- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
ya senı böle görünce ümitlenir gibi oldum..senın adınada çok sevindim rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsın
2700 bi de 5.6 çıkmış uyumlu dedi canım gitm bi an önce
senın degerın bayagı cıkmıs ben daha 56 daydım dun bugun ıkıye katlansa 112 falandır amanınn bıcırıga bak oğlusum gıbım olacak yerım onu ben oglumda 16 gun sonra ogrendım adet gunu yaptım cıkmamıstı bende yıne gecıktım dedım ama bebısım varmıs
şimdi doktor aradı kızlar normalde 6 haftalık okması gekrekio ama geç döllenme olduğu için 4.5 haftalık gebeyim şu an
tahmini 15-30 ocak arası doğum tabi kese büyürse
bende bu sabah evde test yaptım cıkmadı 4 gun var reglıme erken mı yaptım acaba ama napiim dayanamadım :):):)
canım ben ılk ordan anladım zaten adet olacagım zamankı gıbı bı acı degıl bu adet olacagım zaman ustune bastırınca acıyodu bunda egılınce kalkınca camasırım deyınce acıyo azcık darbe gelse can basımdan cıkıyo ucları ırılestı bıde halkasının resngı degısmedı oğlumdada degısmemıstı zaten dogurana kadar hıc bıse yoktu memıslerde dogduktan sonra 80 de 110 cıktı hıc abartmıyorum
bende bu sabah evde test yaptım cıkmadı 4 gun var reglıme erken mı yaptım acaba ama napiim dayanamadım :):):)
9 nisan son adet
2 kez idrar
1 kez kan testi ikisi de çıkmadı
sana diyoeum ya benle aynı olabilirsin sen geç döllenmeyse
Üzüm maşallahnazar değmesin aralarında 3 yaş mı olacak
ben reglı gunu yaptımda sılık cıktı canım bekle bırazdaha 5 gun kala yaptım cıkmadı benımde
sağol kuzum benimbi an önce git lütfen sen de benim gibi olabilirsin
wuhuuuu amma büyümüş habenımde acıyo sımdı ama adet gibi değil yani sancım falan yok bılmıyorum napcam beklicem hafta sonuda öle gitcem napayım
bu kez beklıycem artık regl gunume kadar :) sana söz vermş olayım barı yoksa ben yıne dayanamam tmm mı :) benmde sılık olsa cıkar ıns o gun :)
benim son adetim de 22 nisan dı benımde kanda da cıkmadı idrarda da bi kere silik gördüm idrarı ertesi gün yaptım silik te cıkmadı geç döllenme oldugunda böle geçmi cıkyomus sormusmuydun doktoruna
evet canım 3 yas olacak esım ne dedıyse ole oluyo zaten oğlumda dedıkı tedavı oluyodum yıen ekımde falan bıraktım olmayınca sınır oldum dedıkı hazırandan once olmıcak bak gor dedı baktım hazıranda hamıleyım dedım pesınden yapalım hemen arasında 3 yas olsun oyle yapalım dedı 3 yas oldu dıyom acaba bısemı yapıyoda kendıne olmuyo onun dedıgı tarıhte oluyo
bekle tatlım ılk adetınle yap 5 dk bekle cıkıyo sılıkte olsa gorunmuyo bıle zaten oğlusumdada gorunmemıstı hemen eslestırdım ıkısıde aynı ayyy ınsallah sendede pety dede vardı ayyy hepımızde olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?