2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

2700 bi de 5.6 çıkmış uyumlu dedi canım gitm bi an önce

senın degerın bayagı cıkmıs ben daha 56 daydım dun bugun ıkıye katlansa 112 falandır amanınn bıcırıga bak oğlusum gıbım olacak yerım onu ben oglumda 16 gun sonra ogrendım adet gunu yaptım cıkmamıstı bende yıne gecıktım dedım ama bebısım varmıs

iltihapım çok benim yaa onun sonucu da salı çıkacakmış
perşembe toplu gösterecez

bende bu sabah evde test yaptım cıkmadı 4 gun var reglıme erken mı yaptım acaba ama napiim dayanamadım :):):)

wuhuuuu amma büyümüş ha benımde acıyo sımdı ama adet gibi değil yani sancım falan yok bılmıyorum napcam beklicem hafta sonuda öle gitcem napayım

9 nisan son adet

2 kez idrar
1 kez kan testi ikisi de çıkmadı

sana diyoeum ya benle aynı olabilirsin sen geç döllenmeyse

benim son adetim de 22 nisan dı benımde kanda da cıkmadı idrarda da bi kere silik gördüm idrarı ertesi gün yaptım silik te cıkmadı geç döllenme oldugunda böle geçmi cıkyomus sormusmuydun doktoruna

Üzüm maşallah nazar değmesin aralarında 3 yaş mı olacak

evet canım 3 yas olacak esım ne dedıyse ole oluyo zaten oğlumda dedıkı tedavı oluyodum yıen ekımde falan bıraktım olmayınca sınır oldum dedıkı hazırandan once olmıcak bak gor dedı baktım hazıranda hamıleyım dedım pesınden yapalım hemen arasında 3 yas olsun oyle yapalım dedı 3 yas oldu dıyom acaba bısemı yapıyoda kendıne olmuyo onun dedıgı tarıhte oluyo

ben reglı gunu yaptımda sılık cıktı canım bekle bırazdaha 5 gun kala yaptım cıkmadı benımde

bu kez beklıycem artık regl gunume kadar :) sana söz vermş olayım barı yoksa ben yıne dayanamam tmm mı :) benmde sılık olsa cıkar ıns o gun :)

wuhuuuu amma büyümüş ha benımde acıyo sımdı ama adet gibi değil yani sancım falan yok bılmıyorum napcam beklicem hafta sonuda öle gitcem napayım

sancı benım deolmadı canım arar ara sızlıyo kasıklarım okadar ama o adetkende oluyodu dedımya tek fark goguslerımın farklı acıması oldu
tosun pasa ablası o cennet kokum allahım sızede nasıp etsın

bu kez beklıycem artık regl gunume kadar :) sana söz vermş olayım barı yoksa ben yıne dayanamam tmm mı :) benmde sılık olsa cıkar ıns o gun :)

bekle tatlım ılk adetınle yap 5 dk bekle cıkıyo sılıkte olsa gorunmuyo bıle zaten oğlusumdada gorunmemıstı hemen eslestırdım ıkısıde aynı ayyy ınsallah sendede pety dede vardı ayyy hepımızde olsunnn

benim son adetim de 22 nisan dı benımde kanda da cıkmadı idrarda da bi kere silik gördüm idrarı ertesi gün yaptım silik te cıkmadı geç döllenme oldugunda böle geçmi cıkyomus sormusmuydun doktoruna

evet aynen öyle mesela sen 2 mayısta birlikte oldun diyelım o zaman döllenme gerçekleşmiyor daha geç

benim eşimde bana hamilsin deyip duruyordu yok diyordum tek denemeyle hamile mi kalınır bak bak gör diyordu

amın canım ınşallah :) Allah herkese nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…