Aynen kuşum ısınma turları bunlariyiyim bende aynen devam regl bitti yuma daha çok var ama hız kesmemek ve yuma kadar kondisyon kazanmak lazım değilmiii
Kuzum erken derken testte pozitifi görmek için erken demiştim... Kıyamam üzme kendini Allah'ın işine akıl sır ermez
erken mi aslında uzun yıllar bekleyenlerin yanında erken gibi ama bna 9 ay çok uzunmuş gibi geliyo bnmle evlenen ve benden snra evlenenlerden doğum yapan hatta coğu da hamile Elimde değil çok üzülüyorum çok itiyorum yoruldum dün aksam çok kötüydüm eşim anladı neyin var diyince omzuna basımı yaslayıp ağladım içimi döktümama baya rahatladm iyi de geldi yıllardr bekleyen arkadasları düşününce kendmden daha çok üzülüyorum nasıl sabır ediliyo hayranım onlara. Ben 9 ayda bu hale geldm ki onları düşünemiyorum
sen de bol bol dua et tatlım inşaallah güzelce yakışıklı prensini bulmuştur ve anneciğinin karnına doğru yola çıkmıştır inşaallah:)Canım hemde ne tatil ben cuma günü tatile gitmeden bir gün önce tam 17. gün gördüm koyu çizgiyi. Cts otelde yaptım yine koyuydu çatlamamıştı. 14'ü yani dün bizim evlilik yıldönümüzdü ve silikti yani tam evlilik yıldönümümüzde çatladı yumurtam istesem dek getiremezdim rabbim çok büyük. İnşallah gebelik testimi de paylaşıcam allah ol derse olacak biliyorum.
Benimde evim hatayda 150 metrekare genişligi çok hoşuma gitti zaten oyüzden eşim kabul ettiAYYY KEŞKE ORDA OLSAMDA ALSAM HATAY İSKENDURUNDA EVLER ACAİP GENİŞ AMA BEN MALESEF SİTANBULDA 75 M2 EVE 250 BİN 300 BİN VERECEK İNSANALRDANIM OFFFF ÇOK ZOR ŞİMDİ KENDİ EVİMİZDE OTURUYORUZ AMA YİNE DE BAKIYORUZ EV
cnm 1 hafa once erken gebelik testi yaptım negatif cıkmıstı zaten calısmada olmadı diyerekten ben bi ton şey yaptım.saç boyadım temizlik yaptım atladım zıpladım ağır kaldırdım hatta hergun 100 mekik cektım göbeğimi eriteyim biraz diye.mevla nasip edecekse oluyor illaki demekki.artık daha dikkatli olurum.tek şüphem her aydan farklı olarak memelerdeki ağrı ve acımaydı.dün akşam bildiğin regli ağrısı hissettim.benim reglim baslayınca agrım olurdu bukez agrı önce geldi.birebir aynı agrılar oldu.reglylen sanki rahim içinde yara varmış gibi his yaşardım oda oldu.bel kasık agrısı hepsi oldu.aşırı halsızlık ve uyku halim vardı.gece 3 e kadar uyuamadım agrıdan.şüphelendim testi öyle yaptım.şimdi feci uykum var birkaç saat kestireyim bari :) öpüyorum sizi by
Kuşuuuuuuuum gözün Aydın çok sevindim nihayet mutlu son... Ben Sakarya'ya gidiyorum akşam eklerim listeye ayyyy çok mutlu oldum
AYYY VARYA ORDAKİ EVLER CİDDEN ACAİP GENİŞ YENİ VE UYGUN CANIM İNAN BİZ 90 M2 EVLERDE OTURUYORUZ AMA SİZİN ORA SICAK SICAĞA ÖYLE GENİŞ FERAH EV GİDER ADANA DA HEP AYNI İSTANBULDA GEÇİM ZOR VALLABenimde evim hatayda 150 metrekare genişligi çok hoşuma gitti zaten oyüzden eşim kabul etti
Valla bilemiyorum canım.
Tahlil sonuçları için gittiğimde istersen sorarım.
Senin daha sıfırlanmadı mı? Bende parça falan kalmamış o yüzden sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Yok cnm sonucu her ay yaziyorumda daha aktif ol demissinya ondan ole dedim aktif oldugum gunler belli reglimin bi kac oncesi ve sonrasi sonraki gunler rutin seyler zaten :)sonuç derken adet olursan yaz ya da hamile kaldığın belli olursa... belirti yazarak sonucu netleştiremiyoruz ki kuşum... umarım seninde kabul olur kavuşursun miniğine
Çok yanıltıyor o uygulama ben yapmıyorum o yüzden canım
sen de bol bol dua et tatlım inşaallah güzelce yakışıklı prensini bulmuştur ve anneciğinin karnına doğru yola çıkmıştır inşaallah:)
öyle yapma umutsuz ümitsiz bir şeyin yok allahım sana hayırlı zamanda sağlıklı bir bebek versin inşallah ama sakın aylar oldu diye üzülme yılları görenler var allahım göstermesin sen olumsuz düşünme ummadığın anda gelir bebişin :)
bence kimyasalsa sıkıntı olmaz tabi doktorlr daha iyi bilir ama şöyle birşey var belki de birçoğumuz bilmeden yaşadı kimyasal gebeliği ama bilmeden devam ediyoruz çalışmalara kalbini ferah tut sıkıntı yapma yani Rabbim bir plan yapmıştır akışına bırak bence
Cuma gunu adetin üçüncü günüydü o gün yapıldı testadet gunun nezamandı cnm gectımı adet kac gun gectı
Napalım bacım kızlara yardımcı oluyorumKız bunlar ne aşmışsın kendini resmen abooooowww
inş ummadığım anda gelir de beni böyle şaşırtır kalırım. KAYGILI Adet olunca bir hafta üzüntüden kendme gelemiyorum bedenen varım ama ruhen bir haftada depresyona giriorum resmen. Sanırım adet olacam ki yine duygusala bağladım ... Bazen düşünüyorum kendi kendme diyorum ki -bn anne olamıcak mıyım yada ben anne olamıcam- diye deli gibi konusuyorum kafayı sıyırmam yakındır belki delirdim bile sinirden gülüyorum çoğu zaman
hanife kac yillik evlisin ve kac aydir bebek dusunuyosun?inş ummadığım anda gelir de beni böyle şaşırtır kalırım. KAYGILI Adet olunca bir hafta üzüntüden kendme gelemiyorum bedenen varım ama ruhen bir haftada depresyona giriorum resmen. Sanırım adet olacam ki yine duygusala bağladım ... Bazen düşünüyorum kendi kendme diyorum ki -bn anne olamıcak mıyım yada ben anne olamıcam- diye deli gibi konusuyorum kafayı sıyırmam yakındır belki delirdim bile sinirden gülüyorum çoğu zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?