olsunda hıc onemlı deıl cınsıyet ama gonlumde hep ılk bebegım kız olsun istiyorum kız annesı olmak bence bır ayrıcalık cnm sızlerdende guzel haber aldıkca cok mutlu oluyorum
19+14=33 yani ayın 3 ünde adet olacaksınKuzum bat tahminimce yumurtam 19. gün çatladığına göre üzerine artı 14 ekleyelim ayın 29'una denk geliyor.
canım inanmak cok onemli tabıkıde.ben meryem suresını okudum hep yanı sırada yum gunlerıme yakın kagıda kursun kalemle arapca yazısıyla meryem suresınden bırkac ayet ve yasın suresınden bırkac ayetı yazdım kurandan bakarak sonra suya koydum kagıdı.her gun ıctım bu sudan yum gunu gelıp gecene kadar.neyın sıfa ve sebep oldugu belli...Allahtan baska şifa yok kızlar.larsson hamile kaldığım ay bu topicten iki şeyi yaptım biri adet bitimindeki ilişkiden sonra yüzüstü yatmak diğeri senin şu verdiğin duayı suya 21 kez okuyup içmek belki hepsi sadece bi motive ama inanarak yapmak çok farklı ben buna inanıyorum . sen düşün senelerdir bugünü bu zamanı bekliyorsun ben çok duygulandım beklediğin evladın geliyor inşallah sonunda allahımm bu mutluluğunu bir ömür sürdürsün evladınla sağlıklı uzun ömürler versin :)
evt cnm sadece pozıtıfı ılk gordugum gun yanı 14. gun ılıskım olmustu.daha oncesındede 12. gun akışkan bir akıntım olmustu ogunde calısma olmustu..CANIM POZİTİF O ÇİFT ÇİZGİ DEĞİLİM BEN T NİNDE BELİRGİN OLDUĞU GÜN İLİŞKİ OLDU DEMİ
Yok canim ailesine bisey demiyorum soyletmezde zaten denedim canim konustum tamam dedi gittik baktik eve kendide begendi 4 4 luk ev eksigi yok hersey yakin markeki kasabi manavi falan muhit olarakta cok guzel bi anda degisti ona sinirlendimçok çok çok haklısın böyledirler karışmaz gözükür değiştirirler her şeyiii amaaaa sinir kimseye yarayan bi durum değil anlayışla ben orayı istemiyorum diyeceksin zorla mı alacak eşin illa içime sinmiyor yok vs dersen ısrar etmeyecek dediğini yapacaktır üzgün ol erkekler hiç dayanamaz ama kızgın olma sakın tepkini belli etme helede ailesine
CANIM DUAYI BİR KEZ Mİ OKUYORSUN GÜNDE VE DUAYI YAZARMISIN
KUZUM ÖZLEDİM SENİ HOŞGELDİN BİZDE GÜN AŞIRI OLDU EVLENDİĞİMDEN BERİ İLK DEFA BÖYLE PERFORMANS SERGİLEDİK SEN ADETİN BİTTİĞİ HAFTANIN ÇARŞAMBASINDAN BERİ HERGÜNMÜ DENEDİN VARYA HERGÜNDE OLUR BEN ARTIK YORULMUYORUM AMA BEYİN DALGALARIMIZ O GÜNÜ DEĞERLENDİRDLİM DİE YUMLARI VERMİYOR OLABİLİR Mİ DİE DE DÜŞÜNÜYORUM AMA ÇOK HEYECANLIYIM BİLİMSEL OLARAK DENEDİK HEPİMİZ TAKDİR ALLLAHIN İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRIZ
DÜN BURAYA TESTLERİMİ EKLEDİM SENİN TESTLER NE ALEMDE BİLMİYORUM AMA BENDE T HALA AYNI CANIM HİÇ SİLİK OLMUCAK MI BU KOMPLE YOK OLMUCAKMI ADET BİTTİ BİTELİ HEP BÖLE
Canim hayırlı olsun hamileligin darisi bizlere insallah..canim adete kac gun kala yaptiin hcg yi???.canım inanmak cok onemli tabıkıde.ben meryem suresını okudum hep yanı sırada yum gunlerıme yakın kagıda kursun kalemle arapca yazısıyla meryem suresınden bırkac ayet ve yasın suresınden bırkac ayetı yazdım kurandan bakarak sonra suya koydum kagıdı.her gun ıctım bu sudan yum gunu gelıp gecene kadar.neyın sıfa ve sebep oldugu belli...Allahtan baska şifa yok kızlar.
kız ben nerdeyse kafayı yıcektım gordugumdeyaaaaaaaaaaaaa larson canmmmm bu gerçek mi ayy çok mutlu oldum yaa çığlık attım resmen ben sana demedim mi umudunu kesme diye canm yaa cok sevindim çok tebrik ederim
Hadi bakalım hayırlısı, çok sevindim Lovely
Yok canim ailesine bisey demiyorum soyletmezde zaten denedim canim konustum tamam dedi gittik baktik eve kendide begendi 4 4 luk ev eksigi yok hersey yakin markeki kasabi manavi falan muhit olarakta cok guzel bi anda degisti ona sinirlendim[/QU
tamam işte sen dediğim gibi ora içime sinmedi ilk baktığımız yeri çok beğenmiştim de kırmazz seni kırsa ne yazar oraya zorla taşınmayacaksınız dedim ya :) sen içini ferah tut yeni istediğin ev veee yeni ilk bir bebiş olsun inşallah :)
eyvah yaaa tatile gidiyorum 28inde ben dayanamam eşimden girmeye çalışıcam mutlaka 29unda güzel haber gelecek inşallah artık çok tamamıyla inanıyorum bak gör hayırlısıyla gelsin minikkuş :) veee mayıs haziran annesi olacaksın çokta sıcak olmaz :):)
dün regli gunumdu bence..en gec bugun olmam lazımdı idrar testim pozitif cnm bugun kan verdım yarın sonuc bellı olacakCanim hayırlı olsun hamileligin darisi bizlere insallah..canim adete kac gun kala yaptiin hcg yi???.
19+14=33 yani ayın 3 ünde adet olacaksın
canım inanmak cok onemli tabıkıde.ben meryem suresını okudum hep yanı sırada yum gunlerıme yakın kagıda kursun kalemle arapca yazısıyla meryem suresınden bırkac ayet ve yasın suresınden bırkac ayetı yazdım kurandan bakarak sonra suya koydum kagıdı.her gun ıctım bu sudan yum gunu gelıp gecene kadar.neyın sıfa ve sebep oldugu belli...Allahtan baska şifa yok kızlar.
''fehebli min ledunkeveliyyenyerisuni ve yerisumin ali yakube yuhricukumtiflen sümme liteblüğu eşuddekum''canımlarsson yazmıştı ben sadece o gün okumuştum kısa bir duaydı ama dedim ya ben o an da isteyerek içimden gelerek okumuştum inancım çoktu :)
kız ben nerdeyse kafayı yıcektım gordugumdeellerim nasıl tıtrıyordu anlatamam...heyecandan öldüm..Mogami kesin beni dövecek :)) kıza zorla olumsuz yazdırmaya calıstım tabloda oda ınatla yazmamıstı içinemi dogmustu nee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?