2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kuzum erken derken testte pozitifi görmek için erken demiştim... Kıyamam üzme kendini Allah'ın işine akıl sır ermez

haklısın en bunaldığım zamanda melegimi bana verecek inanıyorum isyan etmek istemiyorum çok üzülüyorum en kısa zamanda inş. hamile kalıcaz.
Mogami senin yas kaç ne zamandr istiyosun bat ne zaman ?

öyle yapma umutsuz ümitsiz bir şeyin yok allahım sana hayırlı zamanda sağlıklı bir bebek versin inşallah ama sakın aylar oldu diye üzülme yılları görenler var allahım göstermesin sen olumsuz düşünme ummadığın anda gelir bebişin :)

sen de bol bol dua et tatlım inşaallah güzelce yakışıklı prensini bulmuştur ve anneciğinin karnına doğru yola çıkmıştır inşaallah:)

Benimde evim hatayda 150 metrekare genişligi çok hoşuma gitti zaten oyüzden eşim kabul etti

sakınn bir daha hiç birini yapma şu saç boyanmasaydı keşke tamam güzelce dinlen hep dinlen zaten kendinize iyi bakın :)

Benimde evim hatayda 150 metrekare genişligi çok hoşuma gitti zaten oyüzden eşim kabul etti
AYYY VARYA ORDAKİ EVLER CİDDEN ACAİP GENİŞ YENİ VE UYGUN CANIM İNAN BİZ 90 M2 EVLERDE OTURUYORUZ AMA SİZİN ORA SICAK SICAĞA ÖYLE GENİŞ FERAH EV GİDER ADANA DA HEP AYNI İSTANBULDA GEÇİM ZOR VALLA

Valla bilemiyorum canım.
Tahlil sonuçları için gittiğimde istersen sorarım.
Senin daha sıfırlanmadı mı? Bende parça falan kalmamış o yüzden sıkıntı olacağını sanmıyorum.

doktor ultrasonla baktı temiz dedi önlem amaçlı beta hcg yi yine yaptır dedi adet gördüm ultrasondada temiz çıktı yeniden yaptırmama gerek var mı bilmiyorum aslında

sonuç derken adet olursan yaz ya da hamile kaldığın belli olursa... belirti yazarak sonucu netleştiremiyoruz ki kuşum... umarım seninde kabul olur kavuşursun miniğine
Yok cnm sonucu her ay yaziyorumda daha aktif ol demissinya ondan ole dedim aktif oldugum gunler belli reglimin bi kac oncesi ve sonrasi sonraki gunler rutin seyler zaten :)

inş ummadığım anda gelir de beni böyle şaşırtır kalırım. KAYGILI Adet olunca bir hafta üzüntüden kendme gelemiyorum bedenen varım ama ruhen bir haftada depresyona giriorum resmen. Sanırım adet olacam ki yine duygusala bağladım ... Bazen düşünüyorum kendi kendme diyorum ki -bn anne olamıcak mıyım yada ben anne olamıcam- diye deli gibi konusuyorum kafayı sıyırmam yakındır belki delirdim bile sinirden gülüyorum çoğu zaman

bende aynen böyle düşündüm ama bundan sonra korunuruz adete kadar :)

Kizlar dayanamadim doktora gittim israrla ovulasyon gunumde ovitrelle catlatma ignesi yaptirdim buda sonuc vermezs kromene baslicaz oda sonuc vermezse rahim filmi cektircez, beklemedeyim suanda, cevrenizde yada aranizda bu igneden yaptirip halime kalan varmi ve de en erken ne zmn belli oluyor

oo yapma umutsuz olma sakın bak denersin senen dolar doktor ilaç iğne verir takip verir yine denersin son çare tüp bebek olur 1 2 3 olur olmazsa bu hale gelirsin ama yine yılmazsın yani sen aşamaların en en başında bu hale sokarsan kendini senin bebeğinin olmama nedeni strestir bu çok net o yüzden tümmm umutsuzlukları kenara çek musmutlu ilişkiler yaşa beklemeden canın istediğinde :)

hanife kac yillik evlisin ve kac aydir bebek dusunuyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…