''fehebli min ledunkeveliyyenyerisuni ve yerisumin ali yakube yuhricukumtiflen sümme liteblüğu eşuddekum''
cnm bu duamıydı dedıgın ?
AYYY CANIM NEREDE BU EV BİZDE EV BAKIYORUZ :)))))) O DEĞİL AİLESİNİ TAKMA EŞİNE TAVIR YAPMA AMA ONA İZAH ET GÜZELLİKLE KENDİ KENDİNİZE BAŞ BAŞA KALMAK İSTEDİĞİNİZİ ANLAT ERKEKELR ODUNMU BU KADAR YAYok canim ailesine bisey demiyorum soyletmezde zaten denedim canim konustum tamam dedi gittik baktik eve kendide begendi 4 4 luk ev eksigi yok hersey yakin markeki kasabi manavi falan muhit olarakta cok guzel bi anda degisti ona sinirlendim
BENDE POZİTİFİ GÖRÜNCE OLDU ÇARŞAMBA POZİTİFTİ PERŞEMBE BOŞ GEÇTİ AMA GÜN AŞIRI OLDU İNŞALLAH BİZDE ARKANDAN GELİRİZ CANIMevt cnm sadece pozıtıfı ılk gordugum gun yanı 14. gun ılıskım olmustu.daha oncesındede 12. gun akışkan bir akıntım olmustu ogunde calısma olmustu..
garip ama ben hiç kendimi hamile hissetmiyorumaynen öyle canım rabbim ne zaman nasıl kısmet ederse :) buna da inanmak en önemlisi:) hadi bakalımmm her dakikanın keyfini çıkar bebiş bebişiinnn geldiii larsoon bebişinnn senin bebiiişinnn :)
Hmmm pardon 19. Gün çatladı demişsin ben ayın 19 unda çatladı okumuşum pardon cnm yanlış okumuşum ben.19+14=33 yani ayın 3 ünde adet olacaksın
dövmez görünce o da bi çığlık atacak eminimkız ben nerdeyse kafayı yıcektım gordugumdeellerim nasıl tıtrıyordu anlatamam...heyecandan öldüm..Mogami kesin beni dövecek :)) kıza zorla olumsuz yazdırmaya calıstım tabloda oda ınatla yazmamıstı içinemi dogmustu nee
14 16 18 20 BU HAFTANIN BLANÇOSU CANIM :) 20. GÜN BENİM PAZARA DEN GELDİ :))AMA BEN OVÜLASYON TESTLERİME DEVAM EDİCEM MERAK EDİYORUM NE OLUCAK DİEHayır canım bak ben sana ilişki günlerimi yazayım gizim.
Adetin 5. günü. 11. günü. 15-16-17-18-19'uncu günleri ama 18 ve 19'u sabah akşam ilişki oldu günde 2 kere.
Canım inşallah mayıs annesi olucam. Sonuna yetişicem inş.
garip ama ben hiç kendimi hamile hissetmiyorumallah hayırlıs sağlıklı evlat nasip etsin hepimize tatlım.hepinizin tek tek neler hissettiğini anlayabilecek kadar cok yol tukettım bu konuda..acınızı uzuntunuzu ve umudunuzu aynen hıssedıyorum bende..ben bu ay yum gunlerınde calısma olmadı dıe hep umutsuzdum belkıde oyuzden tuttu bu ay kımbılır..
KUZU İNŞALLAH BENDE MAYIS ANNESİ OLURUM ÇÜNKÜ EVLENDİĞİM AY ÇOK İSTERİM YAAAACanım inşallah mayıs annesi olucam. Sonuna yetişicem inş.
cnm bu dua meryem suresinden bir ayet olması lazım..hz. yakup un 90 yasındayken baba olmak ıcın allaha ettıgı dua dıye bılıyorum..meryem suresınden alıntı olarak bır arkadas yazmıstı bana bunu..ama ben yınede tavsıyem meryem suresının tamamıjnı okuyun kızlar 10dk sürmez okuyup bıtırmenız.arapcam yok benımde..turkce harflerle yazılısını okudum ben..turkce anlamı degıl sadece arapcanın turkce yazılısıyla okuyorum daha 20 gun bıle olmadı baslayalı..belkı sebep şifa olur kızlarsanırım buydu çünkü okuması zordu :)
14 16 18 20 BU HAFTANIN BLANÇOSU CANIM :) 20. GÜN BENİM PAZARA DEN GELDİ :))AMA BEN OVÜLASYON TESTLERİME DEVAM EDİCEM MERAK EDİYORUM NE OLUCAK DİE
BENDE ÖYLE OKUYURM MERYEMİ OKUYACAĞIM SAĞOL CANIMcnm bu dua meryem suresinden bir ayet olması lazım..hz. yakup un 90 yasındayken baba olmak ıcın allaha ettıgı dua dıye bılıyorum..meryem suresınden alıntı olarak bır arkadas yazmıstı bana bunu..ama ben yınede tavsıyem meryem suresının tamamıjnı okuyun kızlar 10dk sürmez okuyup bıtırmenız.arapcam yok benımde..turkce harflerle yazılısını okudum ben..turkce anlamı degıl sadece arapcanın turkce yazılısıyla okuyorum daha 20 gun bıle olmadı baslayalı..belkı sebep şifa olur kızlar
garip ama ben hiç kendimi hamile hissetmiyorumallah hayırlıs sağlıklı evlat nasip etsin hepimize tatlım.hepinizin tek tek neler hissettiğini anlayabilecek kadar cok yol tukettım bu konuda..acınızı uzuntunuzu ve umudunuzu aynen hıssedıyorum bende..ben bu ay yum gunlerınde calısma olmadı dıe hep umutsuzdum belkıde oyuzden tuttu bu ay kımbılır..
BENİMDE İLK AYIM BENDE ÇOK UMUTLUYUM BU AY ÇOK GÜZEL GEÇTİ EŞİMLE BİR TARTIŞMA BİLE YAŞAMADIK ONA DA SÖLEDİM DAHA ÇOK YAKINLAŞTIK MAŞALLAHGizom biliyorsun ben 17. gün pozitifi gördüm. Ondan 18-19 çok sıkı çalıştık yumurtayı kaçırmadık eminim sabah akşam test yaptım içerisi hep doluydu hiç boş kalmadı ama artık gerisi allaha kalmış kısmet ederse bu ay bütün aylardan daha çok umutluyum.
Merhaba kızlar ben geldim.
Bugün yine doktora gittim. Gebelik hormonu sıfırlanana kadar durmadan kan testi yapıyorlar.
Doktorla konuştuk. Soğan kürünü sorduğumda dene dedi. "Bazı konularda faydalı olduğu tespit edildi. Tahlil sonuçlarından sonra tekrar görüşürüz. " diyince sizi de bilgilendireyim dedim.
Sen tam zamanında ilişki yaşamışsın cnm.12.gün olduk 14. Gün çatlamıştı ogünde ilişki oldu demişsin 13. Gün tam gününmüş aslında ama sen 12. Günden muhafızları koymuşsun zaten 3 gün boyunca geleni geçeni yakalamış muhafızlar. daha pek ümitli degilim diyodun bence tam zamanında ilişki olmuşgarip ama ben hiç kendimi hamile hissetmiyorumallah hayırlıs sağlıklı evlat nasip etsin hepimize tatlım.hepinizin tek tek neler hissettiğini anlayabilecek kadar cok yol tukettım bu konuda..acınızı uzuntunuzu ve umudunuzu aynen hıssedıyorum bende..ben bu ay yum gunlerınde calısma olmadı dıe hep umutsuzdum belkıde oyuzden tuttu bu ay kımbılır..
allah bilir hayırlısıyla nasip etmiştir yani bu ay ümitsizliğe hiç ihtimal vermiyorum zaten yumurtlaman da bi değişik olmuş demek bi işler olacak :) çok heyecnlıyım :) bu arada cumartesi kaçak korunmasız bir ilişki yaşadık yum günüm değildir umarım doktorlar korun korun dedi biz gittik ne yaptık :)
Kaygılı ben dedim birlikte gidicez bu topicten mayıs annelerine hadi inşallah güzel haberler bekliyorum sendende hiç belli olmaz tek seferle kalan tonla insan var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?