cnm degerın normal cnm benımde adetım 4gun gecmıstı 256.64 cıkmıstı korkma panık yapma normal degerın dr nezman gıdıceksın cnm bence bıraz bekle dr gıtmek ıcınCuma gunu adetin üçüncü günüydü o gün yapıldı test
Evet sıcak Hatay ama evim köşebaşı ve havadar çevresi açık ferah aydınlık kuzeydogu cephesi oldugu için gün boyu güneş içerde.kalöriferli asansörlü sıfır daire.ama ben evime doyamadan 45 metrekarelik bir evde yaşıyorum şimdi eşimle.çünkü burda evler hep böyle küçük büyük olanlarda çok pahalı.gerçi küçük ama mutfak yatak odası ve salonu var bize yetiyo şimdilik ilerde burdan ev almayı düşünüyoruz eger alabilirsek dubleks yada müstakil istiyorum inşaallah allahım nasipederseAYYY VARYA ORDAKİ EVLER CİDDEN ACAİP GENİŞ YENİ VE UYGUN CANIM İNAN BİZ 90 M2 EVLERDE OTURUYORUZ AMA SİZİN ORA SICAK SICAĞA ÖYLE GENİŞ FERAH EV GİDER ADANA DA HEP AYNI İSTANBULDA GEÇİM ZOR VALLA
Yaşım 28 kuzum 16 aylık evliyim bu 6. Ayım bebiş çalışmasında ama eşimde iltihap çıktı bi de kayganlaştırıcı olunca etkiledi... Bat 3 Ekim canım daha yumoş dönemine yeni giriyorum senin yaş kaçhaklısın en bunaldığım zamanda melegimi bana verecek inanıyorum isyan etmek istemiyorum çok üzülüyorum en kısa zamanda inş. hamile kalıcaz.
Mogami senin yas kaç ne zamandr istiyosun bat ne zaman ?
Bende sendenim bu ay kendimi rahat bırakıyorum prolaktin ilaç kullanıyorum zaten bu ay olmayabilir ama inşaallah bana da bir sürpriz olur mayıs-haziran annesi olsam bende ne çok istiyorum itiyoruzzzzzzzzzKafaya takmıcam canım ve inşallah allah dualarımızı kabul etmiştir bize de nasip eder.
Yarın testi tekrar yaptırım diyorum doktora da bilmiyorum ki okuldaki arkadaşlar yarın git dedi emin değilim amacnm degerın normal cnm benımde adetım 4gun gecmıstı 256.64 cıkmıstı korkma panık yapma normal degerın dr nezman gıdıceksın cnm bence bıraz bekle dr gıtmek ıcın
hanife kac yillik evlisin ve kac aydir bebek dusunuyosun?
mogamicim aynı ay evlendik sanırım bende 16 aylık evliyim hadi bakalım bu ay inşaallah hamiş kalalım hep birlikte hamiş topikine geçelim beyaaaaaYaşım 28 kuzum 16 aylık evliyim bu 6. Ayım bebiş çalışmasında ama eşimde iltihap çıktı bi de kayganlaştırıcı olunca etkiledi... Bat 3 Ekim canım daha yumoş dönemine yeni giriyorum senin yaş kaç
oo yapma umutsuz olma sakın bak denersin senen dolar doktor ilaç iğne verir takip verir yine denersin son çare tüp bebek olur 1 2 3 olur olmazsa bu hale gelirsin ama yine yılmazsın yani sen aşamaların en en başında bu hale sokarsan kendini senin bebeğinin olmama nedeni strestir bu çok net o yüzden tümmm umutsuzlukları kenara çek musmutlu ilişkiler yaşa beklemeden canın istediğinde :)
evet elbette tıpta çareler tükenmedi ben yolun basındayım ama dediğim gibi adet olunca dibe vuruyorum
kısa zamanda bebişim olucakta naz yapıo biliyorum
Yaşım 28 kuzum 16 aylık evliyim bu 6. Ayım bebiş çalışmasında ama eşimde iltihap çıktı bi de kayganlaştırıcı olunca etkiledi... Bat 3 Ekim canım daha yumoş dönemine yeni giriyorum senin yaş kaç
daha yolun basindasin neden umutsuzluqa kapiliyosun ben 3 yil 3 ayd evliyim ve hic korunmadim ama bebek yok umidini hic kaybetme olur insallah rabbim bizede yasatir o sevinci13 aylık evliyim bu ayla 9 ay doluyo bebek istiyorum gecen yıl kasımdan beri korunmuyorum
bak bence yarın testını tekrarla 2 katına cıkırmu dıye bak eger cıkmıssa korkma demkkı yukselıyor ben hemen gıttım dr bısey gorunmedı 10 gun sonra gordum keseyı benım gıtme amacım benım bırtane dusugum var ozyuzden gıttım ama sana tavsıyem 1 hafta bekle hafta içindede kan testını tekrarla cnm ama genede sen bılırsınYarın testi tekrar yaptırım diyorum doktora da bilmiyorum ki okuldaki arkadaşlar yarın git dedi emin değilim ama
rahat ol rahat pıt diye gelecek düşecek annesinin rahmine :)
daha yolun basindasin neden umutsuzluqa kapiliyosun ben 3 yil 3 ayd evliyim ve hic korunmadim ama bebek yok umidini hic kaybetme olur insallah rabbim bizede yasatir o sevinci
Larsson hayırlı olsun çok sevindim senin için bu çift çizgiyi görmek o kadar güzel his ki o an bağlanıyosun bebeğine
evet mesela sende uzun zamandr bekliyosun Allah ım önce sizlere nasip etsin tüm kalbimle istiyorum dua ediyorum eşimin kuzeninin 14 yıldır bebegi olmuyoöyle üzülüyorum ki. Allah ın takdiri diyelim o ol derse olur ve hiçbişey mani olamaz. Bizde anne olucaz insallah tüm kalan umudum bu yöndesimin akrabasi var onlarinda 9 yildir olmuyo sorun erkekde...ama cok sukurki bizlerde oyle problem yok benimki tenbel falikullar buyumuyo oda buyur zamanla yani sukur edelimki buyuk biseyimiz yok
Hatay erzinde oturuyor kaynanamgil ben dortyoldan almak istiyorum evi sen nerde oturuyorsun canimKaynanan gilin ordaki evin adresini ver alsın arkadaş sende kurtulmuş olursun kocanın ısrarından .senin istedigni almak zorunda kalır mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?