tatil bebişi olacak inşaallah çok sevindim senin için inşaallah gebelik testinin pzoitifini paylaşırsın burda bizimle:)Hayır canım bak ben sana ilişki günlerimi yazayım gizim.
Adetin 5. günü. 11. günü. 15-16-17-18-19'uncu günleri ama 18 ve 19'u sabah akşam ilişki oldu günde 2 kere.
AYYY CANIM NEREDE BU EV BİZDE EV BAKIYORUZ :)))))) O DEĞİL AİLESİNİ TAKMA EŞİNE TAVIR YAPMA AMA ONA İZAH ET GÜZELLİKLE KENDİ KENDİNİZE BAŞ BAŞA KALMAK İSTEDİĞİNİZİ ANLAT ERKEKELR ODUNMU BU KADAR YA
Hatayda oturuyorum ccanim sadece ailesine arabayla 20 dk uzakta benim begendigim ev fiyatida uygun ev sahibi sikisikmis o yuzden uyguna satiyormus
BENDE POZİTİFİ GÖRÜNCE OLDU ÇARŞAMBA POZİTİFTİ PERŞEMBE BOŞ GEÇTİ AMA GÜN AŞIRI OLDU İNŞALLAH BİZDE ARKANDAN GELİRİZ CANIM
BENİMDE İLK AYIM BENDE ÇOK UMUTLUYUM BU AY ÇOK GÜZEL GEÇTİ EŞİMLE BİR TARTIŞMA BİLE YAŞAMADIK ONA DA SÖLEDİM DAHA ÇOK YAKINLAŞTIK MAŞALLAH
NAPALIM ARTIK DURALIM MI LOVELY YOKSA OVÜLASYONA DEVAMMI
hadi inşallah senden güzel haberler alalım ama yarın çıkmasa bile üzülme erken daha
tatil bebişi olacak inşaallah çok sevindim senin için inşaallah gebelik testinin pzoitifini paylaşırsın burda bizimle:)
BENDE SALI ÇARŞAMBA KALIN ÇİZGİYDİM AMA YİNEDE DENİCEM BEN OVÜLASYONU BİLMİYORUM BELKİ BİRTANE DAHA YAKALARIM :)Kuzum benim ovulasyon yapmama gerek yok artık çünkü ben net olarak yumurtlamamı gördüm. Dün de kşam yaptım çatlamıştı. Olduysa oldu artık ama ilişkiye devam.
Tahlil sonuçlarımı bugün göstericem bakalım beni tatmin edecekmi Nur hanım, kararımı sana bildiririm. Görümcem gidiyor Mükerrem beye her gittiğinde morali tavan dönüyor. gülmekten bi hal oluyorum diyor muayene sırasında. O kadar yaklamışımı iyiymiş. Ama benimde utanma sorunum olduğu için bayan tercih ettim.
cnm 1 hafa once erken gebelik testi yaptım negatif cıkmıstı zaten calısmada olmadı diyerekten ben bi ton şey yaptım.saç boyadım temizlik yaptım atladım zıpladım ağır kaldırdım hatta hergun 100 mekik cektım göbeğimi eriteyim biraz diye.mevla nasip edecekse oluyor illaki demekki.artık daha dikkatli olurum.tek şüphem her aydan farklı olarak memelerdeki ağrı ve acımaydı.dün akşam bildiğin regli ağrısı hissettim.benim reglim baslayınca agrım olurdu bukez agrı önce geldi.birebir aynı agrılar oldu.reglylen sanki rahim içinde yara varmış gibi his yaşardım oda oldu.bel kasık agrısı hepsi oldu.aşırı halsızlık ve uyku halim vardı.gece 3 e kadar uyuamadım agrıdan.şüphelendim testi öyle yaptım.şimdi feci uykum var birkaç saat kestireyim bari :) öpüyorum sizi bytutmadığına inanmıştım bende biliyorsun o ay oldu :) kısmette bu zaman varmış inanman epey zaman alıcak :) uzanma eğilme ağır kaldırma çarşaf katlasan dikkat et maydonoz limon şu ara yok her gün süt yoğurt peynir tüket ve folic asit :) gerisi allaha emanet :)
BENDE SALI ÇARŞAMBA KALIN ÇİZGİYDİM AMA YİNEDE DENİCEM BEN OVÜLASYONU BİLMİYORUM BELKİ BİRTANE DAHA YAKALARIM :)
Valla bilemiyorum canım.bana da doktor dedi bende bugün gidip yaptırıyım sıfır olmasada 5in altına düştüğünü görelim dediben korunmam gereken bu ayda bi kere korunmasız ilişki yaşadım olaki tutarsa riske atmış olur muyum bebeğimi
Evet kızlar içim bir tuhaf valla ellerim titriyor hala
ASLINDA BEN İDRAR TESTİ YAPTIM DAHA CUMA GÜNÜMÜ NEYDİ YADA PERŞEMBE NEGATİFTİ KUZUM AMA DAHA ÇOK ERKEN YANİ ÖYLE BİR DURUM VARSA BİLE ERKEN GİBİ GELİYORcountryrose bi arkadas ov. testnin her gün koyu çıkması gebeliğe işaret olbilecegni söylüyo senin bat ne zaman bi idrar testi alsan ?
Kuzum erken derken testte pozitifi görmek için erken demiştim... Kıyamam üzme kendini Allah'ın işine akıl sır ermezerken mi aslında uzun yıllar bekleyenlerin yanında erken gibi ama bna 9 ay çok uzunmuş gibi geliyo bnmle evlenen ve benden snra evlenenlerden doğum yapan hatta coğu da hamile Elimde değil çok üzülüyorum çok itiyorum yoruldum dün aksam çok kötüydüm eşim anladı neyin var diyince omzuna basımı yaslayıp ağladım içimi döktümama baya rahatladm iyi de geldi yıllardr bekleyen arkadasları düşününce kendmden daha çok üzülüyorum nasıl sabır ediliyo hayranım onlara. Ben 9 ayda bu hale geldm ki onları düşünemiyorum
saol teyzeyı inş yenı resımlerımızde olur suan tam 4.4mm olduk ıns persembe gunu bıraz daha buyucez bakalım kızlar gunler gecmek bılmıyorsenin o ultrason resmini yerim ben :) Rabbim nazarlardan korusun nazar nefes değmesin
AYYY KEŞKE ORDA OLSAMDA ALSAM HATAY İSKENDURUNDA EVLER ACAİP GENİŞ AMA BEN MALESEF SİTANBULDA 75 M2 EVE 250 BİN 300 BİN VERECEK İNSANALRDANIM OFFFF ÇOK ZOR ŞİMDİ KENDİ EVİMİZDE OTURUYORUZ AMA YİNE DE BAKIYORUZ EVKaynanan gilin ordaki evin adresini ver alsın arkadaş sende kurtulmuş olursun kocanın ısrarından .senin istedigni almak zorunda kalır mecbur
bence kimyasalsa sıkıntı olmaz tabi doktorlr daha iyi bilir ama şöyle birşey var belki de birçoğumuz bilmeden yaşadı kimyasal gebeliği ama bilmeden devam ediyoruz çalışmalara kalbini ferah tut sıkıntı yapma yani Rabbim bir plan yapmıştır akışına bırak bencebana da doktor dedi bende bugün gidip yaptırıyım sıfır olmasada 5in altına düştüğünü görelim dediben korunmam gereken bu ayda bi kere korunmasız ilişki yaşadım olaki tutarsa riske atmış olur muyum bebeğimi
adet gunun nezamandı cnm gectımı adet kac gun gectıCanim cuma günkü değer 185 düsük mu sence
Batına kaç gün var merak ettimcnm 1 hafa once erken gebelik testi yaptım negatif cıkmıstı zaten calısmada olmadı diyerekten ben bi ton şey yaptım.saç boyadım temizlik yaptım atladım zıpladım ağır kaldırdım hatta hergun 100 mekik cektım göbeğimi eriteyim biraz diye.mevla nasip edecekse oluyor illaki demekki.artık daha dikkatli olurum.tek şüphem her aydan farklı olarak memelerdeki ağrı ve acımaydı.dün akşam bildiğin regli ağrısı hissettim.benim reglim baslayınca agrım olurdu bukez agrı önce geldi.birebir aynı agrılar oldu.reglylen sanki rahim içinde yara varmış gibi his yaşardım oda oldu.bel kasık agrısı hepsi oldu.aşırı halsızlık ve uyku halim vardı.gece 3 e kadar uyuamadım agrıdan.şüphelendim testi öyle yaptım.şimdi feci uykum var birkaç saat kestireyim bari :) öpüyorum sizi by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?